Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 10 tema

QUOTE(samke9 @ 2008 07 09, 16:28)
man kuo greiciau is kur nors reikia gauti rinkini scrapbookingo

tai paieškok internetinėse pardėse ir nusipirk 4u.gif Šiaip rinkinių tikrai Kaune mačiau PusePlus parduotuvėje (raštuotas plonas popierius, lipdukai, vokiukai ir t.t.) Adresą gali per google susirast...nebent ne iš Kauno esi g.gif
Atsakyti
irmulia, pastebėjau, kad įterpdama nuotraukas į pirmą žinutę, dar įterpei ir nuorodą į scrapoholikių kubą biggrin.gif Bet tą nuorodą aš jau buvau įterpusi trupučiuką aukščiau biggrin.gif Tai čia gal dėlto, kad tikrai nepražiopsotumėm tos nuorodos ir dar labiau plepėtumėm biggrin.gif
Gal tada gali mano tą nuorodėlę ištrinti, nes tavoji daug ryškesnė ir greičiau pastebima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(samke9 @ 2008 07 09, 15:28)

Pradziu pradziai..galima meginti ir su turimom priemonem,nors jos ir neskirtos scrap'ui...
Atsakyti
QUOTE(samke9 @ 2008 07 09, 16:28)

Niekur nenuskubėsi mirksiukas.gif . Visur reikia laiko nes sb priemonės ant medžių neauga lotuliukas.gif . Mes jas parsisiunčiam iš el parduotuvių. O šiame reikale ir aš vis dar jaučiuosi naujokė.
Atsakyti
na jau čiuožiu namolio ax.gif jau tiek šiandien pripliurpiau, kad visus rekordus pramušiu doh.gif na bet veltui irgi nesedėjau - jau pilną lapuką prirašiau "aš tikiu..." tik įdomu, ar bent kažką įgyvendinsiu g.gif
visoms gero vakaro 4u.gif naktibaldoms - nakties mirksiukas.gif
jei mb nuvarysiu nuo kompo, tai gal dar prisėsiu pas jus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(samke9 @ 2008 07 09, 17:28)

QUOTE(Eglu @ 2008 07 09, 17:32)
Pradziu pradziai..galima meginti ir su turimom priemonem,nors jos ir neskirtos scrap'ui...

Būtent, pradžiai gali pabandyt kurt darbelius su turimom priemonėm, kurių gali rasti artimiausioje kanceliarinių prekių parduotuvėje smile.gif Gali naudoti kartoną, spalvotą popierių ir pan. smile.gif Aš tai irgi savo darbelius kuriu būtent iš tokių prekių, nes specialių SB prekių galima sakyt beveik ir neturiu smile.gif Taigi ir aš sukuosiu iš to, ką turiu ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 09, 15:28)
ir dar, mano svajonė gauti pirmą pleputės vietą jau verkia lotuliukas.gif , nes kai čia tokie tempai...Ką gi, tada sugalvosiu naują dešimtuką. Pvz. kas daugiau darbų vienoje temoje pristatys... Oi oi....

Labai šauni mintis thumbup.gif aš štai "damušiu" savo darbus ir leisiuos į Scrap'o avantiūras biggrin.gif Nes nuotraukų tikrai yra tiek, kad doh.gif
Atsakyti
Mane per visą dieną irgi šioks toks įkvėpimas pagavo. tongue.gif Turiu lyg ir 2 vizijas kas liečia "aš tikiu". Bet žiūrėsiu, kas ten gausis. Nervuoja, kad kai užsiciklinu ant ko nors, tai jau nieko kitaip nebeišgalvoju. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 09, 16:28)
ir dar, mano svajonė gauti pirmą pleputės vietą jau verkia lotuliukas.gif , nes kai čia tokie tempai...Ką gi, tada sugalvosiu naują dešimtuką. Pvz. kas daugiau darbų vienoje temoje pristatys... Oi oi....

QUOTE(irmulia @ 2008 07 09, 16:35)
Labai šauni mintis  thumbup.gif  aš štai "damušiu" savo darbus ir leisiuos į Scrap'o avantiūras  biggrin.gif  Nes nuotraukų tikrai yra tiek, kad doh.gif

Ir man atrodo. Gal pasirodys daugiau darbukų. Juk taip gera į juos žiūrėti. wub.gif

QUOTE(samke9 @ 2008 07 09, 16:38)
merginos skaiciau vienoj temoj ten kazkas gavo siuntinuku laura ama man atrodo irgi gavo tai ir as tokio labai noreciau

Jos užsisakė iš el parduotuvių. Pirmame puslapėlyje gali rasti nuorodėlių. Gerai išstudijuok ir pamatysi kaip viskas gerai pavyks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 09 liepos 2008 - 15:42
atrodo gavau samke9 darbeli (nelabai supratau, nes nieko daugiau ir neparasyta zinuteja, tikiuosi kad tavo g.gif
user posted image
Atsakyti
Visos jau įdėjų turi naujai temai, o pas mane galvoje vėjai švilpia doh.gif Nieko nesugalvoju verysad.gif Gal dėlto, kad darbe daug problemų ir darbų... Bet tikiuosi kąnors vistiek sugalvosiu iki konkurso galo smile.gif
Atsakyti
Remini aš jau pagalvojau dėl štampukų.
Taigi kaip ir sakiau - prašau man TRIS vnt. Su lapeliu (augalo), su paukšteliu ir su kokiu apvaliu ornamentu. Žinoma, jei nieko panašaus nebus, paimk savo nuožiūra, bendrų temų. Vaikų neturiu, tai ta tema netinka biggrin.gif
Ir dar noriu paprašyti vieno dalykėlio, jei rastum paimk tą daiktelį kur popieriui sendint...Na, kur štampukus galima mirkyti, rašalas berods. Rudos tamsiai spalvos...
Labai labai tau ačiū. Gal dar tau kartą konkrečiau į el. paštą parašyti?
Atsakyti