Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 10 tema

oi merginos, cia pas daug ka seile galima pavarvinti , as tai kaip pamatau kokius grozius daro kitos tai vis pabandau, bet puse is ju nesigauna doh.gif tai bandau daryti tai kas gaunasi ax.gif

o as siandien ekspermentus darau, tipo "epoksidines gelytes" lotuliukas.gif kaip baigsiu nuotrukas ikelsiu gal kam patiks mintis ir pasinaudosit ja mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Sykį masčiau, masčiau ir sumasčiau kad galima visus mūsų sb darbelius patalpinti į kokią galeriją. Kažką panašaus mačiau DEKUPAŽO temelėje. Tiesiog puikus dalykas. Atsiverti ir manai visus forumiečių darbus.
Galima talpinti į skanuotų SB knygų ir žurnalų galeriją. Tiesiog padaryti tenais kaip atskirą knygą pavadinimu FORUMIEČIŲ DARBAI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 09 liepos 2008 - 15:17
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 09, 16:12)
oi merginos, cia pas daug ka seile galima pavarvinti , as tai kaip pamatau kokius grozius daro kitos tai vis pabandau, bet puse is ju nesigauna  doh.gif tai bandau daryti tai kas gaunasi  ax.gif

o as siandien ekspermentus darau, tipo "epoksidines gelytes"  lotuliukas.gif  kaip baigsiu nuotrukas ikelsiu gal kam patiks mintis ir pasinaudosit ja  mirksiukas.gif  blush2.gif

aš tai į pagyrų puodą net nelendu schmoll.gif nes jau taip pavydžiu doh.gif tokie grožiai ten wub.gif pati viską iš eilės bandau jau doh.gif šis tas gaunasi, kitkas nelabai... va ir atsirenki ax.gif bet užtat savam kaime (ta prasme šeimoje) tai aš žvaigždė lotuliukas.gif nes daugiau niekas tokiais niekais neužsiima, tai man konkurencijos nėra lotuliukas.gif nors ne.. pusbrolio draugė prijaučianti ax.gif mes su ja kai atvažiuoja sėdim kartu ir žaidžiam su mano priemonėm lotuliukas.gif ji labai gražius atvirukus daro wub.gif gal kada ir čia parodysiu ax.gif
o kas čia per gėlytės? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remini: 09 liepos 2008 - 15:19
Aš net nežinau, ką reiškia tos epoksidinės. Bet Linutuk vis tiek pasirodyk.
Atsakyti
Klausyk, Eglu sveikinu pakrikštijus savo grožį wub.gif
Jau toks mielas tavo vaikutis wub.gif
O knygelė - puiki mintis. Spėju gražių dalykų ten jau dabar prirašyta... A?
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 09, 16:12)
Sykį masčiau, masčiau ir sumasčiau kad galima visus mūsų sb darbelius patalpinti į kokią galeriją. Kažką panašaus mačiau DEKUPAŽO temelėje. Tiesiog puikus dalykas. Atsiverti ir manai visus forumiečių darbus.
tai kad yra toks mirksiukas.gif paskui nuoroda atkasiu ax.gif nes kaskur turiu mirksiukas.gif
o kas čia per gėlytės?
kantrybes kantrybes, parodysiu rytoj viska smulkiai, dabar dar gamybos prosese mirksiukas.gif labai lengva, galesiu paslapti isduoti lotuliukas.gif

samke9 taip negalima, tai skaitoma poster_offtopic.gif , ir taip turime tolerantiskas moderatores, nekelk bereikalingo vejalio mirksiukas.gif busim visos nuskalpuotos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 09 liepos 2008 - 15:23
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 09, 16:12)

o as siandien ekspermentus darau, tipo "epoksidines gelytes"  lotuliukas.gif  kaip baigsiu nuotrukas ikelsiu gal kam patiks mintis ir pasinaudosit ja  mirksiukas.gif  blush2.gif

Lauksim rezultatų bigsmile.gif
Atsakyti

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 09 liepos 2008 - 15:27
Aciu visoms uz pagiras 4u.gif
..jo dalykeliu ten jau graziu prilinketa:)

p.s. kai kitu darbus pasiziuriu..tai visi tokie kruopstus...man dar kruopstumo truksta...kazkaip nesgrabailiskai dar gaunasi..bet kai daugiau praktikos igysiu..ir rankos igus, tai manau bus daugiau kruopstumo:)

p.s.s.kaupiuosi scrabui...kai ka nudirbsiu parodysiu...tikiuosi iki savaitgalio ka nors sukursiu...ale niekaip laiko daug neturiu...gal kai dantys isdygs..tai scrabinsiu daugiau:0
Papildyta:
QUOTE(samke9 @ 2008 07 09, 15:22)
as tuoj pradesiu verkti  soske.gif

Sveika prisijungus 4u.gif

p.s. ko tokia nekantri?
Atsakyti
Kažkodėl man dabar jau irgi pradeda atrodyti, kad samke9 bando 100 žinučių susirinkti g.gif Tai tokiu atveju čia pavojinga vieta, nes turim moderatorę savo tarpe hihihi.gif Na, atsiprašau, jei vistik apsirinku, bet tokių žinučių mes nelabai toleruojam...tokiom žinutėm vieta Skype ar kitoj pokalbių programėlėj... O čia vistik apie scrapbooking'ą tema 4u.gif

LINUTUK, lauksim tavo stebuklingųjų gėlyčių su aprašymu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 09 liepos 2008 - 15:27
samke9, ar jau nusiuntei LINUTUKEI savo darbelio foto? Ji tau padės įkelti čia į forumą.. O tada mes pakomentuosim tavo darbelį 4u.gif Patarsim, ką būtų galima patobulinti ir pan. Mes norim tau padėti įsilieti į mūsų gretas 4u.gif
Atsakyti
ir dar, mano svajonė gauti pirmą pleputės vietą jau verkia lotuliukas.gif , nes kai čia tokie tempai...Ką gi, tada sugalvosiu naują dešimtuką. Pvz. kas daugiau darbų vienoje temoje pristatys... Oi oi....
Atsakyti