Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 10 tema

QUOTE(lauramama @ 2008 07 22, 23:36)
Junkis prie musu, nereiks pinigu moketi. Tokio dalyko manau nenupirksi. Cia tame ir esme,kad savo jausmus ir isgyvenimus pats sudedi.Nebent tu apie pakvietimus sneki, bet tai cia ne esminis musu hobis, cia tik SB priemoniu panaudojimo galimybes. Vis tiek esme yra foto.

na as jau nagrineju si mena puse dienos
bet man kol kas cia zalias miskas
lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ieskojau kokio pradziamokslio ar kazko ax.gif
Atsakyti
iskilo toks klausimukas. gal kuri nusimanot, as turiu akrilinius raudonus dazus, bet man reikia tamsesnes spalvos, kaip patamsinti jau esama raudona i tamsesne raudona mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 22, 22:59)
iskilo toks klausimukas.  gal kuri nusimanot, as turiu akrilinius raudonus dazus, bet man reikia tamsesnes spalvos, kaip patamsinti jau esama raudona i tamsesne raudona  mastau.gif

Pabandyk po trupuciuka su ruda arba juoda, bet labai po mazai. Kad negautum rudos.Nors ziurint i kokia raudona tau reikia. Reikia bandyti maisyti spalvas
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 22, 22:59)
iskilo toks klausimukas.  gal kuri nusimanot, as turiu akrilinius raudonus dazus, bet man reikia tamsesnes spalvos, kaip patamsinti jau esama raudona i tamsesne raudona  mastau.gif

Aha, reikai bandytis. Bo nuo atskirų spalvų ir jų kiekių labai priklauso tai kas gausis.... Kokio atspalvio raudonos nori? Vyšninės? Kraujo raudonumo? rudeninių lapų???
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 23, 01:28)
Aha, reikai bandytis. Bo nuo atskirų spalvų ir jų kiekių labai priklauso tai kas gausis.... Kokio atspalvio raudonos nori? Vyšninės? Kraujo raudonumo? rudeninių lapų???

Dar nuo dazu labai priklauso, siaip akrilas daug sunkiau maisosi nei akvarele, aliejus ir dziuna labai greitai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 23, 01:28)

Na ant šito dalykėlio mėgstu eksperimentuoti rolleyes.gif Jeigu nelklystu vyšninei reiktų čiut, čiut juodos, kraujo raudonumo gal užtektų trupučiuko baltos o rudeniniams lapams turėtų eiti geltona ar ruda pagal skonį. Kad nebūtų tiršta aš kartais įlašinu vandens. Nežinau ar gerai darau tačiau akrilas ar ne vandeniniu pagrindu? Aš dar tam esu naujokė tačiau tos makalynės tokios įdomios.
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 23, 08:44)
Na ant šito dalykėlio mėgstu eksperimentuoti rolleyes.gif Jeigu nelklystu vyšninei reiktų čiut, čiut juodos, kraujo raudonumo gal užtektų trupučiuko baltos o rudeniniams lapams turėtų eiti geltona ar ruda pagal skonį. Kad nebūtų tiršta aš kartais įlašinu vandens. Nežinau ar gerai darau tačiau akrilas ar ne vandeniniu pagrindu? Aš dar tam esu naujokė tačiau tos makalynės tokios įdomios.

Vandens pagrindu.Viska maisai labai teisingai thumbup.gif
Atsakyti
aciu merginos, MB isives po pusvalandzio vaikus, tai ekspermentuosiu, nedaug dazu turiu, tai nenoriu issiekspermentuoti o tai dar reiks pirkti varyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 23, 12:50)
aciu merginos, MB isives po pusvalandzio vaikus, tai ekspermentuosiu, nedaug dazu turiu, tai nenoriu issiekspermentuoti o tai dar reiks pirkti varyti  lotuliukas.gif

akriliniu dazu yra pirkti thomas philips ir meno muzos pardese.As turiu is Thomas philips, labai patiko!O baltu tai visa didziule bonka pasiemiau
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 23, 13:08)
akriliniu dazu yra pirkti thomas philips ir meno muzos pardese.As turiu is Thomas philips, labai patiko!O baltu tai visa didziule bonka pasiemiau

Ir aš perku iš Thomas philips parduotuvės dažiukai tikrai geri ir tiršti todėl man jie ir patinka. Turiu nemažą buteliuką nusipirkus iš puseplius parduotuvės štamperijos firmos dramblio kaulo spalvos dažiukų. Jie skirti dekupažui tačiau esant reikalui tinka ir SB. Tik jie skystesni. thumbup.gif

Dar štai pamiršau paminėti Thomas Philips parduotuvėje panašiose dėžutėse pakuojami ir aliejiniai bei akvareliniai dažiukai reik gerai apsižiūrėti. Mano draugė per klaidą nusipirko akvarelinius tai tie nelabai patiko. doh.gif
Atsakyti
ax.gif nenoriu but ragana bet.... ax.gif gal apie kur ka pirkom kalbame bendraminciuose, o sioj temoj konkreciai atsakome i kaip maisyt norima spalva.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 23, 17:03)
ax.gif nenoriu but ragana bet.... ax.gif gal apie kur ka pirkom kalbame bendraminciuose, o sioj temoj konkreciai atsakome i kaip maisyt norima spalva.

Nepyk Scrapuke....... ax.gif , bet čia tikrai įdomuir naudinga rasti informaciją, kur ką galima nusipirkti.....ir kaip dažus maišyti.....ir viskas viskas, kas susiję su SCRAPU......Juk viskas čia ir kalbama apie SB. ax.gif
O bendraminčiuose, 10 psl.,reikia perskaityti, kol kokios info rasi........ten kaip tik paplepėjimai tikri pasidarė..... gathering.gif apie viską..........ir nebūkim tokie griežti patys sau......... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arminux: 23 liepos 2008 - 18:56