Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 10 tema

lauramama labai mielas atvirukas wub.gif
QUOTE(Agneja @ 2008 07 25, 11:38)
laba diena 4u.gif
noriu islyst ir as i dienos sviesa smile.gif esu jusu slapta gerbeja, seku jus gal nuo ketvirtos temos, kiekviena ryta tik pabudus keliauju isijungt kompa ir lendu pas jus ax.gif
kazkaip nedrasu man cia rodytis tarp tokiu profu, bet pabandysiu blush2.gif

sveika prisijungus mirksiukas.gif pradžia tikrai nebloga thumbup.gif ir nereikia kuklintis, juk visos kartu mokomės drinks_cheers.gif prašome aktyviau dalyvauti pas mus 4u.gif
Atsakyti
aciu merginos

QUOTE(aasta @ 2008 07 25, 12:23)
Agneja, sveika prisijungusi 4u.gif dar viena auka  biggrin.gif šaunuolė, gražus atvirukas  thumbup.gif

del aukos sutinku, nes cia kada gatvej pamaciau viena moteri su tokia bliuskute, ir pagalvojau "grazus butu rastuotas popierius" lotuliukas.gif ir tada supratau, kad jau man sakes doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2008 07 25, 13:27)
pagalvojau "grazus butu rastuotas popierius" lotuliukas.gif ir tada supratau, kad jau man sakes

Jau tikrai sergi mūsų liga lotuliukas.gif
Sveika prisijungus. Drąsiau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
galima ir as prie jusu prisijungsiu? uzkretet mane sia liga tongue.gif
savaitgaliui isvaziuoju su tevais prie ezeru(uz keliu valandu isvarom)
tai kai grysiu,pradesiu kazka daryti,trauksiu viska ka turiu ir dirbsiu,poto parodysiu jums koki prisvilusi blyna padariau lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(PAŪLLA @ 2008 07 25, 14:46)
Sveikos  4u.gif
galima ir as prie jusu prisijungsiu? uzkretet mane sia liga  tongue.gif
savaitgaliui isvaziuoju su tevais prie ezeru(uz keliu valandu isvarom)
tai kai grysiu,pradesiu kazka daryti,trauksiu viska ka turiu ir dirbsiu,poto parodysiu jums koki prisvilusi blyna padariau  lotuliukas.gif  blush2.gif

Labai lauksim tavo darbelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PAŪLLA @ 2008 07 25, 13:46)

sveika prisijungus mirksiukas.gif
kaip smagu, kad mūsų būrys vis didėja thumbup.gif
na aš jau sėdžiu ant lagaminų doh.gif tikiuosi rasiu ko norėjau ir grįžus galėsiu pasigirti nauju darbeliu 4u.gif
taigi gero savaitgalio visoms 4u.gif
Atsakyti
Ir aš sveikinu naujokes 4u.gif Džiaugiuosi, kad mūsų gretos pildosi talentingomis merginomis drinks_cheers.gif

Norėjau pranešti, kad atidariau naujus pletkų namučius, kad nesusidubliuotų. blush2.gif

Scrapaholikių palata Nr. 2

Visoms Sėkmės kūryboje!
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 07 25, 16:16)
sveika prisijungus  mirksiukas.gif
kaip smagu, kad mūsų būrys vis didėja  thumbup.gif
na aš jau sėdžiu ant lagaminų doh.gif tikiuosi rasiu ko norėjau ir grįžus galėsiu pasigirti nauju darbeliu  4u.gif
taigi gero savaitgalio visoms  4u.gif

Lauksim darbeliu! Geros keliones wub.gif
Atsakyti
Sveikos prisijubgusios naujokeles 4u.gif Agneja labai sauni atvirute 4u.gif Bet jei buciau as darius, uzrasa buciau darius ne apskritime, bet kaip nors ykomponavus tiesu uzrasa... Bet cia tik mano nuomone....

