oi merginos, cia pas daug ka seile galima pavarvinti , as tai kaip pamatau kokius grozius daro kitos tai vis pabandau, bet puse is ju nesigauna tai bandau daryti tai kas gaunasi
o as siandien ekspermentus darau, tipo "epoksidines gelytes" kaip baigsiu nuotrukas ikelsiu gal kam patiks mintis ir pasinaudosit ja
Sykį masčiau, masčiau ir sumasčiau kad galima visus mūsų sb darbelius patalpinti į kokią galeriją. Kažką panašaus mačiau DEKUPAŽO temelėje. Tiesiog puikus dalykas. Atsiverti ir manai visus forumiečių darbus.
Galima talpinti į skanuotų SB knygų ir žurnalų galeriją. Tiesiog padaryti tenais kaip atskirą knygą pavadinimu FORUMIEČIŲ DARBAI
Galima talpinti į skanuotų SB knygų ir žurnalų galeriją. Tiesiog padaryti tenais kaip atskirą knygą pavadinimu FORUMIEČIŲ DARBAI
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 09, 16:12)
oi merginos, cia pas daug ka seile galima pavarvinti , as tai kaip pamatau kokius grozius daro kitos tai vis pabandau, bet puse is ju nesigauna tai bandau daryti tai kas gaunasi
o as siandien ekspermentus darau, tipo "epoksidines gelytes" kaip baigsiu nuotrukas ikelsiu gal kam patiks mintis ir pasinaudosit ja
aš tai į pagyrų puodą net nelendu nes jau taip pavydžiu tokie grožiai ten pati viską iš eilės bandau jau šis tas gaunasi, kitkas nelabai... va ir atsirenki bet užtat savam kaime (ta prasme šeimoje) tai aš žvaigždė nes daugiau niekas tokiais niekais neužsiima, tai man konkurencijos nėra nors ne.. pusbrolio draugė prijaučianti mes su ja kai atvažiuoja sėdim kartu ir žaidžiam su mano priemonėm ji labai gražius atvirukus daro gal kada ir čia parodysiu
o kas čia per gėlytės?
Aš net nežinau, ką reiškia tos epoksidinės. Bet Linutuk vis tiek pasirodyk.
Klausyk, Eglu sveikinu pakrikštijus savo grožį
Jau toks mielas tavo vaikutis
O knygelė - puiki mintis. Spėju gražių dalykų ten jau dabar prirašyta... A?
Jau toks mielas tavo vaikutis
O knygelė - puiki mintis. Spėju gražių dalykų ten jau dabar prirašyta... A?
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 09, 16:12)
Sykį masčiau, masčiau ir sumasčiau kad galima visus mūsų sb darbelius patalpinti į kokią galeriją. Kažką panašaus mačiau DEKUPAŽO temelėje. Tiesiog puikus dalykas. Atsiverti ir manai visus forumiečių darbus.
tai kad yra toks paskui nuoroda atkasiu nes kaskur turiu QUOTE
o kas čia per gėlytės?
kantrybes kantrybes, parodysiu rytoj viska smulkiai, dabar dar gamybos prosese labai lengva, galesiu paslapti isduoti samke9 taip negalima, tai skaitoma , ir taip turime tolerantiskas moderatores, nekelk bereikalingo vejalio busim visos nuskalpuotos
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 09, 16:12)
Lauksim rezultatų
! | Forume draudžiama: Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ). rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu). rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis. Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos. Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos. |
Aciu visoms uz pagiras
..jo dalykeliu ten jau graziu prilinketa:)
p.s. kai kitu darbus pasiziuriu..tai visi tokie kruopstus...man dar kruopstumo truksta...kazkaip nesgrabailiskai dar gaunasi..bet kai daugiau praktikos igysiu..ir rankos igus, tai manau bus daugiau kruopstumo:)
p.s.s.kaupiuosi scrabui...kai ka nudirbsiu parodysiu...tikiuosi iki savaitgalio ka nors sukursiu...ale niekaip laiko daug neturiu...gal kai dantys isdygs..tai scrabinsiu daugiau:0
Papildyta:
Sveika prisijungus
p.s. ko tokia nekantri?
..jo dalykeliu ten jau graziu prilinketa:)
p.s. kai kitu darbus pasiziuriu..tai visi tokie kruopstus...man dar kruopstumo truksta...kazkaip nesgrabailiskai dar gaunasi..bet kai daugiau praktikos igysiu..ir rankos igus, tai manau bus daugiau kruopstumo:)
p.s.s.kaupiuosi scrabui...kai ka nudirbsiu parodysiu...tikiuosi iki savaitgalio ka nors sukursiu...ale niekaip laiko daug neturiu...gal kai dantys isdygs..tai scrabinsiu daugiau:0
Papildyta:
QUOTE(samke9 @ 2008 07 09, 15:22)
as tuoj pradesiu verkti
Sveika prisijungus
p.s. ko tokia nekantri?
Kažkodėl man dabar jau irgi pradeda atrodyti, kad samke9 bando 100 žinučių susirinkti Tai tokiu atveju čia pavojinga vieta, nes turim moderatorę savo tarpe Na, atsiprašau, jei vistik apsirinku, bet tokių žinučių mes nelabai toleruojam...tokiom žinutėm vieta Skype ar kitoj pokalbių programėlėj... O čia vistik apie scrapbooking'ą tema
LINUTUK, lauksim tavo stebuklingųjų gėlyčių su aprašymu
LINUTUK, lauksim tavo stebuklingųjų gėlyčių su aprašymu
samke9, ar jau nusiuntei LINUTUKEI savo darbelio foto? Ji tau padės įkelti čia į forumą.. O tada mes pakomentuosim tavo darbelį Patarsim, ką būtų galima patobulinti ir pan. Mes norim tau padėti įsilieti į mūsų gretas
ir dar, mano svajonė gauti pirmą pleputės vietą jau verkia , nes kai čia tokie tempai...Ką gi, tada sugalvosiu naują dešimtuką. Pvz. kas daugiau darbų vienoje temoje pristatys... Oi oi....