Tosk, labai labai grazu Taip graziai spalvos suderintos ir ta kompozicija
TOSK, labaaai grazus darbelis
[quote=LINUTUKĖ,2008 07 26, 00:43]
nu kaip grazu, man tai labai graziai ziurisi, sakyciau kad gal ir nereikia daugiau tu gelyciu ,
[/quote]
[quote=relija,2008 07 26, 03:33]
Ir kur tu čia jautiesi pastrigus? Man po vyno beveik viso butelio darbas atrodo tobulai,.... Aš rimtai, tik ką išlydėjau fantastiškai mylimus svečius, bet net jei ir nebūčiau vartojusi vistiek girčiau, nes spalvos ...mmmmm ir kompozicija šiandien man atrodo tobula...
[/quote]
[quote=Agneja,2008 07 26, 10:05]
labai grazu , tokia grazi zaluma, man patinka, ir taip graziai atkartota skrybele su tais nerinukais ir iskirptu geletu popierium
niekaip neatsiziuriu
[/quote]
[quote=babyface,2008 07 26, 12:02]
[quote=PAŪLLA,2008 07 27, 23:18]
[/quote]
Aciu merginos Man siandien ir lygtais visai neblogai ziurisi
nu kaip grazu, man tai labai graziai ziurisi, sakyciau kad gal ir nereikia daugiau tu gelyciu ,
[/quote]
[quote=relija,2008 07 26, 03:33]
Ir kur tu čia jautiesi pastrigus? Man po vyno beveik viso butelio darbas atrodo tobulai,.... Aš rimtai, tik ką išlydėjau fantastiškai mylimus svečius, bet net jei ir nebūčiau vartojusi vistiek girčiau, nes spalvos ...mmmmm ir kompozicija šiandien man atrodo tobula...
[/quote]
[quote=Agneja,2008 07 26, 10:05]
labai grazu , tokia grazi zaluma, man patinka, ir taip graziai atkartota skrybele su tais nerinukais ir iskirptu geletu popierium
niekaip neatsiziuriu
[/quote]
[quote=babyface,2008 07 26, 12:02]
[quote=PAŪLLA,2008 07 27, 23:18]
[/quote]
Aciu merginos Man siandien ir lygtais visai neblogai ziurisi
Tosk, man labai gražu ... ir tikrai nieko nebetrūksta
Tosk, tik nieko nedek daugiau, viskas tobula
Naujokes: sveikinu naujai prisijungusias. Nereikia cia slaptai skaityti, mes draugiskos ir palaikancios tas kurios pamate bliuzes rasta uzsimano tokio pacio rastuoto popieriaus . Agnejos atvirute svelni tokia. Man irgi nepatinka spirale rasyti uzrasai kad galva ar lapa reik sukineti kad perskaityt, o visa kita dailu
Tosk: O man dar truksta kad daugiau prikaisiotum. Vieniskas tas drugelis, iskart pasireiskia kad tik 1. Labai tiktu jei padarytum ta trikampi ir dar du tokius drugelius klijuotum viena virsutiniam desiny lapos daly, kita desiny apacioj--gali buti ant nuotraukos kapucio vieno, o kitas labiau ant popieriaus (kad nebutu per daug simetrijos)...nu bet kad susidarytu trikampis su tuo centriniu drugeliu.
Taip pat Tarp zodzio "LAT" yra dvi simetriskos gelytes. Po 2 gelytes ne taip gerai ziurisi kaip po 3. Turbut virs "A" raides su baltu rasikliu nupiesciau trumpa koteli ir dar uzdeciau tokia zydra gelyte (vel tas trikampis susidarytu su zydrom gelytem).
Mano patarimai tai detales, bet ypac patobulintu jei dadetum drugelius...subalansuotu labiau puslapy. O aplamai darbelis
Tosk: O man dar truksta kad daugiau prikaisiotum. Vieniskas tas drugelis, iskart pasireiskia kad tik 1. Labai tiktu jei padarytum ta trikampi ir dar du tokius drugelius klijuotum viena virsutiniam desiny lapos daly, kita desiny apacioj--gali buti ant nuotraukos kapucio vieno, o kitas labiau ant popieriaus (kad nebutu per daug simetrijos)...nu bet kad susidarytu trikampis su tuo centriniu drugeliu.
Taip pat Tarp zodzio "LAT" yra dvi simetriskos gelytes. Po 2 gelytes ne taip gerai ziurisi kaip po 3. Turbut virs "A" raides su baltu rasikliu nupiesciau trumpa koteli ir dar uzdeciau tokia zydra gelyte (vel tas trikampis susidarytu su zydrom gelytem).
Mano patarimai tai detales, bet ypac patobulintu jei dadetum drugelius...subalansuotu labiau puslapy. O aplamai darbelis
Tosk, darbelis aukštam lygy. kaip visada
QUOTE(lauramama @ 2008 07 28, 01:32)
Tosk, tik nieko nedek daugiau, viskas tobula
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 28, 08:57)
QUOTE(aasta @ 2008 07 28, 09:57)
Tosk, darbelis aukštam lygy. kaip visada
Aciu, aciu merginos:4u: Scrapuke aciu uz patarima, siandien patvarkysiu
QUOTE(Agneja @ 2008 07 26, 07:35)
Relija , darbelis tikrai pirmas, na dar kelis turiu padarius digital, dabar arteja dar mociutes gimtadienis, tai kurpiu nauja atvirute, greitu metu tikiuosi parodyt ir ta bet siaip nuo mazens jauciu silpnybe popieriui (uostau, glostau, nu kazkokia maniake )ir visokiems karpymams, o kancelerinese tai galeciau gyvent
O, gražu, mano lygiai tokie patys ligos simptomai Pamenu dar gal aštuntoje temoje rašiau, tai beveik taip pat
Mergaites, ar nera jusu tarpe kurios nors is Dublino ar bent is Airijos? biski kuopiausi savo turta ir pertklius, o mesti gaila. Nieko stebuklingo neturiu, bet vis tiek.
QUOTE(toli @ 2008 07 28, 23:07)
Mergaites, ar nera jusu tarpe kurios nors is Dublino ar bent is Airijos? biski kuopiausi savo turta ir pertklius, o mesti gaila. Nieko stebuklingo neturiu, bet vis tiek.
Atrodo, kad dauguma LT bazuojasi, ir dvi norvegiukes turim Bet gal parodyk tą lobį - gal kuri susigundys
QUOTE(toli @ 2008 07 28, 23:07)
Rodyk, mano MB brolis su seima Galway gyvena.Taip kad no problem.Isluosim tavo turta ir dalinsimes cia LT.