ačiū už sveikinimus
aš nematau darbelio, o taip norėčiau.... gal galiu gauti stebuklingą raktelį
relija: aciuks uz pastabas. Isvardinai net 2/3 (3 tada net neminesiu jei nepastebejai ).
Tam tas UN-DO ir aukso vertes, atklijuosiu kairej gelyte ir padesiu tekstuko kvadratelio tesini po gelyte. O pavadinimas nesimato kad ant tokio margo dejau. Save priverciau panaudoti toki popieriu (man su margais ir ryskiais labai sunku ). Su geltonais dazais apdazysiu aplink raides kad numustu ta marguma/ryskuma.
Galutini rezultata rytoj paskelbsiu.
Labanakt
Tam tas UN-DO ir aukso vertes, atklijuosiu kairej gelyte ir padesiu tekstuko kvadratelio tesini po gelyte. O pavadinimas nesimato kad ant tokio margo dejau. Save priverciau panaudoti toki popieriu (man su margais ir ryskiais labai sunku ). Su geltonais dazais apdazysiu aplink raides kad numustu ta marguma/ryskuma.
Galutini rezultata rytoj paskelbsiu.
Labanakt
relija: Patobulinau, ir žn pasigirsiu- man pačiai labai patinka galutinis variantas (įkėliau ir šį kad matytūsi skirtumas). Susidorojau su "erzinančiom smulkmenom" ir dabar galėsiu priduoti su didesniu pasitikėjimu. O jei nekibs, tai man pačiai bus smagu matyt šeimos albumuose.
Sveikutės. O aš vis dar vargstu su darbeliu. Kažko nesidėlioja man tas nelemtas pavadinimas ir vsio
QUOTE(kristi13 @ 2008 08 05, 00:02)
Sveikutės. O aš vis dar vargstu su darbeliu. Kažko nesidėlioja man tas nelemtas pavadinimas ir vsio
o raidziu sumazint negali?
Siaip, zurnaluose labai daznai matau kada pavadinimai nutraukti ir po keliom raidem "paberti". Asmeniskai man tai per sunku iskaityti ir visiskai nesiziuri, bet ...jei zurnalai taip spausdina, gal cia tik skonio reikalas.
Scrap8, man tas antrasis patobulintas tavo darbelio variantas tikrai gražiau žiūrisi nei pirmasis Šaunuolė Gražu žiūrėti
QUOTE(babyface @ 2008 08 05, 00:20)
Scrap8, man tas antrasis patobulintas tavo darbelio variantas tikrai gražiau žiūrisi nei pirmasis Šaunuolė Gražu žiūrėti
dekui
Smagu cia pasikonsultuot su bendramintem. Dirbant prie savu darbeliu daznai pametam objektyvuma. O kai nujauciau kelias klaidas, ir man jas atkartoja, tai belieka pakeisti. Sau seimos albumam daryciau tai negaisciau laiko prie jau baigtu darbeliu, bet jei noriu priduot, tai reikia man zinot kaip ir publika ivertina. Esu labai dekinga
QUOTE(Scrap8 @ 2008 08 05, 08:19)
o raidziu sumazint negali?
Siaip, zurnaluose labai daznai matau kada pavadinimai nutraukti ir po keliom raidem "paberti". Asmeniskai man tai per sunku iskaityti ir visiskai nesiziuri, bet ...jei zurnalai taip spausdina, gal cia tik skonio reikalas.
Na man visuomet atrodo, kad pavadinimo raidės turi būti didesnės už teksto
QUOTE(kristi13 @ 2008 08 05, 09:30)
Gali bandyti tik trupučiuką tas raideles pamažinti ir užkelti ant nuotraukos truputį, kad tilptų visas žodis ir nereiktų jo kirsti į dvi dalis
Kiek supratau - esu pasirinkusi ne tą spcialybę
Gaila jau per vėlu
Scrap8, pirmas darbelis man patiko. Kas svarbiausiai, net nekrito į akis nei tos gėlės, nei ryškus popierius ...
Po komentarų ... žinoma antras žiūrisi geriau.
Nuotrauka super
Kiek analizuoju saituose išstatytus SB darbus, man atrodo 1/3 darbų visai nieko nereiškia. Imama nuotrauka ir aplibdoma gėlėmis, vijokliais ...
