Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 10 tema

Nestta, Tai derinti šitų dalykų ir šiaip kalbėtis ne apie scrapą eik čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 08 rugpjūčio 2008 - 11:37
Taigi taigi taigi...išsiunčiau savo konkursinį darbelį Scrapukei...ale net lengviau pasidarė..jau galvojau niekaip nebepavyks..kai taip darbelį darai darai..o kai reikia siųsti tai nz kas nutinka..ir žodžiai aprašymui nebesusirenka..ir nuotraukose darbelis nebe toks kaip gyvai...bet šiaip ne taip susikaupiau ir viską padariau:)dabar lauksim teismo dienos:)
Atsakyti
Miglota, atleisk sy karta, bet tas darbelis man nesiziuri ax.gif Tas kaip sendintas popierius visai nesiziuri prie popieriaus su paukstukais, ypac kad jis svelniu spalvu ir dar su blizgesiu ax.gif Ideja gera, bet parinktas popierius schmoll.gif
Atsakyti
tosk, kol kas ir man paciai nesiziuri, todel ir imeciau cia, norejau kokiu konkreciu patarimu, nes kad nesiziuri matau ir pati biggrin.gif nieko, dabar dar pagules, gal kada ateis man ikvepimas ji perdaryt.. su vienu darbeliu vis niekaip nesusidraugauju, jau du kartus perdariau ir vel nuotraukas nulupau, numeciau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Darbelį išsiunčiau clap.gif

Beliko laukt konkurso finišo ... 4u.gif
Atsakyti
taigi, aš visai nebeturiu jėgų...savo humoristinį scrapuką pristatysiu jau kitą savaitę, o dabar beliks laukti kol galėsiu pabalsuoti už kitas...
Bet didvyriškai save prisaikdynau, kad kito mėnesio scrapą turiu bent vieną dieną iki pabaigos padaryti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet kaip bus iš tiesų jau nujaučiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nieko čia nepadarysi, aš esu paskutinėsakimirkosmeistrė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Sėkmės dalyvaujančioms, labai noriu balsuoti user posted image

O dabar skiriama daina merginoms, dalyvaujančioms konkurse
user posted image
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 08 08, 12:36)
Nestta, Tai derinti šitų dalykų ir šiaip kalbėtis ne apie scrapą eik čia

dėkui už nuorodą 4u.gif
Atsakyti
O konkursiniai darbeliai jau visi sukelti i bloga? g.gif Yra siuo metu 6 darbeliai + Scrapukes darbelis... Jau galima balsuoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 08 09, 12:52)
O konkursiniai darbeliai jau visi sukelti i bloga?  g.gif Yra siuo metu 6 darbeliai + Scrapukes darbelis... Jau galima balsuoti?  ax.gif

Manau, kad jau visi darbeliai 4u.gif As balsuosiu arba dabar tuojpat, pagauta pirmo yspudzio, arba rytoj vakare, kuomet vel galesiu prieiti prie kompiuterio ir isnagrineti 4u.gif
Atsakyti
Deja mano darbo dar nėra unsure.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti