Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 10 tema

QUOTE(lauramama @ 2008 07 23, 12:08)
akriliniu dazu yra pirkti thomas philips ir meno muzos pardese.As turiu is Thomas philips, labai patiko!O baltu tai visa didziule bonka pasiemiau

Štai tame didelaime butelyje balti dažai yra visai kitokie nei dėžutėse po 5 tubeles (5 spalvos po 100ml) Tiesą pasakius, man nelabai patiko jų konsistencija bei tai, kaip jie lėtai džiūsta - visiškai priešingai nei iš dėžutės. doh.gif Plius jie kažokie skystoki ir per skaidrūs g.gif Na čia gal man taip "pasisekė" nugriebti nekokius dažus doh.gif Bet tokių nebeperku schmoll.gif
Atsakyti
Nepyk Scrapuke....... ax.gif , bet čia tikrai įdomuir naudinga rasti informaciją, kur ką galima nusipirkti.....ir kaip dažus maišyti.....ir viskas viskas, kas susiję su SCRAPU

nepykstu 4u.gif biggrin.gif
...bet tame ir atskyreme temas kad sitoj rodytume SB darbelius ir dalintumes SB technika tik, o anksciau reikedavo pereiti per 10 puslapiu apie peduciu, drugeliu skylamusius, stampukus, kas ka mate kokiam knygyne ir kuriam aukste.....ir vel i sena (be)tvarke grizta ax.gif
Jums tai aktualu apsiprekinimas, ir jus daugumoj tai darykite kaip jum reikia ir padeda. Man tik sunkiau pastebeti darbelius ir klausimus apie SB ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 23, 20:36)
nepykstu 4u.gif  biggrin.gif
...bet tame ir atskyreme temas kad sitoj rodytume SB darbelius ir dalintumes SB technika tik, o anksciau reikedavo pereiti per 10 puslapiu apie peduciu, drugeliu skylamusius, stampukus, kas ka mate kokiam knygyne ir kuriam aukste.....ir vel i sena (be)tvarke grizta ax.gif
Jums tai aktualu apsiprekinimas, ir jus daugumoj tai darykite kaip jum reikia ir padeda. Man tik sunkiau pastebeti darbelius ir klausimus apie SB  ax.gif

4u.gif Sutinku......gal tik ne taip paskirties šios temelės buvau supratusi, bet tikrai tau pritariu, norisi ir man šiokios tokios tvarkelės..........O tu ją palaikai, drinks_cheers.gif
Atsakyti
Grizau is darbo siandien visa pikta del karsciu ir tvankumos kabinete, tai kaip sedau ir vienu ypu suchimicinau krikstynom atviruka. Pajutau dideli trukuma popieriaus ir big bite verysad.gif Tad rezultatas - is to ka turiu - varganas. angel_sadangel.gif
user posted image
Mergaites vardas sventas tad bus krikstyta Gabrieles vardu.
user posted image
Idejau "slapta" palinkejima nuo krikstateviu smile.gif
Atsakyti
lauramama, koks grozis wub.gif ir visai nei rozinis, nei zydras. man l.patinka spalvu parinkimas. thumbup.gif o ant rudo popieriaus gelytes stampavai?
Atsakyti
Lauramama puiku thumbup.gif Labai noreciau is arciau panagrineti ax.gif Dar pasmalsausiu del tos dideles raides, ar daug raidziu ypakavime (maciau nebloga kaina nusipirkti)?
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 07 24, 21:26)
Lauramama puiku thumbup.gif Labai noreciau is arciau panagrineti ax.gif Dar pasmalsausiu del tos dideles raides, ar daug raidziu ypakavime (maciau nebloga kaina nusipirkti)?

Didziuju raidziu po viena ir jos skirtingu rastu, mazuju - po keturias skirtingu rastu raidytes. Isemus raide - lieka raides fonas - gali ji irginaudoti, taip pat lieka remukai.
Man su spalvom - tai viskas priklauso nuo turimo popieriaus asortimento, rastuoto turiu tikrai labai mazai, tad ka turiu ta ir naudoju verysad.gif Su gelytem buvo ne kas, nes ne tokios spalvos norejau, o neturiu, tad bandziau gesint ta nenormalia elektrine spalva, bet uzmurzinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 24, 21:15)
Grizau is darbo siandien visa pikta del karsciu ir tvankumos kabinete, tai kaip sedau ir vienu ypu suchimicinau krikstynom atviruka. Pajutau dideli trukuma popieriaus ir big bite  verysad.gif Tad rezultatas - is to ka turiu - varganas. angel_sadangel.gif
Mergaites vardas sventas tad bus krikstyta Gabrieles vardu.
Idejau "slapta" palinkejima nuo krikstateviu smile.gif
nu varganu tikrai nepavadinciau, labai thumbup.gif ziurisi, o dar labai sudomino ta "G" raidele, papasakok kaip dariai,
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 24, 21:33)
nu varganu tikrai nepavadinciau, labai  thumbup.gif  ziurisi, o dar labai sudomino ta "G" raidele, papasakok kaip dariai,

Nusipirkau tokiu punchouts su alfabetu, tai ten buvo gatava. Tiesa - siek tiek man per dideles sitos raides. Gal kam idomu bus: mazosios raides ~4cm (h), o didziosios~10cm(h), tad atvirukas gavosi tikrai nemazas, o SB, manau,kad daugiau galimybiu tokias raides panaudoti. Jas pirkau, galvodama apie SB apie musu vedybines foto, bet per dideles man tai minciai.
Atsakyti
Na va, lauramama ir "išgimdei" puikų atviruką. super drinks_cheers.gif
Atsakyti
lauramamos atvirukas wub.gif , prof ranku daryta thumbup.gif Nesuprasciau kad prekiu ar priemoniu neturint toki galima padaryti. Man labai patiko kaip ta gelyte sudejai ir dar tie lapukai labai tinka...viskas labai skoninga. Pamate teveliai
swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 24, 22:26)
lauramamos atvirukas  wub.gif , prof ranku daryta thumbup.gif Nesuprasciau kad prekiu ar priemoniu neturint toki galima padaryti. Man labai patiko kaip ta gelyte sudejai ir dar tie lapukai labai tinka...viskas labai skoninga. Pamate teveliai
swoon.gif

Aciu visoms uz pagyras 4u.gif
O man tai labai juokingai ta G raide ziurisi, kadangi jos apacioj balta gelyte, tai kazkaip atrodo,kad pakrypusi raide zemyn, o taip stengiausi ja tiesiai priklijuoti doh.gif
Atsakyti