Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 10 tema

pazeidziu taisykles keldama man yprastu budu nuotraukas. Nezinau kaip sumazinti nuotraukas iki tu ju norimu dydziu blush2.gif

o koki darbeli ikelei pas Norveges? jeigu vienas is konkursiniu mano bloge, tai gali ten nuejus, pele paspausk desine puse ir "Save as" i savo kompiuteri (jusu visi darbai bloge pamazinti jau) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 19, 16:49)
o koki darbeli ikelei pas Norveges? jeigu vienas is konkursiniu mano bloge, tai gali ten nuejus, pele paspausk desine puse ir "Save as" i savo kompiuteri (jusu visi darbai bloge pamazinti jau) mirksiukas.gif

Aga konkursiny ax.gif As visiskai beviltiska su mac... Man viska reikia kaip dummies stiliumi - nueini ten, paspaudi ta, atsidaro tas, vel paspaudi tokia knopke ir t.t. doh.gif Ir tai ne visada gaunasi blush2.gif
Atsakyti
Konkursinį padariau karsta.gif
Kaip visuomet - pasiliko tekstas .... doh.gif
Atsakyti
O cia sunkiai sukurtas pakvietimas biggrin.gif Tiksliau daugybė pakvietimu 4u.gif
user posted image

O CIA gaminimo instrukcija ax.gif
Tikiuosi kam nors pravers.
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 07 21, 17:50)
O cia sunkiai sukurtas pakvietimas biggrin.gif  Tiksliau daugybė pakvietimu 4u.gif
user posted image

O CIA gaminimo instrukcija ax.gif

Kadangi pati kurių kvietimus, ir panašias priemones naudoju, labai įdomu, kad atsiranda panašios pamokėlės. smile.gif tik man visiškai neaišku, dėl tų kampukų, - ornamentų. Ar čia nufotografuota nekokybiškai, ar čia taip nelygiai dengia ta metalic pasta. g.gif Gal gali apie tą pastą parašyti daugiau......nes štampukų turiu, o padukų jiems nelabai.......tai įdomu labai kokios tos metalic pastos savybės, ar ji yra skirta štampukams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 07 21, 17:50)
O cia sunkiai sukurtas pakvietimas biggrin.gif  Tiksliau daugybė pakvietimu 4u.gif
gaminimo instrukcija ax.gif

MELYNA PAUKŠTE ačiū. Labai mėgstu visokias pamokėles biggrin.gif
Viskas aiškiai ir konkrečiai. Liuks
Tik turiu vieną pastebėjimą. Jei nori parodyti 3D efektą, nefotografuok su blykste (arba bent jau nustatyk labai tumpą blykstės laiką). Nešk darbą į lauką kokią 17, 18 val. turi būti saulė arba labai minkšti ploni debesėliai, tada arba bus lengvas kontrastas arba gražiai sklaidyta šviesa. Puikiai atskleis darbo grožį mirksiukas.gif

O šiaip super - juoda/balta vestuvėms pagal mane labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Mėlyna paukšte, labai kukliai, subtiliai ...
Tik tie kampuose - labai jau čia išplaukę ...
Gal nuotrauka nekokia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2008 07 21, 19:07)
Kadangi pati kurių kvietimus, ir panašias priemones naudoju, labai įdomu, kad atsiranda panašios pamokėlės.  smile.gif tik man visiškai neaišku, dėl tų kampukų, - ornamentų. Ar čia nufotografuota nekokybiškai, ar čia taip nelygiai dengia ta metalic pasta. g.gif  Gal gali apie tą pastą parašyti daugiau......nes štampukų turiu, o padukų jiems nelabai.......tai įdomu labai kokios tos metalic pastos savybės, ar ji yra skirta štampukams? g.gif

Siaip tai is manes fotografe labai bloga ir taip buvo visa laika ir manya, kad taip bus. Ir dar manau, kad ranka neiigudusi su tokiais darbeliais dirbti, nes anksciau tik veldavau pagal uzsakymus, o po velima labai ilga laika nieko negaminau. Metalik pasta dengia lygiai ir ji tinka visiems pavirsiams. Kai buvau Rayher firmos atviru duru dienose 2008/2009, tai maciau daug darbeliu dekoruotu su metalik pasta: medi, polisterola, popieriu, papje mase ir. t.t. Vienu zodziu si pasta tinka ant visu pavirsiu.
O stampukams radau dazu, mediumo-lako ir kitu geru daikciuku.

QUOTE(relija @ 2008 07 21, 19:12)
MELYNA PAUKŠTE ačiū. Labai mėgstu visokias pamokėles biggrin.gif
Viskas aiškiai ir konkrečiai. Liuks
Tik turiu vieną pastebėjimą. Jei nori parodyti 3D efektą, nefotografuok su blykste (arba bent jau nustatyk labai tumpą blykstės laiką). Nešk darbą į lauką kokią 17, 18 val. turi būti saulė arba labai minkšti ploni debesėliai, tada arba bus lengvas kontrastas arba gražiai sklaidyta šviesa. Puikiai atskleis darbo grožį mirksiukas.gif

O šiaip super - juoda/balta vestuvėms pagal mane labai gražu thumbup.gif

Labai aciu uz patarimus. Labai vertingi. ax.gif

QUOTE(Sanrita @ 2008 07 21, 20:46)
Mėlyna paukšte, labai kukliai, subtiliai ...
Tik tie kampuose - labai jau čia išplaukę ...
Gal nuotrauka nekokia  g.gif

Aciu...
Apie kampucius jau parasiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 07 21, 22:49)
Kai buvau Rayher firmos atviru duru dienose 2008/2009, tai maciau daug darbeliu dekoruotu su metalik pasta: medi, polisterola, popieriu, papje mase ir. t.t. Vienu zodziu si pasta tinka ant visu pavirsiu.

Prašyčiau plačiau apie tas atvirų durų dienas. Tik rašyk gal čia, kad neužteršt blevyzgom šitos temos.
Atsakyti
Melyna paukšte, kvietimas thumbup.gif.
Atsakyti
Norejau Jusu paklausti, ar daro kas situos grozius uz pinigus, artai tik Jusu hobis. Aciu uz info
Atsakyti
QUOTE(simoneta @ 2008 07 22, 18:16)
Norejau Jusu paklausti, ar daro kas situos grozius uz pinigus, artai tik Jusu hobis. Aciu uz info

Junkis prie musu, nereiks pinigu moketi. Tokio dalyko manau nenupirksi. Cia tame ir esme,kad savo jausmus ir isgyvenimus pats sudedi.Nebent tu apie pakvietimus sneki, bet tai cia ne esminis musu hobis, cia tik SB priemoniu panaudojimo galimybes. Vis tiek esme yra foto.
Atsakyti