Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 10 tema

O man tai labai juokingai ta G raide ziurisi, kadangi jos apacioj balta gelyte, tai kazkaip atrodo,kad pakrypusi raide zemyn, o taip stengiausi ja tiesiai priklijuoti doh.gif

g.gif net nzn apie ka tu cia sneki ax.gif bet man kitkas i aky krito..o kas prie lapuku desinej? ar ten metaliniai segtukai, ar tik rudos spalvos persimato?..segtukai tik grubokai atrodytu prie tokiu delikatnu lapeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 24, 22:54)
g.gif net nzn apie ka tu cia sneki ax.gif bet man kitkas i aky krito..o kas prie lapuku desinej? ar ten metaliniai segtukai, ar tik rudos spalvos persimato?..segtukai tik grubokai atrodytu prie tokiu delikatnu lapeliu ax.gif

g.gif pas mane isskyrus ta geles viduriuka nieko metalisko nera, cia mano skeneris labai tobulas taip nuskanuoja kad metaliniai segtukai gaunasi lotuliukas.gif persisviecia ten is po lapu popierius, naturoj nekrenta i akis.
Atsakyti
Lauramama, jeigu tokius grožius sugebi pikta būdama padaryti, tai dažniau pyk......... mirksiukas.gif Nu visa atvirutė labai graži gavosi, ir spalvos ir kompozicija.......ir pati įdėja........LABAI GRAŽU...... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2008 07 24, 23:18)
Lauramama, jeigu tokius grožius sugebi pikta būdama padaryti, tai dažniau pyk......... mirksiukas.gif Nu visa atvirutė labai graži gavosi, ir spalvos ir kompozicija.......ir pati įdėja........LABAI GRAŽU...... thumbup.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Atvirukas labai puikus thumbup.gif Nieko neprikiši. Man l. patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 24, 20:15)
Grizau is darbo siandien visa pikta del karsciu ir tvankumos kabinete, tai kaip sedau ir vienu ypu suchimicinau krikstynom atviruka. Pajutau dideli trukuma popieriaus ir big bite  verysad.gif Tad rezultatas - is to ka turiu - varganas. angel_sadangel.gif

Ir aš bigsmile.gif ir aš noriu pagirti lauramamos atviruką thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O man ta "elektrinė" gėlytė (kaip kad rašai) labai net labai thumbup.gif ir tos jos spalvos tikrai gerai gavosi po "pamurzinimo" (tik kad to murzinimo nesimato tongue.gif ) Žodžiu - wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 24, 21:15)
Tad rezultatas - is to ka turiu - varganas. angel_sadangel.gif

Labai liuks atvirukas thumbup.gif Bet jau skųstis savo turtais tikrai neturėtum lotuliukas.gif Jau kas kas, bet tu turbūt daugiausiai po Scrapukės turto turi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 25 liepos 2008 - 09:23
QUOTE(justess22 @ 2008 07 25, 10:19)
Labai liuks atvirukas thumbup.gif Bet jau skųstis savo turtais tikrai neturėtum lotuliukas.gif Jau kas kas, bet tu turbūt daugiausiai po Scrapukės turto turi doh.gif  lotuliukas.gif

Na nelabai sutinku,turiu tik stampuku gal but daugiau nei kitos.O popierius ir visokie emblishements - skurdziai.Bet as pasigaminu kai man labai reikia.Is dideles gelytes apsikarpius pasidariau maza, o is elektrines spalvos su murzinimais, pasidariau man artimesne spalva.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 25, 10:23)
Na nelabai sutinku,turiu tik stampuku gal but daugiau nei kitos.O popierius ir visokie emblishements - skurdziai.Bet as pasigaminu kai man labai reikia.Is dideles gelytes apsikarpius pasidariau maza, o is elektrines spalvos su murzinimais, pasidariau man artimesne spalva.

Esu įsitikinus, kad turint tiek kūrybingų minčių tau visuomet gausis puikus rezultatas... thumbup.gif Žaviuosi, kaip tu sugebi iš "nieko" tokius gražius dalykėlius sukurpti mirksiukas.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif

noriu islyst ir as i dienos sviesa smile.gif esu jusu slapta gerbeja, seku jus gal nuo ketvirtos temos, kiekviena ryta tik pabudus keliauju isijungt kompa ir lendu pas jus ax.gif
zaviuosi kiekvienos jusu darbeliais ax.gif
kazkaip nedrasu man cia rodytis tarp tokiu profu, bet pabandysiu blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image

sita atviruka padariau mamai, specialiu priemoniu nelabai turiu, isskyrus tas isegamas gelytes. ta moteriske perpiesiau tiesiai is kompo nusiziurejus nuo vieno atviruko picasoj, kaip supratau ten originalas buvo stampukas blush2.gif ax.gif
o ant permatomo popieriaus ratuku parasiau palinkejimus... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2008 07 25, 11:38)
laba diena 4u.gif

noriu islyst ir as i dienos sviesa smile.gif esu jusu slapta gerbeja, seku jus gal nuo ketvirtos temos, kiekviena ryta tik pabudus keliauju isijungt kompa ir lendu pas jus ax.gif

sita atviruka padariau mamai, specialiu priemoniu nelabai turiu, isskyrus tas isegamas gelytes. ta moteriske perpiesiau tiesiai is kompo nusiziurejus nuo vieno atviruko picasoj, kaip supratau ten originalas buvo stampukas blush2.gif  ax.gif
o ant permatomo popieriaus ratuku parasiau palinkejimus... ax.gif

Sveika prisijungusi......
Tik prašom nesikuklinti, o drąsiau.....Pradžia sakyčiau labai nebloga.......Pati mintis atviruko thumbup.gif , spalvinis derinys irgi toks švelnus, pastelinis, labai šiltai žiūrisi....
man tas atvirukas spinduliuoja šiluma..........ir meile..... wub.gif
Atsakyti
Agneja, sveika prisijungusi 4u.gif dar viena auka biggrin.gif šaunuolė, gražus atvirukas thumbup.gif
Atsakyti