Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 10 tema

QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 07 17, 15:49)
Panos... gal galite padeti?
Reikia padaryti pakvietimus i vestuves ir niekaip nesugalvoju ka cia prigaminti. Zinau, kad nenoriu ryskiu spalvu. Galvoju apie balta popieriu su juodais zirneliais ir juoda su baltais zirneliai... o toliau ideju nera... blink.gif

Pažiūrėk cia arba cia. Gal kokių nors minčių kils. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 17, 15:10)
***Kam idomu, ikeliau dar viena seniau daryta, bet man miela darbeli.

Dieve, koks grožis wub.gif Ir vėl sukėlė man šiltą šypseną. wub.gif
O ką reiškia 3 A? ax.gif
TB nuotraukoj atrodo kaip akušeris biggrin.gif O tu, kadangi pabrinkusi (bet tai visai normalu po gimdymo, daugelis mūsų pačios žino, aš, pvz., po gimdymo atrodžiau kaip po bokso ringo), tai tu nuotraukoj atrodai kaip vaikutis, kaip mergaitė, padariusi kažka itin svarbaus savo gyvenime. Akyse toks pasididžiavimas savimi, savo klecku ir savo šeima. wub.gif
Atsakyti
Turiu klausimuką. ax.gif Turbūt atsakys Scrapukė, bet gal ir kitos žinosite, man labai rūpi.

Kaip padaromi tokio pobūdžio papuošimai?

Popieriniai papuošimai

Suprantu, kad jie atspausdinami ant scrapbookingo popieriaus. O toliau? Pasendinami? O kaip jie nuspalvinami, kuo? Gal specialiais pieštukais ar kreidelėm?

Scrapuke, rekomenduok kreideles tokiems spalvinimams, please. Bloge pasakojai, kad spalvinai štampuotus rūbelius darbelyje apie Kūdikio kvapą. Kokias kreideles naudoji?
Atsakyti
Zirafiuke, o gal tie ornamentai iskirpti is tos pacios serijos popieriaus g.gif

Noriu paklaust scrapukes, bet nezinau kurioj temoj dabar tai daryti... Tad paklausiu cia... Kokiu principu tu susirusiuoji papuosimo dalykelius (na kokia sistema tuose stalciukuose ant stalo). Popieriu susideliojau irgi kaip tu, pagal firmas, ju kolekcijas. Daug lengviau orentuotis thumbup.gif
Atsakyti
Į tavo darbelius žiūrėčiau ir žiūrėčiau ohmy.gif Jie kažkokie išskirtiniai, tokie šilti, sentimentalūs wub.gif dar vienas nuostabus darbelis. thumbup.gif

dekui 4u.gif biggrin.gif
Scrapuke, išduok paslaptį, kaip priklijavai skeletinius lapus, kad nesimatytų klijų pėdsako? ax.gif

per Xyron sausu kliju masinele pervariau (lygtai pro ta maza X tilpo)
Dieve, koks grožis wub.gif Ir vėl sukėlė man šiltą šypseną. wub.gif O ką reiškia 3 A? ax.gif TB nuotraukoj atrodo kaip akušeris biggrin.gif O tu, kadangi pabrinkusi (bet tai visai normalu po gimdymo, daugelis mūsų pačios žino, aš, pvz., po gimdymo atrodžiau kaip po bokso ringo), tai tu nuotraukoj atrodai kaip vaikutis, kaip mergaitė, padariusi kažka itin svarbaus savo gyvenime. Akyse toks pasididžiavimas savimi, savo klecku ir savo šeima. wub.gif

dekui 4u.gif wub.gif
--MB ligoninej buvo sustabdytas net keleta zmoniu kadangi labai panasus i chirurga (isvis cia labai daug uzsenieciu studentu is jo gimtines). Viena moteriske lifte pradejo maike traukt aukstyn kad zaizda kazkoke parodytu ir "daktaro" nuomone pasikonsultuotu, kita pasimetus klause "daktaro" kur operacine lotuliukas.gif ...jam labai didelis azartas buvo but daktaru vienai dienai...sako kad galetu priprast prie tokio demesio didis.gif
--As pasidaziau ir susitvarkiau todel kad mano sunelis buvo ne taip apsisukes, tai man buvo nustatyta diena Cezariui, nebuvo tu kankyniu ax.gif
--"A" nereikejo man sureiksmint: Tai tik reiskia 3=a Family (Trys yra Seima)
Scrapuke, rekomenduok kreideles tokiems spalvinimams, please. Bloge pasakojai, kad spalvinai štampuotus rūbelius darbelyje apie Kūdikio kvapą. Kokias kreideles naudoji?

