Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 10 tema

aciu labai visom wub.gif turiu dar viena padarius, bet ikelsiu ryt, kad per daug nebutu biggrin.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 08 06, 21:15)
Miglota:  wub.gif si darbeli, bet tik 90%. Man viena detale vis krenta i akis... ax.gif  Rankos antspaudas ant balto popieriaus ir banguota balta juostele labai pjaunasi ir issiskiria su sendintu, pilkesnio atspalvio puslapiu. Atrodo kad tas baltumas nepriklauso siame darbelyje...issiskiria labai nuo aplinkos, lygtai netycia nukrito ant lapo. Ir dar....kodel tiek daug nuotraukos uzdengei su rankyciu antspaudu...ar ka nepageidautino "uzdengei"?

Priminei mano pacios 2-puslapiu darbeli su sunelio peduciu antspaudu...jie taip greit auga kad va Adomuko niekad neprisiruosiau stampuot o jau koks didckis.
Papildyta:

kitu darbus daug lengviau kritikuot ir tos "klaidos" iskart pastebimos (nors bent man). O savus darbus, daug sunkiau objektyviai ivertinti.

tas delniukas pas mane seniai gulejo ir man jis labai tiko pagal ideja, bet labai su juo vargau, nes spalva jo ryskiai melyna buvo, tada uzdejau ant virsaus kalkini popieriu, kad nuimt ta ryskuma, uzdejau sidabrine juostele, po to nuemiau, tada ta balta radau, man ji geriausiai tiko, nors pati maciau kad tas delniukas per didelis, todel dejau labiau ant nuotraukos, kad jis taip neissiskirtu, bet ir vel nepataikiau biggrin.gif

norejau ir per visus gimtadienius dar antspaudus padaryt, bet tikra tiesa, kad dienos taip greitai bega, dabar jau peda per puse puslapio butu biggrin.gif

o del savu darbu kritikavimo tai tikra tiesa, nes kai darai tai darai taip kaip paciai atrodo graziausia, o is salies daug geriau matosi 4u.gif

QUOTE(Tosk @ 2008 08 06, 21:41)
Miglota, tekstas wub.gif  wub.gif  wub.gif
Man taip pat uzkliuvo zvilgsnis ties tuo apskritimu su delniuku... Ir kaip yra taisykles - reikia 3 apskritimu.
Eglu, pas mane tas "as tikiu" nera pavadinimas ax.gif Tik dalis teksto. Gal blogai, o gal gerai... Tikiuosi tiks 4u.gif

del 3 apskritimu, tai vienas delniukas kitas ant nuotraukos kampucio, o vietoj trecio - gelytes 4u.gif

teksta galiu isverst visom 4u.gif tiksliai verst neiseina, bet mazdaug taip...
kol tu dar buvai mamos pilvely mes ziurejom i tave per ekrana. tu buvai ismatuotas ir apziuretas savo mazoj melynoj juroj. tada tu pakelei savo mazus pirstelius ir pamojavai mums. tikriausiai tada tu sypsojaisi.
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 08 06, 23:21)
kol tu dar buvai mamos pilvely mes ziurejom i tave per ekrana. tu buvai ismatuotas ir apziuretas savo mazoj melynoj juroj. tada tu pakelei savo mazus pirstelius ir pamojavai mums. tikriausiai tada tu sypsojaisi.

wub.gif wub.gif wub.gif nu jau kaip šilta wub.gif
Atsakyti
Einu kurti nauja mūsų Scrapbooking temelę 4u.gif Nes jau greit šita baigsis smile.gif
Atsakyti
Naują temelę rasite čia smile.gif Tik pirmiau pabaikime šią temą 4u.gif
Atsakyti
Babyface, kaži ar negausi nuo moderatorių velnių blink.gif Juk dar du psl. iki šitos temos pabaigos? blink.gif
Atsakyti
zadejau ikelti dar viena savo darbeli.. esu juo absoliuciai nepatenkinta, bet gavosi kas gavosi, gal kada sugalvosiu ir ta sidabrini popieriu pakeisiu, o gal gausiu geru pasiulymu kaip patobulinti is jusu bigsmile.gif .. kadangi pas mus lyja ir darbai abu pilki ax.gif

user posted image
Atsakyti
Kažką dėk po nuotraukomis, bo jos dabar "skrenda" kažkur wink.gif\Ir man vėl trūksta kažkokio stabilesnės spalvos pagrindo įrėminimo g.gif Gal apsiuk kokiais ryškesniais siūlais....
Atsakyti
Miglota: man tai atrodo, kad cia raides juodos netinka..gal reiketu kokiu svelnesniu spalvu..
Atsakyti
Miglota , is manes gal dar ne kokia patareja, bet gal nuotraukytes as kazkaip suslikciau arciau viena kitos ir lygiau, o pavadinima "kas tu?" ikomponuot per viduri tarp tu aprasymu pabandyciau? g.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglu: 07 rugpjūčio 2008 - 13:22
Hm... tikrai reikia kažkaip tas nuotraukytes sujungti... na ir mįslę tu mums užminei biggrin.gif
Atsakyti
Prasinešu: darbelį išsiųsiu ryt, t.y. rugpjūčio 8 d. vakare.
Dukriukas serga bronhitu, tai nėr kada relaksuotis verysad.gif

Miglota, pirmas darbelis geras, o antrame, bent man tas pilkas popierius nelimpa g.gif

Atsakyti