Į tavo darbelius žiūrėčiau ir žiūrėčiau ohmy.gif Jie kažkokie išskirtiniai, tokie šilti, sentimentalūs wub.gif dar vienas nuostabus darbelis. thumbup.gif
dekui
Scrapuke, išduok paslaptį, kaip priklijavai skeletinius lapus, kad nesimatytų klijų pėdsako? ax.gif
per Xyron sausu kliju masinele pervariau (lygtai pro ta maza X tilpo)
Dieve, koks grožis wub.gif Ir vėl sukėlė man šiltą šypseną. wub.gif O ką reiškia 3 A? ax.gif TB nuotraukoj atrodo kaip akušeris biggrin.gif O tu, kadangi pabrinkusi (bet tai visai normalu po gimdymo, daugelis mūsų pačios žino, aš, pvz., po gimdymo atrodžiau kaip po bokso ringo), tai tu nuotraukoj atrodai kaip vaikutis, kaip mergaitė, padariusi kažka itin svarbaus savo gyvenime. Akyse toks pasididžiavimas savimi, savo klecku ir savo šeima. wub.gif
dekui
--MB ligoninej buvo sustabdytas net keleta zmoniu kadangi labai panasus i chirurga (isvis cia labai daug uzsenieciu studentu is jo gimtines). Viena moteriske lifte pradejo maike traukt aukstyn kad zaizda kazkoke parodytu ir "daktaro" nuomone pasikonsultuotu, kita pasimetus klause "daktaro" kur operacine
...jam labai didelis azartas buvo but daktaru vienai dienai...sako kad galetu priprast prie tokio demesio
--As pasidaziau ir susitvarkiau todel kad mano sunelis buvo ne taip apsisukes, tai man buvo nustatyta diena Cezariui, nebuvo tu kankyniu
--"A" nereikejo man sureiksmint: Tai tik reiskia 3=a Family (Trys yra Seima)
Scrapuke, rekomenduok kreideles tokiems spalvinimams, please. Bloge pasakojai, kad spalvinai štampuotus rūbelius darbelyje apie Kūdikio kvapą. Kokias kreideles naudoji?
ne kreideles ten naudojau o paprastus spalvuotus piestukus Berol Prismacolor (nors nzn ar jie acid-free. jei juose yra aliejaus tai blogai.
Geriausi flomasteriai SB spalvuot tai yra American Crafts firmos. Vienas plonas kitas storas galas--daug spalvu turi. Gali ir su akvarele spalvuot. Tavo nurodytam pavyz. tai manau ten nespalvuota o is rastuoto popieriaus iskarpyta.
Noriu paklaust scrapukes, bet nezinau kurioj temoj dabar tai daryti... Tad paklausiu cia... Kokiu principu tu susirusiuoji papuosimo dalykelius (na kokia sistema tuose stalciukuose ant stalo). Popieriu susideliojau irgi kaip tu, pagal firmas, ju kolekcijas. Daug lengviau orentuotis
Rusiuok pagal savo SB metodika. Daug kas rusiuoja pagal spalvas arba pagal prekes tipa. Pavyz. pagal geltona spalva vienam stalciuke ar slonike sudeda geltonas sagas, gelytes, juosteles, ir t.t. Tada jei darai puslapy ir reikia butent geltono akcento matai viska ka turi geltono. Mano stalciukuose kitokia tvarka. Ten sudejus brads pagal "spalvuotas" ir "Metalo atspalvio", "jumprings" ziedukai, ir.t.t
--ar radai printeri? Skaitau knyga skaitmenines fotografijos autoriteto Scott Kelby, jis labai isgyre Epson Stylus Photo R800 apie $400 USD sako kad vertas paskutinio cento, ir spausdina geros kokybes 8x10" nuotraukas. (knyga rasyta pries 2 metus lygtai, tai gal geresnis atsirado?)