Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 10 tema

QUOTE(toli @ 2008 07 28, 23:07)
Mergaites, ar nera jusu tarpe kurios nors is Dublino ar bent is Airijos? biski kuopiausi savo turta ir pertklius, o mesti gaila. Nieko stebuklingo neturiu, bet vis tiek.  blush2.gif

aha, rodyk rodyk bigsmile.gif
Papildyta:
tik jei rodysi, tai ne čia, o va šitoje temoje. Laukiam bigsmile.gif , jau mes prašluosim tikrai...
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 28, 23:23)
aha, rodyk rodyk bigsmile.gif
Papildyta:
tik jei rodysi, tai ne čia, o va šitoje temoje. Laukiam bigsmile.gif , jau mes prašluosim tikrai...

as neturiu kazko tokio ypatingo, na bet pvz pirkau is ebay ir kai atsiunte, pvz 4 maiselius IDENTISKU roziniu kaspinuku, keturis maiselius zaliu dobiliuku, kryziu keltisku ir panasiai. Nu kur man juos kisti, po galais. doh.gif Butu koks mamukas is Dublino, lai tik ima kad ir tris maisiukus zaliu dobiliuku, negi man gaila. blush2.gif As tai letai krapstausi su scrapbookinimu, man ir atviruku per menesi poros gana. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2008 07 28, 23:35)
As tai letai krapstausi su scrapbookinimu, man ir atviruku per menesi poros gana.  blush2.gif

na? tai kur tie atvirukai biggrin.gif ? Mes čia labai šviežieną mėgstam essen.gif niam niam.
Rodyk ką padariusi esi mirksiukas.gif
Atsakyti
Na štai ir aš šiaip ne taip prisiruošiau įkelti savo naujausią darbuką ax.gif
Papildyta:
user posted image
Komentarai kaip visada labai laukemi biggrin.gif
Atsakyti
kristi13, man tai gražu wub.gif O kaip padarei tą žolytę apačioj? bigsmile.gif Kaip fainiai atrodo smile.gif Ir man labai lbai patinka tie lapukai viršuje thumbup.gif Man išvis labai patinka, kai kas nors yra prisiūta rolleyes.gif
Atsakyti
Dėkoju už pagyrimą babyface mirksiukas.gif Žolytę dariau iš dirbtinės gėlės kotelio. Sukarpiau ir prisiuvau prie popieriaus ax.gif
Atsakyti

nu žn ant kiek aš mėgstu ką nors ne taip ar ne vietoj rasti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...bet manau šis yra tobuliausias tavo darbelis. Ilgai žiurėjau thumbup.gif , manau patobulinti dar galėtum dadėti tokios raudonai rausvos spalvos kaip dukriuko kepurytė (tai tavo puslapio akcento spalva, bet niekur kitur nepanaudota tik foto). Tokia spalva, Galėtum arba tą banguotą popierių apsiuvinėti rėmeliais (kokius 5mm nuo nuotraukų), arba pasiuvinėti virš apatiniu žolių kotelių kad būtų toki sukti apskritimai, arba jų vietoj tokios spalvos brads segtukus dėti. Bet LABAI trūksta tos akcento spalvos pačiame puslapy, dabar toks švelnių spalvų-nublukęs derinys, o kepurytė šaaaaukia...kitur pamėčius tokios spalvos subalansuosi.

***aš irgi scrapin'u. Tik šiandien padariau naują puslapį, irgi priduot bandysiu. Tad po užraktu (password'as toks pats kaip ana karta). Galite viena kitai-tik mūsų SB šeimynėlei - persiusti per až, bo nžn kaip ilgai čia sėdėsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 30 liepos 2008 - 07:47
Kristi, šaunuolė thumbup.gif Tiesiog tobula. Kol Scrapukė neparašė, kad reikėtų rausvos spalvos, net neatkreipiau dėmesio. O jau žolė! Na tiesiog trūksta žodžių koks man gražus tavo darbelis thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
Scrapuke, jau apsilankiau tavo bloge. Ką aš galiu pasakyti - tu esi genijus clap_1.gif
Atsakyti
Scrapuke, jau apsilankiau tavo bloge. Ką aš galiu pasakyti - tu esi genijus clap_1.gif

dekui 4u.gif , tik esu labai nepatenkinta kaip skanavo. Pavadinimo visa blizgesi numušė. Taip pat buvo su mano konkursiniu. "paliejau" jūrą ant puslapio, bet skanuojant špyga matosi, tad reikėjo su fotiku kadruot kad parodytų ta vandenį ir embosinimą.
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 30, 07:49)
Na štai ir aš šiaip ne taip prisiruošiau įkelti savo naujausią darbuką ax.gif
grazu, tikra saunuole,
o man paciai kaip tik pasirode kad gerai jog tik kepuriukas rausvas g.gif , kaskaip is karto zvilksnis nukreipiamas i nuorauka, o tik paskui norisi po visa lapa dairytis vienu zodziu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

ir dar norejau paklausti, ten pagrindinio lapo krastai patamsinti?, ar man vaidenasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 30 liepos 2008 - 08:08
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 30, 01:06)
grazu, tikra saunuole,
o man paciai kaip tik pasirode kad gerai jog tik kepuriukas rausvas  g.gif , kaskaip is karto zvilksnis nukreipiamas i nuorauka, o tik paskui norisi po visa lapa dairytis vienu zodziu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

nu cia yra kaip ir taisykle kad labai tinka 3 spalvu derinys, ir akcento spalva labai svarbi kad duotu kontrasto darbeliui. tai pas ja 3 (zalia): 2 (kreminė/pilka): 1 (rausvai-raudona) labai jos trūksta ax.gif

Nėra gerai kad akis iškart žiūrėtu i nuotrauka, ypac i kepure pirma.
Geras dizainas seka ziz-zago isdestyma (tokia pacia tvarka kada skaitai knyga): pradedi nuo kairio virsutinio kampo--> desinę--> atgal i kairę žemyn...kol baigi žiūrėti ties dešiniu apatiniu kampu.
(Pavyz. bloge mano darbely kur tik įkėliau, pastebėk kad startą net daviau nuo ko pradėti žiūrėt- tas žvaigždutes viršuj kairėj).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 30 liepos 2008 - 08:15
nu dabar jau manau supratau g.gif , tas "zigzago" isdestymas geras patarimas, kaip visada niekada man butu net nedasile, as daznai uzstringu darant darbelius, jauciu kas kaskas ne taip bet nesuprantu kaip pakeisti, o tas zigzagas tikiuosi ateityja man pades ax.gif
Atsakyti