Nu mergaites jus ir greitai plepat...nebuvau per visa savaitgali...tai nebegaliu pasyvyt su skaitymu:)
...atsventem vaiko krikstynas pirmadieni...tai dabar jau kibsiu i scrapa:)
..tuoj parodysiu kokia knygele padariau krikstynoms, kad sveciai parasytu vaikui ka nors atminimui...
..papasakokit trumpai ar ka svarbaus praleidau...paskutini karta tai skaiciau tik kad "Asmenybes" konkursa laimejo Lauramama...
samke9: smagu kad prisijungiai prie musu
Nu ir pliurpete jus--net antra tema atsidaret
Sveikinu lauramama musu pirmune visose sferose
Nu ir pliurpete jus--net antra tema atsidaret
Sveikinu lauramama musu pirmune visose sferose
QUOTE(Eglu @ 2008 07 09, 15:02)
..tuoj parodysiu kokia knygele padariau krikstynoms, kad sveciai parasytu vaikui ka nors atminimui...
Sveikinu tavo vaikiuką šia gražia proga
Beje, labai nekantrauju pamatyt tą padarytą knygutę
Eglu, aš irgi nekantrauju pamatyti tą krikštynų knygelę.
QUOTE(Eglu @ 2008 07 09, 14:02)
nu va suerzino ir pabėgo gal fotografuoja?
sveikinam su tokia gražia švente
QUOTE(samke9 @ 2008 07 09, 14:52)
na sveikos grizau
Papildyta:
pabaigiau savo darbeli
Papildyta:
ar dar yra cia kas nors
Papildyta:
pabaigiau savo darbeli
Papildyta:
ar dar yra cia kas nors
rodyk darbelį Jei nori sulaukti kritikos bei patarimų, tai prie darbelio taip ir parašyk Nes kitaip niekas nesakys pastabų, kad nebūtų jokių nesusipratimų
Na, bet tu ir aktyvi...dažniau spausk klaviatūroje F5, tai tada greičiau pamatysi, ar kas nors temoj yra ir naujas žinutes iškart perskaityt galėsi
QUOTE(samke9 @ 2008 07 09, 14:58)
beje man iskilo labai didelis klausimas KAIP IKELTI NUOTRAUKA
nu tai pametesiu tau namu darbu, paskaityk sia tema http://www.supermama...showtopic=61583, ir tikrai susigaudysi, joje ir pasimokinti galesi, niekas putu neleis, kad tersi ir panasiai
QUOTE(samke9 @ 2008 07 09, 14:58)
beje man iskilo labai didelis klausimas KAIP IKELTI NUOTRAUKA
tiesiog įkelk nuotrauką čia tada nuimk visas varneles išskyrus Создать превью, parašyk ten 360 ir viskas
oi pamiršau pasakyti, kad kai užkraus - tiesiog nukopink 3 eilutę ir dėk į atsakymą
Na tai aš įdedu praeito konkursėlio garbingų 1-5 vietų laimėtojų darbelius Irmulia, gal galima bus foto pridėti prie pirmo posto?
1.
2.
3.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
3.
4.
5.
Samke9, tai persiusk Linutukui, jinai sakė įdės.
Labai atsiprasau kad pabegau...lelius baisiai neramus...dantys nauji kalasi...jau nufotkinau..tuoj idesiu..
Justess22, jau sudėjau ir tik dabar pastebėjau tavo žinutę
samke9 - malonu matyti naujus veidus, ir nuoširdžiai kviečiu plačiau diskutuoti nes 100 žinučių galima ir kitu keliu surinkti
samke9 - malonu matyti naujus veidus, ir nuoširdžiai kviečiu plačiau diskutuoti nes 100 žinučių galima ir kitu keliu surinkti