Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 10 tema

Sveikos!

man irgi kristi darbelis patiko thumbup.gif Nieko naujo nesugalvoju, ką pridurti, sužavėjo spalvos, nuotraukos, lapeliai ir žolytė. wub.gif
Atsakyti
Kristi13, nu šaunuolė, tikrai labai gražus ir tobulas darbelis......
Bet paskaičiusi SCRAPukės patarimus, jai labai pritariu........
Aš tik noriu pridurti, kad labai jaučiasi, kad pas visas gausėja SB priemonių. Ir tai labai jaučiasi kokybeėje darbų. 4u.gif
Atsakyti
Kristi13, tikra šaunuolė ...
Galvojau kad niekas nebescrapina ... verysad.gif
Darbelis tvarkingas, gražus ir labai mielas ...
Lapeliai siuvinėti thumbup.gif
Žolytės idėja good.gif

p.s. ir aš ties vienu darbeliu sėdžiu ...
Palikau nakčiai susivirškinti ir bemiegodama sugalvojau kaip patobulinti dar hihihi.gif
Greit pasirodysiu ph34r.gif
Papildyta:

Gal galit patart - kaip pasigamint skaidrių gėlyčių ...
Atsakyti
kristi 13 tu tikra šaunuolė - atgaivinai temą thumbup.gif , bo jau buvo pradėję čia atrodyti kaip kokioje dykumoj... Smagu, kad kažkas dirba, kai tuo metu kažkas pliurpia lotuliukas.gif ax.gif
Jei kada užtinku darbelį viena iš pirmųjų turiu ką pasakyti ir paklausti, o dabar jau viskas išsakyta. Be tų kelių patarimų - darbelis labai mielas 4u.gif

Scrapuke, nu tavo darbų koliritas - visada man superinis. Ir dar norėjau paklausti kaip tu ten tuos apskritimukus kur prilaiko texto blokelius pritvirtinai??? ten lyg tai kniedės, bet kai kur kažkaip keistai man atrodo g.gif lyg tai priklijuota...
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 07 30, 11:54)
Kristi13, tikra šaunuolė ...
Greit pasirodysiu  ph34r.gif

Labai labai lauksim naujojo tavo darbelio ax.gif
Atsakyti
Labukas scrap darbstuolems ir scrap pleputems:)
...noriu pasveikinti naujausias musu drauges prisijungus prie musu 4u.gif
Agneja, Lauramama, Tosk, Kristi13-labai grazus jusu darbeliai wub.gif
...dziugu kad dar tokia karsta vasara yra kas dirba ir palaiko tema:)

Beje kaip sekasi visoms ruostis konkursui?
..as tai lyg ir apsvarsciau viska...bandysiu pirmasyk startuoti:)
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 07 30, 11:34)
Beje kaip sekasi visoms ruostis konkursui?
..as tai lyg ir apsvarsciau viska...bandysiu pirmasyk startuoti:)

Jau nebe svarstyt reikia o baiginet daryt, gi terminas jau cia pat.O as pasuoju angel_sadangel.gif
Kristi13 - man irgi tavo dabelis tobulas. Net iziurejau kad tokia pacia juostel kaip as atviruke panaudojai smile.gif
Atsakyti
O as tikriausiai nenusipelniau kad pamatyciau Scrapukes darbeli.Nezinau slaptazodzio verysad.gif
Atsakyti
atkasiau tas nuotraukas su drobe, ideja idomi
cia
ir prisiminiau kad namie yra senelio sesers darytas nuotrauku albumas irgi is medziagos pasiuta tokia kaip knyga ir suklijuotos nuotraaukos smile.gif vadinasi kazka
panasaus jau ir seneliai dare thumbup.gif

Kristi 13 , darbelis labai fainas.
lauramama as irgi nezinau slaptazodzio, bet tikiuosi kas nors ji pakuzdes listen.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agneja: 30 liepos 2008 - 13:45
Kristi 13 - nieko naujo nepasakysiu,bet saunu,kad darbuojies is peties thumbup.gif o ir didelis zingsnis npirmyn jauciasi nuo pirmuju rodytu darbeliu - TOBULEJI 4u.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, ar kaip nors būtu įmanoma atsisiųsti prekių internetu iš užsienio (pvz. iš Anglijos) jeigu jie prekių nesiunčia į Lietuvą?
Atsakyti
Labai visoms ačių už pagyrimus notworthy.gif . Tikrai nesitikėjau, kad šis darbukas gausis toks neblogas. Ir skrapukės patarimas labai geras. Kol kas nepastebi tokių dalykėlių tol ir aš nieko nematau. Mano akis dar visai nepratusi prie viso to. blush2.gif
Atsakyti