ne kreideles ten naudojau o paprastus spalvuotus piestukus Berol Prismacolor (nors nzn ar jie acid-free. jei juose yra aliejaus tai blogai.
Geriausi flomasteriai SB spalvuot tai yra American Crafts firmos. Vienas plonas kitas storas galas--daug spalvu turi. Gali ir su akvarele spalvuot. Tavo nurodytam pavyz. tai manau ten nespalvuota o is rastuoto popieriaus iskarpyta.
Noriu paklaust scrapukes, bet nezinau kurioj temoj dabar tai daryti... Tad paklausiu cia... Kokiu principu tu susirusiuoji papuosimo dalykelius (na kokia sistema tuose stalciukuose ant stalo). Popieriu susideliojau irgi kaip tu, pagal firmas, ju kolekcijas. Daug lengviau orentuotis

Rusiuok pagal savo SB metodika. Daug kas rusiuoja pagal spalvas arba pagal prekes tipa. Pavyz. pagal geltona spalva vienam stalciuke ar slonike sudeda geltonas sagas, gelytes, juosteles, ir t.t. Tada jei darai puslapy ir reikia butent geltono akcento matai viska ka turi geltono. Mano stalciukuose kitokia tvarka. Ten sudejus brads pagal "spalvuotas" ir "Metalo atspalvio", "jumprings" ziedukai, ir.t.t
--ar radai printeri? Skaitau knyga skaitmenines fotografijos autoriteto Scott Kelby, jis labai isgyre Epson Stylus Photo R800 apie $400 USD sako kad vertas paskutinio cento, ir spausdina geros kokybes 8x10" nuotraukas. (knyga rasyta pries 2 metus lygtai, tai gal geresnis atsirado?)

Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 07 17, 16:17)
Pažiūrėk cia arba cia. Gal kokių nors minčių kils. 4u.gif

Labai aciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 07 17, 15:49)
Panos... gal galite padeti?
Reikia padaryti pakvietimus i vestuves ir niekaip nesugalvoju ka cia prigaminti. Zinau, kad nenoriu ryskiu spalvu. Galvoju apie balta popieriu su juodais zirneliais ir juoda su baltais zirneliai... o toliau ideju nera... blink.gif

As tai savo imesiu.Mes tai tokius paprastus ir juokingus darem. Ikeliu islankstyta, jis susilanksto is triju daliu.
user posted image
Sorry uz offtopic
Atsakyti
Į blog'ą įkėliau lauramamos dovanėlę ir kelis senesnius darbelius kuriuose pasinaudojau tokiu emboss rašikliu.
Atsakyti
kaip gera grizti i SM biggrin.gif noriu pagirt visas dirbancias, saunuoles, puikus darbai wub.gif as matau, kad netobuleju visai unsure.gif

Tosk, radau tavo darbeli visai netycia pas norveges, saunuole, as tai nedristu savo det blush2.gif

grizus radau tema konkursui, tai dabar turiu dideli galvos skausma, nes minciu lygiai nulis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 07 19, 04:54)
kaip gera grizti i SM  biggrin.gif  noriu pagirt visas dirbancias, saunuoles, puikus darbai  wub.gif as matau, kad netobuleju visai  unsure.gif 

Tosk, radau tavo darbeli visai netycia pas norveges, saunuole, as tai nedristu savo det  blush2.gif

grizus radau tema konkursui, tai dabar turiu dideli galvos skausma, nes minciu lygiai nulis  doh.gif

Sveika sugryzus. Na nedrasu buvo deti savo darbely pas norveges, ypac kad zinau, kad pazeidziu taisykles keldama man yprastu budu nuotraukas. Nezinau kaip sumazinti nuotraukas iki tu ju norimu dydziu blush2.gif

Konkursas dar mirties taske doh.gif O tas "as tikiu..." turi buti paciam pavadinime, ar uztenka kad jis butu kazkur tekste? Laukiu muzos 4u.gif
Atsakyti
nu kaip smagu cia pas jus gryzti, visu labai pasiilgau wub.gif , prisiziurejau daug grozumo bigsmile.gif , nauji darbeliai wub.gif saunuoles,

as tai dabar visai atitrukus nuo SB blush2.gif del konkursinio dar jokiu minciu neturiu doh.gif , MB pasigriebe savaitele atostogu, tai lakstysim kaskur, dar net nezinau kur lotuliukas.gif
Atsakyti
O tas "as tikiu..." turi buti paciam pavadinime, ar uztenka kad jis butu kazkur tekste? Laukiu muzos 4u.gif

"As tikiu ", kaip minejau neturi but pabreztas didziausiom raidem pavadinime, bet gali kur prie pavadinimo maziasniom raidem uzrasyti. Mano darbely tai eilerascio pavadinimas (pirma eilute) ir galas pakartotas.
Jei butu vidury tekste pakavotas tai sunku bus suprasti kad tai dalis pavadinimo.
Atsakyti