QUOTE(kristi13 @ 2008 08 04, 10:46)
Mano pirmasis SB digital darbelis. Labai nesijuokit. Tik praeitą savaitę susiinstalinau photosopą
Kaip pirmas - tikrai puikus, o kai perkasi photoshopą kiek galėsi gėrybių pasidaryti
Patikėkit, photoshopas valdo
Aš su juo beveik viską ką tik sugalvoju galiu padaryti, na dar ir corel'į naudoju,nes pvz. textą rimtiems dalykams rašau tik su corel'iu, bo corel - vektorinė, o photoshopas - taškinė programa. Na, bet nesigilinkim į plonybes. Scrapui tikrai galimka daryti viską visagaliu photoshopu.
QUOTE(Scrap8 @ 2008 08 04, 14:10)
O as jau kiek lako turiu Photoshopa bet nei vieno digital puslapo neesu padarius
Esu digital SB tundra
O tu taip greitai perkertai ta digital SB
Mergyte kaip lelyte
ir dar su geliu vainikeliu extra
Jei su popierium buciau darius si varianta, nepalikciau apacioj to tarpo o geles augtu tiesiog is apatines puslapio dalies
Grazu...gal tu kaip daugel, irgi pereisi i digital?
Pritariu
scrapukei bei
irmuliai dėl apačios, yra ir dar keletas dalykėlių kurie nelabai man, bet čia jau vėlesniems darbams palikim, dabar linkiu pasidžiaugti skaitmeninio pasaulio malonumais
O aš vis laukiu laukiu tų popierių, o gi imsiu ir padarysiu digital variantą.
babyface, Yra krūvos papildomų paketų photoshopui, kuriuos galima pritaikyti scrapui, tačiau pasigooglink, yra milijonai galerijų, kur galima dykai parsisiųsti visokių elementų digital scrapui. Einu tuoj tau paieškosiu.