Didžioji dauguma net tekstų nerašo, tik pavadinimas
Jaučiu, kad bežiūrėdama į daugelio padarytus darbelius - formuojasi mano skonis. Šiuo metu man patinka pilnai apkrautas lapas. Nesuprantu darbelių, kur 6x9 nuotrauka viduryje lapo ir aplink vijokliai su gėlytėm miniatiūrinėm
Gaila jau per vėlu
Scrap8, pirmas darbelis man patiko. Kas svarbiausiai, net nekrito į akis nei tos gėlės, nei ryškus popierius ...
Po komentarų ... žinoma antras žiūrisi geriau.
Nuotrauka super
Kiek analizuoju saituose išstatytus SB darbus, man atrodo 1/3 darbų visai nieko nereiškia. Imama nuotrauka ir aplibdoma gėlėmis, vijokliais ...
Didžioji dauguma net tekstų nerašo, tik pavadinimas
Jaučiu, kad bežiūrėdama į daugelio padarytus darbelius - formuojasi mano skonis. Šiuo metu man patinka pilnai apkrautas lapas. Nesuprantu darbelių, kur 6x9 nuotrauka viduryje lapo ir aplink vijokliai su gėlytėm miniatiūrinėm
Skrapuke, kuomet ydejai pirmajy, ir as masciau, kodel padaryta taip... Juk sakei, kad detaliu nelyginis skaicius, o pas tave buvo tos 2 issiskiriancios, 2 apskritimai... Man antrasis daug labiau ziurisi, puikiai ysivaizduoju pavadinima, nes zinau kokios tos blizgios raides tikroveje
Nebutinai didesnes, bet jei darai vienodo dydzio, jas reikia isskirti. Tarkim kiekviena raide ytaisyk y apskritimuka ar kvadratuka. Gal po pavadinimo raidemis kitoky foniny popieriu dek ir pan.
Sanrita, o man dar labai daznai buna, kad ziuriu ir tiesiog grazu, nesuprantu kodel ir kas, bet grazu. Yra tokiu darbeliu, kurie man grazus, bet paciai tokiu daryti noras nekyla.
QUOTE(kristi13 @ 2008 08 05, 11:00)
Nebutinai didesnes, bet jei darai vienodo dydzio, jas reikia isskirti. Tarkim kiekviena raide ytaisyk y apskritimuka ar kvadratuka. Gal po pavadinimo raidemis kitoky foniny popieriu dek ir pan.
Sanrita, o man dar labai daznai buna, kad ziuriu ir tiesiog grazu, nesuprantu kodel ir kas, bet grazu. Yra tokiu darbeliu, kurie man grazus, bet paciai tokiu daryti noras nekyla.
Skrapuke, kuomet ydejai pirmajy, ir as masciau, kodel padaryta taip... Juk sakei, kad detaliu nelyginis skaicius, o pas tave buvo tos 2 issiskiriancios, 2 apskritimai...
jo, sakiau, bet su gryna gele foto, sudare ta trikampi, bet matau kad tai buvo nesuvokiama, ir man paciai netiko.
bet tiksliau...buvo 2 val ryto ir as per daug iziurejau del to peledos akis atkuriau is geliu Bet dabar sutvarkius darbeli mane neerzina daugiau.
Kiek analizuoju saituose išstatytus SB darbus, man atrodo 1/3 darbų visai nieko nereiškia. Imama nuotrauka ir aplibdoma gėlėmis, vijokliais ... Didžioji dauguma net tekstų nerašo, tik pavadinimas g.gif
ir dar kai kurie net pavadinimo neraso. Turejau sia diskusija su Amerikonkom forume. Ta pati klausima uzdaviau, kodel mazai kas raso? Prasviesino mano isitikinimus. Apklausose visada pastebiu kad aprasymas yra sunkiausia dalis SB puslapio gamybos. Scraperes varzosi kad aprasymas atrodo "per saldus" ar ne taip bus suprastas kitu.
Daugumai SB yra tiktai nuotrauku papuosimas, ir tai OK. Ir dar...ne visos nuotraukos gi isprovokuoja tokius gilius jausmus ir prisiminimus. Pati turiu tik kelis labai didelius ispudzius kuriuos issamiai aprasiau...viena is ju tik po Cezario mano jausmus ir mintis tuo metu kada mane operavo. Uz si darbeli forume gavau daugiausia komentaru (ne del to kad stengiausi dizainu ir pagrazinimais), bet kad aprasiau ir tiksliai apibudinau ta jausma (iki siol net gaunu az kad mano aprasymas primine kuriai jos pacios Cezari).
Nesvarbu kiek rasom ar isvis rasom, svarbu kad kuriam albumus sau ir seimai ir bendraujiame su scrapukem bendramintem.