Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 10 tema

QUOTE(Scrap8 @ 2008 08 01, 21:21)
Data buvo is blogo citata (taisyklese) raudonai  ax.gif . Ne nuo menesio pirmos dienos, o nuo tada kada paskelbiu nauja tema...visada turesite lygiai menesi nuo temos atidarymo. 4u.gif
o jei ka, tavo darbelis nei pridet ka nei atimt thumbup.gif , neatrodo kad skubejai.

aciu wub.gif jau taip nuotaika pakelei, is karto sypsena iki ausu biggrin.gif nes jau pergyvenau kad per anksti issiunciau, kita syki taisykles atidziai perskaityt reikes blush2.gif
Atsakyti
Arminux nuostabi atvirute thumbup.gif Labai graziai pasendinai, as noreciau taip ismokt ax.gif

Sanrita labai ydomu pamatyti galiny varianta. Mano silpnybe gelytes, o tu taip graziai jas suderinai wub.gif

Agneja, ogo kokia pradzia blink.gif Labai stiprus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
oj aciu merginos 4u.gif
as irgi norejau deti ten koki tamsesni popieriu, kazkaip mintyse isivaizdavau kad tiktu tamsiai rudas koks g.gif nu bet as jo neturejau, tai padariau su tuo su kuo turejau ax.gif
mociute liko labai patenkinta, o mama kai pamate tai vos neapsiverke doh.gif
o man azartas kazka dar sumeistraut... bigsmile.gif
Atsakyti
Agnėja kai sumeistrausi būtinai parodyk. Tikrai lauksim tavo naujų darbelių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2008 08 02, 17:55)
o man azartas kazka dar sumeistraut... bigsmile.gif

Sveikinu su tokiu puikiu debiutu clap.gif clap.gif ir linkiu kuo didžiausios sėkmės darbe mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras, kritiką ir patarimus kolegės.
Su jūsų pagalba, dabar tikiu darbelis bus tobulas mirksiukas.gif
Kol laukiau jūsų komentarų, pradėjau taisyti nedadirbtus darbelius.
Internete radau "sailboat template" ir nukopinau burlaivį ...
Kinziulio kepurę perkėliau ...
Taisysiu 4 darbelius ir priduodu konkursinį ...
Kniedi imtis naujo, ale brokuotų nebėr kur dėt hihihi.gif
Atsakyti
Kniedi imtis naujo, ale brokuotų nebėr kur dėt hihihi.gif

neskaityk ju brokuotu. Padarei taip kaip tuo momentu sugebejai ir suvokiai kas tinka. As i savo kelis pirmus puslapius pasiziuriu, tai blush2.gif lyg ne mano ranku daryta, bet tai tik irodo ant kiek man mano pacios skonis pasikeite ir technikos supratimas tobulejo. Nors ir graziausius puslapius padarysi dabar, garantuoju kad po keliu metu paziurejus pasakysi kad butum darius visai kitaip. Bet visvien visi pradiniai darbeliai bus tau labai mieli...primins tau kodel sis hobis tave ikvepe kurybai.
Dek viska i albumus, o musu patarimais bandyk pasinaudot busimuosiuose darbeliuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 08 03, 09:41)
neskaityk ju brokuotu. Padarei taip kaip tuo momentu sugebejai ir suvokiai kas tinka. As i savo kelis pirmus puslapius pasiziuriu, tai  blush2.gif lyg ne mano ranku daryta, bet tai tik irodo ant kiek man mano pacios skonis pasikeite ir technikos supratimas tobulejo. Nors ir graziausius puslapius padarysi dabar, garantuoju kad po keliu metu paziurejus pasakysi kad butum darius visai kitaip. Bet visvien visi pradiniai darbeliai bus tau labai mieli...primins tau kodel sis hobis tave ikvepe kurybai.
Dek viska i albumus, o musu patarimais bandyk pasinaudot busimuosiuose darbeliuose mirksiukas.gif

thumbup.gif

Jeigu as padarau ir rezultatu esu labai patenkinta, bet gaunu pastabu, nebepertaisau. Nes tuo metu man atrode taip grazu. O jeigu abejoju - klausiu ir taisau. O veliau paziuresiu y pirmuosius ir matysiu tik tobulejima tongue.gif

Pasiguosiu del konkursinio darbelio - uzsiknisau su trafaretais unsure.gif Parduotuvej, neturejo tu spec.kliju, tad neisejo tiksliai uzdazyti pagal trafareta. Perziurejau VISAS norevgu parduotuves, bet reikiamu stampuku ne su ziburiu neradau verysad.gif Tad savo konkursiniu busiu tokia tik pusiau patenkinta... Is ebay jau nebesuspesiu parsisiusti ax.gif
Atsakyti
Ačiū visoms, už pagyrimus, bet ir dėl vienos - kitos kritikos nebūčiau papykusi.......... ax.gif Bet svarbiausia, kad mano didžiausiai kritikei - mano sesei - atvirutė labai patiko.. 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 08 03, 12:51)
Pasiguosiu del konkursinio darbelio - uzsiknisau su trafaretais unsure.gif Parduotuvej, neturejo tu spec.kliju, tad neisejo tiksliai uzdazyti pagal trafareta. Perziurejau VISAS norevgu parduotuves, bet reikiamu stampuku ne su ziburiu neradau verysad.gif Tad savo konkursiniu busiu tokia tik pusiau patenkinta... Is ebay jau nebesuspesiu parsisiusti ax.gif

Tosk jei neradai tų klijų, tai ne bėda- imk lipnią juostą (geriau kad tai būtų tokia pusiau popierinė (statybininkų ar langams ) ir trafareto kampus su juostos gabaliukais pritvirtink prie dekoruojamo paviršiaus ir psio mirksiukas.gif aišku reikės atsargiau dažą dėti, bet viskas pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 03 rugpjūčio 2008 - 13:58
as nusipirkau toki aparaciuka kuris daro visokius drugelius meskiukus delfinus ir t.t.
Atsakyti
Mano pirmasis SB digital darbelis. Labai nesijuokit. Tik praeitą savaitę susiinstalinau photosopą tai dar visų jo funkcijų net nežinau.Ir šiaip dar normaliai nieko nesu redagavusi.user posted image
Atsakyti