QUOTE(Scrap8 @ 2008 08 05, 07:39)
relija: Patobulinau, ir žn pasigirsiu- man pačiai labai patinka galutinis variantas (įkėliau ir šį kad matytūsi skirtumas). Susidorojau su "erzinančiom smulkmenom" ir dabar galėsiu priduoti su didesniu pasitikėjimu. O jei nekibs, tai man pačiai bus smagu matyt šeimos albumuose.
Niu tikrai geriau nei pirmas. Malonu būti naudinga
Miglota, nu pirmas psl. toks biški vaikiškas, bet reikalui esant panaudosiu, o antras jau daug geresnis. Ačiū
...ne cia parasiau
Labas rytelis. Norėčiau paklausti ar galiu priduoti konkursinį darbuką rytoi apie 15 val.?
QUOTE(kristi13 @ 2008 08 06, 08:50)
Labas rytelis. Norėčiau paklausti ar galiu priduoti konkursinį darbuką rytoi apie 15 val.?
Jeigu aš neapsirinku, tai konkursėlis tęsiasi iki rugpjūčio 8 d. (penktadienio) O gal kažką jau susimaišiau
Ne, tu nesuklydai. KONKURSAS TĘSIASI IKI RUGPJŪČIO 8 DIENOS. Tik gal dar Scrapukė gali parašyti iki kurios valandos mūsų laiku.
QUOTE(relija @ 2008 08 06, 01:56)
Ne, tu nesuklydai. KONKURSAS TĘSIASI IKI RUGPJŪČIO 8 DIENOS. Tik gal dar Scrapukė gali parašyti iki kurios valandos mūsų laiku.
tai padarome gal iki 24 val. jusu laiku...bus kai princese ir batelis, jei nespesit iki vidurnakcio- pavirsit i moliugus
nu manes ilgai nebuvo, tai smagu gryzus pamatyti ne uzbaigta tema ,o daug graziu darbeliu sauniai darbuojates
Papildyta:
o as tai tikriausiai moliugu pavirsiu
Papildyta:
o as tai tikriausiai moliugu pavirsiu
QUOTE(Scrap8 @ 2008 08 06, 16:02)
tai padarome gal iki 24 val. jusu laiku...bus kai princese ir batelis, jei nespesit iki vidurnakcio- pavirsit i moliugus
Puiku. Vadinasi darbai bus priduodami iki rytojaus 24 val.
Ne iki rytojaus, o iki rugpjūčio 8 d., 24 val. Arba moliūgas busi