Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 10 tema

Miglota: Visi (-) issakyti jau, norejau pasakyt kad as kaip tik toki popieriu dabar naudoju (melynais pauksciukais)...prisimenu Tosk pirma puslapi panaudojant siuos du popierius, tai turesim galerija pavyz vien su jais biggrin.gif
Sanrita: sveikatos dukriukui 4u.gif ir ramybes mamytei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 07 rugpjūčio 2008 - 14:41
laba 4u.gif

rodau ka siandien ant greicio suscrepinau smile.gif
kadangi MB skaito knygas ir amziais prisikaisioja visokiu popieriuku (cekiu ar siaip), kad pasizymetu, tai as jam padariau zymekli ir dar su savo mini nuotrauka, kad beskaitydamas ir manes nepamirstu wub.gif lotuliukas.gif
user posted image

medziagas naudojau paprastas ax.gif cia buvo nuo drabuzio etikete, as ja apklijavau, o kadangi norejosi kazko vyrisko, tai panaudojau nuo alaus skarbonkes ta atidarytuka (nezinau kaip vadinasi smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agneja: 07 rugpjūčio 2008 - 16:08
QUOTE(Agneja @ 2008 08 07, 17:04)
rodau ka siandien ant greicio suscrepinau smile.gif

thumbup.gif kokia faina idėja wub.gif O metaliukas nuo skardinės panaudotas? lotuliukas.gif Ar aš čia gerai įžiūrėjau? hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 07 rugpjūčio 2008 - 16:08
QUOTE(justess22 @ 2008 08 07, 17:07)
thumbup.gif kokia faina idėja wub.gif O metaliukas nuo skardinės panaudotas? lotuliukas.gif Ar aš čia gerai įžiūrėjau? hihihi.gif

aha, tik to metaliuko ideja cia ne mano, maciau pas viena lenkaite mini albume ax.gif
Atsakyti
Agneja, nu idėja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif fantastinė, atleisk, bet tikrai aš ja pasinaudosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
laba vakara, mergytės 4u.gif

truputuką įsiterpsiu tarp jūsų ax.gif žvalgiausi po jūsų temutę ir radau gražių darbelių scrapbooking'o rolleyes.gif kadangi artėja pažįstamo jubiliejus, tai laaabai norėčiau padovanoti tokio tipo atvirutę gimtadienio proga. tik bėda, kad pati scrapbooking'u neužsiimu, esu naujokė tik digital SB. tad turiu klausimuką: ar galėčiau pas jus užsisakyti tokį atviruką, kad padarytumėt kuri iš jūsų? arba gal žinote kur kns galima gauti tokią paslaugą? būsiu dėkinga už atsakymą smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 08 07, 20:15)
laba vakara, mergytės 4u.gif

truputuką įsiterpsiu tarp jūsų ax.gif  žvalgiausi po jūsų temutę ir radau gražių darbelių scrapbooking'o rolleyes.gif kadangi artėja pažįstamo jubiliejus, tai laaabai norėčiau padovanoti tokio tipo atvirutę gimtadienio proga. tik bėda, kad pati scrapbooking'u neužsiimu, esu naujokė tik digital SB. tad turiu klausimuką: ar galėčiau pas jus užsisakyti tokį atviruką, kad padarytumėt kuri iš jūsų? arba gal žinote kur kns galima gauti tokią paslaugą? būsiu dėkinga už atsakymą smile.gif  4u.gif

O ko konkreciau tu noretum?
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 08 07, 20:53)
O ko konkreciau tu noretum?

atviruko gimtadienio proga (40 metų) pažįstamam vyrui smile.gif dar būtų gerai, kad ir vokas būtų priderintas prie atviruko. konkrečios kompozicijos dar neturiu kol kas.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nestta: 07 rugpjūčio 2008 - 19:58
Nestta, gal tau kas į až parašys, aš tai su mielu noru, bet savų užsakymų dar kalną turiu, tai gal kuri mergina padės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 08 07, 22:32)
Nestta, gal tau kas į až parašys, aš tai su mielu noru, bet savų užsakymų dar kalną turiu, tai gal kuri mergina padės smile.gif

niu bandysim derinti smile.gif man to atviruko reikia pavasariui (kovo mėn.), bet kaip sakant ruošiuos iš anksto biggrin.gif
Atsakyti
Nestta, tai iki kovo mėnesio pabūk čia ir pasidarysi ne tik atviruką, bet tapsi ir tikra scrapere mirksiukas.gif ... Mes labai laukiam naujų "ligonių", nes kai jau pasigauni scrapo bacilą.... doctor.gif nepadeda jokia vakcina lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 08 08, 12:01)
Nestta, tai iki kovo mėnesio pabūk čia ir pasidarysi ne tik atviruką, bet tapsi ir tikra scrapere  mirksiukas.gif ...  Mes labai laukiam naujų "ligonių", nes kai jau pasigauni scrapo bacilą.... doctor.gif  nepadeda jokia vakcina  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tikiu, nes jau pasidariau digital SB ligonė biggrin.gif tik va aš esu terliūzas, tai gražiai man nesigaus ax.gif va gal su lauramama susitarsiu 4u.gif
Atsakyti