Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 10 tema

QUOTE(remini @ 2008 07 09, 12:52)
PL yra nemažai internetinių parduotuvių, tik nelabai apsimoka ten pinigėlius pervedinėt  doh.gif jie siunčia į kt šalis, bet mum už pavedimą (nepriklausomai nuo to kiek pervedinėji) reikia mokėt apie 80 Lt  doh.gif na nežinau, nebent jau daug mūsų koperuotųsi, tai prašyčiau draugų ten, kad padėtų  ax.gif

AAA, matai kaip štai... Na, tada gerbiamoji, paimk ir man TRIS tokius bendro pobūdžio. Tuoj įlendu kokių jų ten būna ir panašiai parašau... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 09, 13:02)
AAA, matai kaip štai... Na, tada gerbiamoji, paimk ir man TRIS tokius bendro pobūdžio. Tuoj įlendu kokių jų ten būna ir panašiai parašau... mirksiukas.gif

va va, būtų labai gerai pamatyti, bent kažką panašaus ko norite 4u.gif
visas 3 užsirašiau, kad nepamirščiau ko kiekvienai reikia doh.gif bet gal jau šią temą rutuliojam per až, nes ir taip nugrybavom ax.gif
tiesa, o nieks nepirko akrilinių štampukų "žaislų karalystėj" ? ankščiau rašiau, kad ten vieną rinkinuką mačiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remini: 09 liepos 2008 - 12:10
QUOTE(remini @ 2008 07 09, 11:52)
tiesa, kitą savaitę važiuoju į PL, galiu pažiūrėti  mirksiukas.gif ten berods visokių mačiau, tik nepažiūrėjau kainos  doh.gif
as noreciau kokiu su ornamentais paziurek, jai kaina vidutiniskai normali tai ir nupirk blush2.gif blush2.gif blush2.gif http://www.joann.com...ODID=xprd602315
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 09 liepos 2008 - 12:07
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 09, 13:07)
as noreciau kokiu su ornamentais paziurek, jai kaina vidutiniskai normali tai ir nupirk  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif http://www.joann.com...ODID=xprd602315

aha, tokių tai ir aš norėčiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(samke9 @ 2008 07 09, 13:43)
gali but kad vakare jau sulauksit ma naujo darbelio todel laukit

QUOTE(samke9 @ 2008 07 09, 13:53)
na va grizau pavalgiau,einu daryti darbelio iki

Oj lauksim lauksim tavo darbelio lauksim smile.gif
Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 09, 14:07)
as noreciau kokiu su ornamentais paziurek, jai kaina vidutiniskai normali tai ir nupirk  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif http://www.joann.com...ODID=xprd602315

Vau, kokie gražūs štampukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 07 09, 11:09)
Plepiausios 9-osios temos scrapoholikės:
1) lauramama - 63 first.gif
2) relija - 61 second.gif
3) remini - 58 third.gif
4) aasta - 54
5) Scrap8 - 46 ir zirafos sese - 46
6) LINUTUKĖ - 45
7) kristi13 - 42
8) babyface - 27 ir Tosk - 27
9) irmulia - 22
10) Vasara gimusi - 20
Beje, kas mokat, įkelkit darbelių foto, nes aš nekėliau, nes nemoku įkelt foto  blush2.gif

g.gif mane tai nervina
Papildyta:
QUOTE(relija @ 2008 07 09, 11:30)
Va va, ir aš žiūri, kad ne ta lauramama, taigi būčiau pirma. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Vadinasi, reikia patiliukais pasistengti....

Tu mane nudet zadi?
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 09, 13:23)
g.gif mane tai nervina
Papildyta:

Tu mane nudet zadi?

OOOO, malonu kolege jus matyti drinks_cheers.gif Na..... kas ten žino....Dabar gi žmonės dar ne tokių dalykų pridaro lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kita vertus, juk tave nervina būt pirmai lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Remini mane jau MB nuo kampo nukelia, tai vėlai vakare tau parašysiu kokių noriu mirksiukas.gif

O dabar deja jau turiu bėgti dirbti.
iki vakaro drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na, merginos, apsisprendėte? tai sukelti jūsų darbus (iš 9 -tos) į šios temos pirmą puslapį? laukiu atsakymų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 07 09, 13:29)
Na, merginos, apsisprendėte? tai sukelti jūsų darbus (iš 9 -tos) į šios temos pirmą puslapį? laukiu atsakymų  biggrin.gif

prieštaraujančių nebuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 07 09, 13:29)
Na, merginos, apsisprendėte? tai sukelti jūsų darbus (iš 9 -tos) į šios temos pirmą puslapį? laukiu atsakymų  biggrin.gif

TAIP TAIP TAIP
Būtų gi labai patogu visiems matyti ką čia mes darom....
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 09, 13:28)
OOOO, malonu kolege jus matyti drinks_cheers.gif  Na..... kas ten žino....Dabar gi žmonės dar ne tokių dalykų pridaro lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Kita vertus, juk tave nervina būt pirmai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Labas, labas. Palauk, vakare pliurpalu temoj tave dar pagausiu.Beje, matosi,kad sitoj temoj pasieksi neblogu rezultatu pliurpimo olimpe ir tu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 07 09, 14:29)

Būtinai įdėk 4u.gif Nes aš tai nemoku įdėt foto blush2.gif Moku tik nuorodą įdėt, kur randasi foto blush2.gif Reiks pasimokyti biggrin.gif
Atsakyti