Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 10 tema

http://www.art4craft...ml/patterns.php
Atsakyti
paper piercing
http://picasaweb.goo...NGPAPERPIERCING

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 08 05, 07:39)
relija: Patobulinau, ir žn pasigirsiu- man pačiai labai patinka galutinis variantas (įkėliau ir šį kad matytūsi skirtumas). Susidorojau su "erzinančiom smulkmenom" ir dabar galėsiu priduoti su didesniu pasitikėjimu. O jei nekibs, tai man pačiai bus smagu matyt šeimos albumuose.

Niu tikrai geriau nei pirmas. Malonu būti naudinga 4u.gif
Atsakyti
Miglota, nu pirmas psl. toks biški vaikiškas, bet reikalui esant panaudosiu, o antras jau daug geresnis. Ačiū
Atsakyti
...ne cia parasiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 06 rugpjūčio 2008 - 06:38
Labas rytelis. Norėčiau paklausti ar galiu priduoti konkursinį darbuką rytoi apie 15 val.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 08 06, 08:50)
Labas rytelis. Norėčiau paklausti ar galiu priduoti konkursinį darbuką rytoi apie 15 val.?  g.gif

Jeigu aš neapsirinku, tai konkursėlis tęsiasi iki rugpjūčio 8 d. (penktadienio) g.gif O gal kažką jau susimaišiau g.gif
Atsakyti
Ne, tu nesuklydai. KONKURSAS TĘSIASI IKI RUGPJŪČIO 8 DIENOS. Tik gal dar Scrapukė gali parašyti iki kurios valandos mūsų laiku.
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 08 06, 01:56)
Ne, tu nesuklydai. KONKURSAS TĘSIASI IKI RUGPJŪČIO 8 DIENOS. Tik gal dar Scrapukė gali parašyti iki kurios valandos mūsų laiku.

tai padarome gal iki 24 val. jusu laiku...bus kai princese ir batelis, jei nespesit iki vidurnakcio- pavirsit i moliugus lotuliukas.gif
Atsakyti
nu manes ilgai nebuvo, tai smagu gryzus pamatyti ne uzbaigta tema hihihi.gif ,o daug graziu darbeliu thumbup.gif thumbup.gif sauniai darbuojates blush2.gif
Papildyta:
o as tai tikriausiai moliugu pavirsiu
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 08 06, 16:02)
tai padarome gal iki 24 val. jusu laiku...bus kai princese ir batelis, jei nespesit iki vidurnakcio- pavirsit i moliugus lotuliukas.gif

Puiku. Vadinasi darbai bus priduodami iki rytojaus 24 val.
Atsakyti
Ne iki rytojaus, o iki rugpjūčio 8 d., 24 val. Arba moliūgas busi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti