lauramama: grazus atvirukas...jei nebutum aprasius kad 3D pagalvociau gal digital padarei
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 31, 15:14)
lauramama: grazus atvirukas...jei nebutum aprasius kad 3D pagalvociau gal digital padarei
Man pats kaifas krapstytis ne digital, numirciau jei dar pomegis butu susijes su kompiuteriu.Visa diena darbe atkalu su braizymo programom ir jei reiktu dar namie dizainint
Lauramama grazi arvirute Manau kaip tik tokia (truputy solidesne) tinka garbesnio amzio zmonems
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 31, 15:14)
Iš pradžių ir aš taip pagalvojau, bet puoliau skaityti (pamenu lauramamos nuomonę apie digital scrapą) ir žinoma tuoj viskas paaiškėjo
QUOTE(Tosk @ 2008 07 31, 16:10)
Lauramama grazi arvirute Manau kaip tik tokia (truputy solidesne) tinka garbesnio amzio zmonems
Mociute labai sunkia ir pikta liga serga, todel nevalingai kazkaip gavosi tokia rami atvirute, as butent taip ir norejau, ne izuliai linksmos ir perkrautos, bet tokios minimalistines ir rimtos.
Gyvenimas... Sveikatos tavo močiutei Atvirukas, manau, labai ją pradžiugins
aš irgi pasirodysiu savo vakar darytą atviruką. Jį vakar ir padovanojau savo sesei gimtadienio proga.........
Iš laurosmamos pasiskolinau įdėją su "paslaptimi", nors jų esu mačiusi daug kur.........
Iš laurosmamos pasiskolinau įdėją su "paslaptimi", nors jų esu mačiusi daug kur.........
QUOTE(Arminux @ 2008 08 01, 11:30)
aš irgi pasirodysiu savo vakar darytą atviruką. Jį vakar ir padovanojau savo sesei gimtadienio proga.........
Man kažkodėl nerodo atvirutės
Dabar jau matau Gražu
Arminux labai gražus atvirukas
O aš vis dar nepribrendau atvirukų gamybai. Šiuo metu tik albumui lapus meistrauju
O aš vis dar nepribrendau atvirukų gamybai. Šiuo metu tik albumui lapus meistrauju
Lauramama, labai profesionali atvirutė
Solidi ir rimta
Arminux, kukli atvirutė Paslaptis labai gundanti
Sesei turėjo labai patikti
Pasirodau ir aš ...
Kritikos laukiu, komentarus priimsiu ir prašysiu patarimo ....
Darbelis vadinasi "Rūpestis" Jei juodas raides prilipinsiu kairiau, taikant į laisvą vietą tarp vienos ir trijų raidžių ... O jei į tą tarpą įkišiu paslaptį .. ant kurios uodegėlės bus užrašyta "Rūpestis", o visas pasakojimas paslėptas ...
Atsiprašau, kad varginu ... bet jau daug kartų sakiau kad prastai man su tais užrašais ...
Šiek tiek apie darytą darbelį ...
Nuotrauką perleidau per programą ir išmetė tris spalvas ... juodą, žalių n.. atspalvių, rudos ir šiek tiek baltos. Norėjau rudesnių atspalvių, bet pasirodė kad gėlyčių (žinau žinau - gėlininkė ) rudų atspalvių turiu nedaug.
Pravertė Lauramamos patarimas nudažyti akriliniais dažais. Tai didžioji dauguma gėlyčių perdažytos, sagos nudažytos....
Lapus sendinau - man gražu
Solidi ir rimta
Arminux, kukli atvirutė Paslaptis labai gundanti
Sesei turėjo labai patikti
Pasirodau ir aš ...
Kritikos laukiu, komentarus priimsiu ir prašysiu patarimo ....
Darbelis vadinasi "Rūpestis" Jei juodas raides prilipinsiu kairiau, taikant į laisvą vietą tarp vienos ir trijų raidžių ... O jei į tą tarpą įkišiu paslaptį .. ant kurios uodegėlės bus užrašyta "Rūpestis", o visas pasakojimas paslėptas ...
Atsiprašau, kad varginu ... bet jau daug kartų sakiau kad prastai man su tais užrašais ...
Šiek tiek apie darytą darbelį ...
Nuotrauką perleidau per programą ir išmetė tris spalvas ... juodą, žalių n.. atspalvių, rudos ir šiek tiek baltos. Norėjau rudesnių atspalvių, bet pasirodė kad gėlyčių (žinau žinau - gėlininkė ) rudų atspalvių turiu nedaug.
Pravertė Lauramamos patarimas nudažyti akriliniais dažais. Tai didžioji dauguma gėlyčių perdažytos, sagos nudažytos....
Lapus sendinau - man gražu
Sanrita, man kaip gražu, kai darbeliuose naudojamos gėlytės Labai gražiai sukomponuota