Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 10 tema

Tosk, labai labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif Taip graziai spalvos suderintos ir ta kompozicija wub.gif
Atsakyti
TOSK, labaaai grazus darbelis wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=LINUTUKĖ,2008 07 26, 00:43]
nu kaip grazu, man tai labai graziai ziurisi, sakyciau kad gal ir nereikia daugiau tu gelyciu g.gif ,
[/quote]

[quote=relija,2008 07 26, 03:33]

Ir kur tu čia jautiesi pastrigus? Man po vyno beveik viso butelio lotuliukas.gif darbas atrodo tobulai,.... Aš rimtai, tik ką išlydėjau fantastiškai mylimus svečius, bet net jei ir nebūčiau vartojusi alc.gif vistiek girčiau, nes spalvos ...mmmmm ir kompozicija šiandien man atrodo tobula...
[/quote]

[quote=Agneja,2008 07 26, 10:05]
labai grazu thumbup.gif , tokia grazi zaluma, man patinka, ir taip graziai atkartota skrybele su tais nerinukais ir iskirptu geletu popierium thumbup.gif
niekaip neatsiziuriu bigsmile.gif
[/quote]

[quote=babyface,2008 07 26, 12:02]
Tosk, labai labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif Taip graziai spalvos suderintos ir ta kompozicija wub.gif

[quote=PAŪLLA,2008 07 27, 23:18]
TOSK, labaaai grazus darbelis wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
[/quote]

Aciu merginos 4u.gif Man siandien ir lygtais visai neblogai ziurisi lotuliukas.gif
Atsakyti
Tosk, man labai gražu ... ir tikrai nieko nebetrūksta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanrita: 27 liepos 2008 - 20:42
Tosk, tik nieko nedek daugiau, viskas tobula thumbup.gif
Atsakyti
Naujokes: sveikinu naujai prisijungusias. Nereikia cia slaptai skaityti, mes draugiskos 4u.gif ir palaikancios tas kurios pamate bliuzes rasta uzsimano tokio pacio rastuoto popieriaus biggrin.gif . Agnejos atvirute svelni tokia. Man irgi nepatinka spirale rasyti uzrasai kad galva ar lapa reik sukineti kad perskaityt, o visa kita dailu 4u.gif
Tosk: O man dar truksta kad daugiau prikaisiotum. Vieniskas tas drugelis, iskart pasireiskia kad tik 1. Labai tiktu jei padarytum ta trikampi ir dar du tokius drugelius klijuotum viena virsutiniam desiny lapos daly, kita desiny apacioj--gali buti ant nuotraukos kapucio vieno, o kitas labiau ant popieriaus (kad nebutu per daug simetrijos)...nu bet kad susidarytu trikampis su tuo centriniu drugeliu.
Taip pat Tarp zodzio "LAT" yra dvi simetriskos gelytes. Po 2 gelytes ne taip gerai ziurisi kaip po 3. Turbut virs "A" raides su baltu rasikliu nupiesciau trumpa koteli ir dar uzdeciau tokia zydra gelyte (vel tas trikampis susidarytu su zydrom gelytem).
Mano patarimai tai detales, bet ypac patobulintu jei dadetum drugelius...subalansuotu labiau puslapy. O aplamai darbelis thumbup.gif
Atsakyti
Tosk, darbelis thumbup.gif aukštam lygy. kaip visada 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 28, 01:32)
Tosk, tik nieko nedek daugiau, viskas tobula  thumbup.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 28, 08:57)
Tosk: O man dar truksta kad daugiau prikaisiotum. Vieniskas tas drugelis, iskart pasireiskia kad tik 1. Labai tiktu jei padarytum ta trikampi ir dar du tokius drugelius klijuotum viena virsutiniam desiny lapos daly, kita desiny apacioj--gali buti ant nuotraukos kapucio vieno, o kitas labiau ant popieriaus (kad nebutu per daug simetrijos)...nu bet kad susidarytu trikampis su tuo centriniu drugeliu.
Taip pat Tarp zodzio "LAT" yra dvi simetriskos gelytes. Po 2 gelytes ne taip gerai ziurisi kaip po 3. Turbut virs "A" raides su baltu rasikliu nupiesciau trumpa koteli ir dar uzdeciau tokia zydra gelyte (vel tas trikampis susidarytu su zydrom gelytem).
Mano patarimai tai detales, bet ypac patobulintu jei dadetum drugelius...subalansuotu labiau puslapy. O aplamai darbelis thumbup.gif

QUOTE(aasta @ 2008 07 28, 09:57)
Tosk, darbelis  thumbup.gif aukštam lygy. kaip visada  4u.gif  wub.gif

Aciu, aciu merginos:4u: Scrapuke aciu uz patarima, siandien patvarkysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2008 07 26, 07:35)
Relija , darbelis tikrai pirmas, na dar kelis turiu padarius digital, dabar arteja dar mociutes gimtadienis, tai kurpiu nauja atvirute, greitu metu tikiuosi parodyt ir ta ax.gif bet siaip nuo mazens jauciu silpnybe popieriui (uostau, glostau, nu kazkokia maniake lotuliukas.gif )ir visokiems karpymams, o kancelerinese tai galeciau gyvent lotuliukas.gif

O, gražu, mano lygiai tokie patys ligos simptomai lotuliukas.gif Pamenu dar gal aštuntoje temoje rašiau, tai beveik taip pat thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergaites, ar nera jusu tarpe kurios nors is Dublino ar bent is Airijos? biski kuopiausi savo turta ir pertklius, o mesti gaila. Nieko stebuklingo neturiu, bet vis tiek. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2008 07 28, 23:07)
Mergaites, ar nera jusu tarpe kurios nors is Dublino ar bent is Airijos? biski kuopiausi savo turta ir pertklius, o mesti gaila. Nieko stebuklingo neturiu, bet vis tiek.  blush2.gif

Atrodo, kad dauguma LT bazuojasi, ir dvi norvegiukes turim blush2.gif Bet gal parodyk tą lobį - gal kuri susigundys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(toli @ 2008 07 28, 23:07)
Mergaites, ar nera jusu tarpe kurios nors is Dublino ar bent is Airijos? biski kuopiausi savo turta ir pertklius, o mesti gaila. Nieko stebuklingo neturiu, bet vis tiek.  blush2.gif

Rodyk, mano MB brolis su seima Galway gyvena.Taip kad no problem.Isluosim tavo turta ir dalinsimes cia LT.
Atsakyti