Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 10 tema

QUOTE(relija @ 2008 08 06, 17:48)
Ne iki rytojaus, o iki rugpjūčio 8 d., 24 val. Arba moliūgas busi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Vajai blink.gif Tai reik skubintis. Nenoriu būti sukežes moliūgas lotuliukas.gif
Atsakyti
Baigiau konkursiny darbely yu.gif Ir labai skubejau nupaveiksluoti, nes jau gera prietema, o rytoj isvaziuoju labai anksti y areuosta. Nuotraukos siaip sau, nes del pailgejusiu seseliu buvo laaabai sunku nupaveiksluoti. Veliau reiks issiust Scrapukei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 08 06, 12:11)
Baigiau konkursiny darbely yu.gif Ir labai skubejau nupaveiksluoti, nes jau gera prietema, o rytoj isvaziuoju labai anksti y areuosta. Nuotraukos siaip sau, nes del pailgejusiu seseliu buvo laaabai sunku nupaveiksluoti. Veliau reiks issiust Scrapukei 4u.gif

thumbup.gif lauksiu
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 08 06, 22:43)

Issiunciau ax.gif
Atsakyti
turiu truputi pagalbos namie, tai naudojuosi proga ir darau suplanuotus darbelius, cia turejo but metamorfozes temai, bet po to pavadinima pakeiciau ir metamorfozes nebeliko biggrin.gif

user posted image

laukiu kritikos ir komentaru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 08 06, 21:33)
turiu truputi pagalbos namie, tai naudojuosi proga ir darau suplanuotus darbelius, cia turejo but metamorfozes temai, bet po to pavadinima pakeiciau ir metamorfozes nebeliko  biggrin.gif
laukiu kritikos ir komentaru  smile.gif
as nenusiteikus kritikai biggrin.gif , todel pazersiu tik liaupsiu, tai vat, suzavejo mintis thumbup.gif , net gi man pametejai viena mirksiukas.gif (turiu dukriuko pirmaja sypsenele tik reiks susirasti kas nuskanus), labai paprastutis, bet ir siltutis, jau kelinta karta ziuriu bet norisi dar ziureti, vienu zodziu man labai patiko, jai tau paciai patinka tai viskas thumbup.gif , jai ne - tai lauk, kol kas rimciau nusiteikias cia uzsuks ir patars ka vertingo biggrin.gif biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Miglota, šaunuolė, kaip džiaugiuosi, kad kažkas dirba, o aš tik giriu ir pliurpiu... cool.gif

Mintis puiki, dažnai tos pirmosios vaisiaus nuotraukos pirmais metais būna kur nors matomoje vietoje, o vėliau tiesiog nusimėto...ir galų gale prapuola, tai tu puikiai sugalvojai ją įamžinti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Ir tai ką parašau apie darbą vadinčiau ne kritika, tiesiog naudojuosi kompozicine nuojauta mirksiukas.gif Darbas fainas, bet žiūrint atrodo kažkas ne taip... g.gif O kas? Lyg tai trūksta fono įrėminimo kokio nors, ir dar norėtųsi kažkokių svaresnių spalvų, ir dar delniuko atspaudą apvesčiau tamsesne juostele....mastau.gif Bet čia aš taip daryčiau, o ką manai tu???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 06 rugpjūčio 2008 - 21:10
Miglota tavo darbukas nuostabus. Tikrai vertas dėmesio. thumbup.gif
Atsakyti
Miglota: wub.gif si darbeli, bet tik 90%. Man viena detale vis krenta i akis... ax.gif Rankos antspaudas ant balto popieriaus ir banguota balta juostele labai pjaunasi ir issiskiria su sendintu, pilkesnio atspalvio puslapiu. Atrodo kad tas baltumas nepriklauso siame darbelyje...issiskiria labai nuo aplinkos, lygtai netycia nukrito ant lapo. Ir dar....kodel tiek daug nuotraukos uzdengei su rankyciu antspaudu...ar ka nepageidautino "uzdengei"?

Priminei mano pacios 2-puslapiu darbeli su sunelio peduciu antspaudu...jie taip greit auga kad va Adomuko niekad neprisiruosiau stampuot o jau koks didckis.
Papildyta:
Miglota, šaunuolė, kaip džiaugiuosi, kad kažkas dirba, o aš tik giriu ir pliurpiu... cool.gif

kitu darbus daug lengviau kritikuot ir tos "klaidos" iskart pastebimos (nors bent man). O savus darbus, daug sunkiau objektyviai ivertinti.
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif

..buvau puolus i nevilti, nes kompas uzlinko...bet viskas baigesi gerai, siandien jis jau pataisytas ir pasiruoses darbui:)))
..ale jus merginos tikrtos saunuoles...sitiek graziu darbeliu pridaret...liuks!!!dziaugiuosi uz jus kad jus randat laiko ir neuzleidziate scrapo:)
..o as jau baigiau konkursini darbeli ir bandysiu pasiskaiciusi taisykles, ji rytoj issiusti..
Papildyta:
Tiesa dar pries siunciant darbeli, noriu paklausti del vienos konkurso salygos:
"Ar darbeliui reikia pavadinimo? Taip…Šiam konkursui visi darbeliai turi prasidėti su “Aš tikiu…”, bet nebūtina kad labiausiai pasireiškiančiu užrašu. Kad nessusimaišytume balsuodamos, prašau man parašykite antrą dalį pavadinimo, t.y. pilną pavadinimą."

Klausimas gal ir durnas , bet..:
Ar cia turima omeny grynas pavadinimas, kaip pvz knygoje..ar tiesiog darbe kur nors dominuoti sis uzrasas?
Atsakyti
Miglota, tekstas wub.gif wub.gif wub.gif
Man taip pat uzkliuvo zvilgsnis ties tuo apskritimu su delniuku... Ir kaip yra taisykles - reikia 3 apskritimu.

Eglu, pas mane tas "as tikiu" nera pavadinimas ax.gif Tik dalis teksto. Gal blogai, o gal gerai... Tikiuosi tiks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 06 rugpjūčio 2008 - 21:44
Ar cia turima omeny grynas pavadinimas, kaip pvz knygoje..ar tiesiog darbe kur nors dominuoti sis uzrasas?

drinks_cheers.gif . Kur nors, neperdaug ieskojus turi buti uzrasyta "As tikiu", bet ...nepaciam vidury paragrafo. Gali buti sub-pavadinimas.
Pavyz. pas mane didziausiom raidem zodis "Pajury" o "As tikiu" pirma eilute eilerascio--t.y. eilerascio pavadinimas" As Tikiu Mane Artrasi Pajury"

Bet, ai, nesureiksminkit viska taisyklem...svarbu sudalyvaut, parodyt, pamatyt, balsuot. Niekas nenumus jum darbelio vien tik kad tas "As tikiu" ne toks dominuojantis bus. Gi ivertinam darbelius pagal koki ispudi ar jausmus mumyse sukele, o ne pavadinimo uzrasymo. As siuo punktu neesu griezta 4u.gif , ir manau kitom merginom tai nebus svarbiausia.
Atsakyti