Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 10 tema

user posted image

Bandau...jei taip nepavyks tai idesiu nuoroda:)
Atsakyti
QUOTE(samke9 @ 2008 07 09, 15:37)
as nieko nemoku  sad.gif  sad.gif  sad.gif  sad.gif  sad.gif  sad.gif  sad.gif

dabar taip, tik be panikos mirksiukas.gif , paspausk desniajame virsutiniame kampe naujos zinutes, ten rasi mano atsiusta zinute su mano adresu, tada tuo adresu atsius nuotrauka kaip faila man as tada ikelsiu cia mirksiukas.gif
Atsakyti
O pavyko!!!!
Tai rodau dar..
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 09 liepos 2008 - 15:49
Na ir pleputės. Tokiais tempais kitą savaitę kursim nauja 11 temelę lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Eglu labai graži knygutė. O viršelis kuo aptrauktas je ne paslaptis?
Atsakyti
Eglu ten kailiuku aptraukei ar tik taip atrodo?
vajei koks mažas gimė g.gif negi būna 2 kg? g.gif labai mielas burbuliukas wub.gif
tik man žinai kas kliūna? na tos ružavos raidelės man nelabai schmoll.gif
Atsakyti
Eglu, labai graži knygelė thumbup.gif o jau tavo burbulio koks grožis 4u.gif
Atsakyti
Aptraukiau knygele tokia medziaga..panasia i kailiuka.....o lapus isiuvau pasitelkiant bookbinding technika ziurint per youtube.com video:)
raides ruzavos ir man nelabai, bet kitu neturejau....:(ta lapa su vaiku tai padariau per pora minuciu pries begant i baznycia...kazkaip sumasciau kad knygeleje reikia vaiko dosje idet:)...
o svoris tai jo...maziukas...bet mes jau dideli dabar, neatsiliekam nuo kitu:)
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 07 09, 15:45)
O pavyko!!!!
Tai rodau dar..

oi koks grazutis leliukas, bet tikrai koks mazutis gime g.gif fainuoliska ideja, rausvos raidytes ir man truputi kliuna blush2.gif , bet visumoj tai vaizdas ir mintis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 09 liepos 2008 - 14:53
Vakar knisausi po pagyrų puodą ir pamačiau, kad labai, labai gražius albumus daro IRMULĖ. Kodėl nepasirodai pas mus jie tokie superiniai. Galėtum ir pamokinti. Likau tiesiog sužavėta tavo darbais wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 09, 15:59)
Vakar knisausi po pagyrų puodą ir pamačiau, kad labai, labai gražius albumus daro IRMULĖ. Kodėl nepasirodai pas mus jie tokie superiniai. Galėtum ir pamokinti. Likau tiesiog sužavėta tavo darbais wub.gif  wub.gif  wub.gif

aš jos paraše žiūrėjau wub.gif tai užpavydėjau, susinervinau ir išjungiau doh.gif kaip norėčiau pati mokėti tokius daryt verysad.gif

samke9 tavęs nieks nepamiršo, tik kad pati labai aršiai nusiteikus unsure.gif įdėk šiek tiek pastangų ir viskas tau gausis mirksiukas.gif nereikia, čia ant visų pulti, kad už tave viską darytų tongue.gif
Atsakyti
Aš irgi Irmulios paraše seilę pavarvinau. Na bet ir talentingos jūs visos thumbup.gif
Atsakyti
Ka tik perziurejau irmules rankdarbius...tai nerealiai...kada nors ir mes visos pradinukes tapsim profem...smile.gif...jei ko labai labai nori...viskas pildosi:)
Atsakyti