Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 10 tema

QUOTE(vazaza @ 2008 07 30, 17:22)
Norejau paklausti, ar kaip nors būtu įmanoma atsisiųsti prekių internetu iš užsienio (pvz. iš Anglijos) jeigu jie prekių nesiunčia į Lietuvą?

Apie priemones kalbama kitoje temoje 4u.gif http://www.supermama...howtopic=331574

Kristi13 thumbup.gif Nuostabus wub.gif Zoles ideja tai superine thumbup.gif Man labai patiko spalvu derinys 4u.gif
Atsakyti
Dekui Tosk
Atsakyti
kas klause kaip pasigaminti skaidrias gelytes: raskit 'nete norima gelyte, paieska galit daryt "flower clipart", arba jei turite Word Art, ten buna clipart. Atspausdinkite ant skaidres (as spausdinu ant tos puses kuri turi siek tiek fakturos--vos vos ji jauciasi, bet tokia grubesne puse ant kurios rasalas uzkibs geriau). Atspausdinant ant skaidrios pleveles, iskerpi, ir tada su teptuku gali akriliniais dazais pasendinti/apdazyti aplink.

relija: Tie ziedukai (mano bloge kur panaudojau) tai prisegami lengvai, jie tokius dantukus turi. Jie vadinasi conchos, firmos ScrapWorks (conchos= zieduko formos, o Studs= tai kaip sis mikimauzas kepuryte dekoratyvine; bet abu conchos ir studs turi tuos astrius dantukus). cia pavyzdys su mikimauzu, bet ta pati ideja: kepuryte su astriais dantukais kurie persmeigia popieriu ir blogoj pusej uzliankiami. Nors pas mane tai jie dar prie ju turi iskirsto alfabeto raides, tai tie ziedukai iremina raides...bet panaudojau tik dekoratyviniai be alfabeto.
user posted imageuser posted imageuser posted image

o cia jie panaudoti kaip pas mane-ziedukai, juros tema.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 30 liepos 2008 - 16:49
Sorry uz off topic, bet labai norejau paklausti atviruku rodyma, atlikta su SB priemonem rodom cia ar kur kitur? Aktualu, nes sukurpiau grizu is darbo kai ka ant smugio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 30, 22:11)
Sorry uz off topic, bet labai norejau paklausti atviruku rodyma, atlikta su SB priemonem rodom cia ar kur kitur? Aktualu, nes sukurpiau grizu is darbo kai ka ant smugio  ax.gif

Aš manau, kad čia rodom viską, kas daroma SB, irfoto SB, ir atvirukai, ir albumiukai ir taip toliau....
Nagi greičiau rodyk....Laukiam...man tavo styliukas labai patinka, tai jau seilės tysta, kaip noriu pamatyt.......... bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Ir aš taip manau atvirukai tinka šioje temelėje rolleyes.gif
lauramama tavo atvirukai puikus sb atspindys. Jie mane labai žavi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 30 liepos 2008 - 21:24
Aš manau, kad čia rodom viską, kas daroma SB, irfoto SB, ir atvirukai, ir albumiukai ir taip toliau....

drinks_cheers.gif : viskas kas susije su SB priemoniu naudojimu.
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2008 07 30, 22:16)
Nagi greičiau rodyk....Laukiam...man tavo styliukas labai patinka, tai jau seilės tysta, kaip noriu pamatyt.......... bigsmile.gif  bigsmile.gif

lotuliukas.gif si karta tave nuvilsiu, tuoj gal pavyks nuskanuoti, durniuoja skaneris, jei ne su plaktuku nuzudysiu ji
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 30, 22:52)
lotuliukas.gif  si karta tave nuvilsiu, tuoj gal pavyks nuskanuoti, durniuoja skaneris, jei ne su plaktuku nuzudysiu ji

nu palauksim iki rytojaus.........tada jei ką fotografuok....bet parodyti privalai, neerzink mūsų....... blink.gif
Aš savo skanerį jau senai senai nukankinau..... rolleyes.gif ir dabar man jo vis labiau ir labiau reikia.......... g.gif nu bet man visko reikia, lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ka tik pabaigiau konkursini, nors jau buvau supanikavus, kad nespesiu.. issitepliojau visa iki ausu, nes bandziau nauja priemone su kuria visai nemoku dirbt biggrin.gif sikart beveik paskutine diena viskas gavosi, ryt fotografuoju ir siunciu.. idomu kiek siam konkurse dalyvaujanciu bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 30, 14:52)
lotuliukas.gif  si karta tave nuvilsiu, tuoj gal pavyks nuskanuoti, durniuoja skaneris, jei ne su plaktuku nuzudysiu ji

traukis ta plaktuka ir bash.gif ...turesi priezasti kam nauja skaneri reikia pirkti lotuliukas.gif
papildyta
matau Miglota atsirado--kur atostogu buvai ir koki ispudziai? Laukiam fotoreportazo...nauja tradicija ivedem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 30 liepos 2008 - 22:51
atostogavom lanzarotej 2 savaites.. namie tiek daug ivykiu gryzus, kad jau pamirsau jog atostogos buvo biggrin.gif

vaikas bande pavirst juoduku biggrin.gif
user posted image

prie baseino
user posted image

jodinejom kupranugariais
user posted image

aplankem kraterius
user posted image

zoologijos soda
user posted image

vietini turgu
user posted image