O as va pastrigau... Lyg jau ir padariau, bet lyg dar puosti norisi doh.gif Ar dar reikia mazu gelyciu ir jei reikia, tai kur jas geriau prikaisioti. Turiu melsvu, zalsvu, ruzavu ir morkavu ir dar ruzavu drugeliu ax.gif
Darbelis vadinasi "Tingi vasaros diena". Melynos raides, tai iskarpiau is nuotraukoje esancio sarafaniuko prasikeikiau be kirpdama, keikiaus ir klijuodama lotuliukas.gif ), o LAT - tai rubon, o kringelius nupieciau su baltu rasikliu, didele gele- tai storas kartonas, padariau 3 sluoksnius ir y viduriny ydejau juostele. Visus sluoksnius patamsinau su zaliu distress.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 25 liepos 2008 - 19:35
nu kaip grazu, man tai labai graziai ziurisi, sakyciau kad gal ir nereikia daugiau tu gelyciu g.gif , nezinau,
turiu prisipazinti kad sunkiai galva veikia doh.gif , tik ka dukrytes svecius islydejau ir viskas sutvarkiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2008 07 25, 11:38)
laba diena 4u.gif

QUOTE(PAŪLLA @ 2008 07 25, 13:46)
Sveikos  4u.gif

Labas abiems naujokėlėms, smagu paragauti šviežio kraujo lotuliukas.gif
Agneja, jei darbas pirmas -puiku, tikra šaunuolė, o jei ne, tai rodyk ir kitus drinks_cheers.gif

QUOTE(remini @ 2008 07 25, 15:16)
na aš jau sėdžiu ant lagaminų doh.gif tikiuosi rasiu ko norėjau ir grįžus galėsiu pasigirti nauju darbeliu  4u.gif
taigi gero savaitgalio visoms  4u.gif

Gero kelio remini

QUOTE(Tosk @ 2008 07 25, 20:04)
O as va pastrigau... Lyg jau ir padariau, bet lyg dar puosti norisi doh.gif

Ir kur tu čia jautiesi pastrigus? Man po vyno beveik viso butelio lotuliukas.gif darbas atrodo tobulai,.... Aš rimtai, tik ką išlydėjau fantastiškai mylimus svečius, bet net jei ir nebūčiau vartojusi alc.gif vistiek girčiau, nes spalvos ...mmmmm ir kompozicija šiandien man atrodo tobula...

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 25, 22:13)
turiu prisipazinti kad sunkiai galva veikia  doh.gif , tik ka dukrytes svecius islydejau ir viskas sutvarkiau  blink.gif

Oi, kaip tave suprantu, aš irgi tik ką išlydėjau, tik savus svečius, tai tik gendančius dalykus sumečiau į šaldytuvą... ir nors jau beveik miegu...dar sąžiningai prisędau prie SM, nes likusi savaitgalį turbūt nebus nei akimirkos laisvos....
Kąži ką aš norėjau pasakyit g.gif
Ai, nu vž, gero savaitgalio visoms 4u.gif Ir jau lekiu š plepalų psl., nes čia gi ne vieta tauzit hihihi.gif alc.gif
Atsakyti
laba ryta

Tosk , labai grazu thumbup.gif , tokia grazi zaluma, man patinka, ir taip graziai atkartota skrybele su tais nerinukais ir iskirptu geletu popierium thumbup.gif
niekaip neatsiziuriu bigsmile.gif
Relija , darbelis tikrai pirmas, na dar kelis turiu padarius digital, dabar arteja dar mociutes gimtadienis, tai kurpiu nauja atvirute, greitu metu tikiuosi parodyt ir ta ax.gif bet siaip nuo mazens jauciu silpnybe popieriui (uostau, glostau, nu kazkokia maniake lotuliukas.gif )ir visokiems karpymams, o kancelerinese tai galeciau gyvent lotuliukas.gif
Atsakyti