Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 10 tema

Labai gražus Sanrita tavo darbelis atrodo wub.gif . Įdomu kaip atrodys galutinis rezultatas g.gif . Patarimų duoti nemoku, tačiau pavadinimas man atrodo puikiai derėtų ir viršuje ir apačioje iš kairės pusės. Paslaptį bandyčiau įkomponuoti kur nos apačioje. Nes man atrodo, kad virš nuotraukos toks dalykėlis bus per sunkus.
Atsakyti
Arminux: atvirutes atspalviai sendinti tokie man labai thumbup.gif
Sanrita: nukirp pagrindinio popieriaus koki 1 cm is abieju sonu ir uzklijuok ant tamsio vienspalvio (tamsiai rudo ar juodo kokio). Dabar tas banguotas zalias su juodu apvedziojimu tiek pasireiskia kad atrodo kad vien ant jo viska suklijavai, o rastuotas fonas dingsta (pagalvojau kad ant tapetu tokiu priklijavai fotografavimui ax.gif ). Taip padarius ireminsi visa puslapi lyg viena darbeli.
--Pavadinima klijuociau irgi tamsiai rudom raidem, nedidesnem kaip puse tos virsutines geles. Ji deciau virsuj kad baigtusi ties ta gele.
--apacioj per daug tuscios vietos. Jei desi paslapti tai reikia nupiesti kokias vijoklines sakas ar raizgalus. Bet jei aprasymas nera tokia paslaptis, gal geriau atspausdink ir iskarpyk juostelem ir klijuok apatinej desinej, praedant nuo puse lapo padalinimo.
-tuos baltus nerinukus buciau dejus ir apacioj, nors prisiuk i ta tarpa tarp oranzines ir rudos geles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 01 rugpjūčio 2008 - 14:19
.....ir pasipyle darbeliai siandien.... 4u.gif
rodau ir as,
padariau mociutei atviruka gimtadienio proga, na nzn ar cia galima pavadint atviruku, cia gal pusiau atvirukas pusiau puslapis smile.gif
siaip jau viskas suklijuota, pakeist nieko nebegalesiu, bet jusu nuomone man svarbi, kita kart zinosiu ka daryt kitaip...o dabar rodau kaip yra(nuotraukos nelabai kokybiskos,bet..)
user posted image
user posted image
user posted image

smile.gif laukiu rytdienos kada galesiu iteikt, tikiu, kad jai patiks ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2008 08 01, 10:30)
aš irgi pasirodysiu savo vakar darytą atviruką. Jį vakar ir padovanojau savo sesei gimtadienio proga.........

Nu liuks thumbup.gif Labai mielas, toks pastelinis, o jau tag'as thumbup.gif . Nu man tag'ai kaip gražu. Šaunuolė.

QUOTE(Sanrita @ 2008 08 01, 14:21)
Pasirodau ir aš ...
Darbelis vadinasi "Rūpestis"  Jei juodas raides prilipinsiu kairiau, taikant į laisvą vietą tarp vienos ir trijų raidžių ... O jei į tą tarpą įkišiu paslaptį .. ant kurios uodegėlės bus užrašyta "Rūpestis", o visas pasakojimas paslėptas ...

Super, Sanrita. Vis geresni ir geresni darbai - tobulėjam thumbup.gif thumbup.gif
Aš maniau, kad visas darbelis ir yra tik tas tamsus galias popierius, bet jei tas margas pagrindas taip pat darbelio dalis, tada tikrai reikia jį mažinti ir dėti tamsesnį foną. O šrifto gal juodo nedaryk... pagal mane... reikia padėlioti skirtingų, tinkančių šiam darbui, spalvų ir pažiūrėti kuri geriausiai tiktų raidėms... g.gif
Mano nuomonė tokia, o apie tavo gėlytes ką gi galima pasakyti - gėlininkė tikra lotuliukas.gif
Galima daryti tokias ištęstas plono šrifto raides, kurios dar "užliptų" ant to margo popieriuko.... Ai, nu įsijaučiau. Sanrita sėkmės darbe mirksiukas.gif
Papildyta:
Agneja, ir ne veltui lauki, bus super dovana - džiaugsmas tau ir babytei wub.gif
Superinis, net nekokybiškos nuotraukos labai nesugadina vaizdelio thumbup.gif
Pažvelgus pirmą kartą, pastebėjau tik vieną dalyką, kurį pakeisčiau: Pats pagrindinis,kur pats šviesiausias lapas galėtų būti kaip tik pats tamsiauias, nes tada įrėmintų visą darbą ir tuo pat nuotraukytes. O šiaip, daugiau ir nesigilinsiu - labai miela dovana, šaunuolė thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2008 08 01, 15:45)
.....ir pasipyle darbeliai siandien.... 4u.gif

Labai grazus darbeliai pasipyle. As tik gerai galiu apie juos visus pasakyti.LIUKS! Visoms po kvietka!
Atsakyti
Sanrita,Agneja po balioncika uz atliktus darbus 4u.gif kaip malonu akis paganyti bigsmile.gif
Atsakyti
Agneja darbelis puikus. Tokių daugiau wub.gif
O aš įpusėjau su konkursiniu darbeliu. Per savaitgalį tikiuosi pabaigti. Tiesiog našta nuo pečių nusirito. Ilgą laiko tarpą nesisekė susikaupti ties darbeliu.
Atsakyti
Agneja, isties be galo siltas darbelis babytei wub.gif As tikrai tikiu, kad ji bus labai patenkinta 4u.gif
Atsakyti
as tikriausiai kazka praleidau, idomu kada balsuosim uz darbelius blush2.gif
Atsakyti
Miglota: *Konkursinio darbelio terminas: prašau priduokite iki 2008.08.08

Agneja: puikus darbelis; butu tobuliau jeigi rastuoto popieriaus butum uzklijavus po tuo nerinuku apskritimu ir nuotrauka, o dabar ten tuscia vieta ir nerinukas su fonu susilieja. Taip padarius, rastuotas popierius iremintu nuotrauku plota trikampiu. Bet manau bobule sios dizainos klaidos nepastebes, o jei pasakys: "Kodel rastuoto popieriaus neklijavai po sia nuotrauka", tai pakviesk tu ja cia bendraut su mumi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 08 01, 20:59)
Miglota: *Konkursinio darbelio terminas: prašau priduokite iki 2008.08.08

iki siol buvo iki paskutines menesio dienos, reiskia galejau taip neskubet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 08 01, 14:05)
iki siol buvo iki paskutines menesio dienos, reiskia galejau taip neskubet  ax.gif

Data buvo is blogo citata (taisyklese) raudonai ax.gif . Ne nuo menesio pirmos dienos, o nuo tada kada paskelbiu nauja tema...visada turesite lygiai menesi nuo temos atidarymo. 4u.gif
o jei ka, tavo darbelis nei pridet ka nei atimt thumbup.gif , neatrodo kad skubejai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 01 rugpjūčio 2008 - 21:23