QUOTE(Scrap8 @ 2008 08 03, 09:41)
neskaityk ju brokuotu. Padarei taip kaip tuo momentu sugebejai ir suvokiai kas tinka. As i savo kelis pirmus puslapius pasiziuriu, tai
lyg ne mano ranku daryta, bet tai tik irodo ant kiek man mano pacios skonis pasikeite ir technikos supratimas tobulejo. Nors ir graziausius puslapius padarysi dabar, garantuoju kad po keliu metu paziurejus pasakysi kad butum darius visai kitaip. Bet visvien visi pradiniai darbeliai bus tau labai mieli...primins tau kodel sis hobis tave ikvepe kurybai.
Dek viska i albumus, o musu patarimais bandyk pasinaudot busimuosiuose darbeliuose
Jeigu as padarau ir rezultatu esu labai patenkinta, bet gaunu pastabu, nebepertaisau. Nes tuo metu man atrode taip grazu. O jeigu abejoju - klausiu ir taisau. O veliau paziuresiu y pirmuosius ir matysiu tik tobulejima
Pasiguosiu del konkursinio darbelio - uzsiknisau su trafaretais
Parduotuvej, neturejo tu spec.kliju, tad neisejo tiksliai uzdazyti pagal trafareta. Perziurejau VISAS norevgu parduotuves, bet reikiamu stampuku ne su ziburiu neradau
Tad savo konkursiniu busiu tokia tik pusiau patenkinta... Is ebay jau nebesuspesiu parsisiusti
"Paradiset finner du i ditt eget hjerte." Thor Heyerdahl
Mano bloggas