QUOTE(Scrap8 @ 2008 08 06, 21:15)
Miglota: si darbeli, bet tik 90%. Man viena detale vis krenta i akis... Rankos antspaudas ant balto popieriaus ir banguota balta juostele labai pjaunasi ir issiskiria su sendintu, pilkesnio atspalvio puslapiu. Atrodo kad tas baltumas nepriklauso siame darbelyje...issiskiria labai nuo aplinkos, lygtai netycia nukrito ant lapo. Ir dar....kodel tiek daug nuotraukos uzdengei su rankyciu antspaudu...ar ka nepageidautino "uzdengei"?
Priminei mano pacios 2-puslapiu darbeli su sunelio peduciu antspaudu...jie taip greit auga kad va Adomuko niekad neprisiruosiau stampuot o jau koks didckis.
Papildyta:
kitu darbus daug lengviau kritikuot ir tos "klaidos" iskart pastebimos (nors bent man). O savus darbus, daug sunkiau objektyviai ivertinti.
Priminei mano pacios 2-puslapiu darbeli su sunelio peduciu antspaudu...jie taip greit auga kad va Adomuko niekad neprisiruosiau stampuot o jau koks didckis.
Papildyta:
kitu darbus daug lengviau kritikuot ir tos "klaidos" iskart pastebimos (nors bent man). O savus darbus, daug sunkiau objektyviai ivertinti.
tas delniukas pas mane seniai gulejo ir man jis labai tiko pagal ideja, bet labai su juo vargau, nes spalva jo ryskiai melyna buvo, tada uzdejau ant virsaus kalkini popieriu, kad nuimt ta ryskuma, uzdejau sidabrine juostele, po to nuemiau, tada ta balta radau, man ji geriausiai tiko, nors pati maciau kad tas delniukas per didelis, todel dejau labiau ant nuotraukos, kad jis taip neissiskirtu, bet ir vel nepataikiau
norejau ir per visus gimtadienius dar antspaudus padaryt, bet tikra tiesa, kad dienos taip greitai bega, dabar jau peda per puse puslapio butu
o del savu darbu kritikavimo tai tikra tiesa, nes kai darai tai darai taip kaip paciai atrodo graziausia, o is salies daug geriau matosi
QUOTE(Tosk @ 2008 08 06, 21:41)
Miglota, tekstas
Man taip pat uzkliuvo zvilgsnis ties tuo apskritimu su delniuku... Ir kaip yra taisykles - reikia 3 apskritimu.
Eglu, pas mane tas "as tikiu" nera pavadinimas Tik dalis teksto. Gal blogai, o gal gerai... Tikiuosi tiks
Man taip pat uzkliuvo zvilgsnis ties tuo apskritimu su delniuku... Ir kaip yra taisykles - reikia 3 apskritimu.
Eglu, pas mane tas "as tikiu" nera pavadinimas Tik dalis teksto. Gal blogai, o gal gerai... Tikiuosi tiks
del 3 apskritimu, tai vienas delniukas kitas ant nuotraukos kampucio, o vietoj trecio - gelytes
teksta galiu isverst visom tiksliai verst neiseina, bet mazdaug taip...
kol tu dar buvai mamos pilvely mes ziurejom i tave per ekrana. tu buvai ismatuotas ir apziuretas savo mazoj melynoj juroj. tada tu pakelei savo mazus pirstelius ir pamojavai mums. tikriausiai tada tu sypsojaisi.