Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 10 tema

QUOTE(samke9 @ 2008 07 09, 12:03)
tai ko visos tokios tylios

Papildyta:
man drugeliu reikia

vienos po naktinių uliavojimų miega, o kitos - dirba lotuliukas.gif
aš tai vis nenulipu nuo forumo... o darbai tai nelaukia doh.gif

ok, pažiūrėsiu gal bus tau drugelių mirksiukas.gif
o tau siūlau pasižiūrėti mūsų pirmame puslapiuke įdėtas nuorodas ax.gif daug įdomaus manau rasi 4u.gif ir laikas greičiau prabėgs tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(samke9 @ 2008 07 09, 12:06)
o kada tu parvaziuotum is PL

aš ten tik savaitgaliui liepos 18-20 dienomis mirksiukas.gif o kokio maždaug dydžio reikia? kokio drugelio ir kiek negaila pinigėlių? parašyk plačiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 07 09, 12:06)
vienos po naktinių uliavojimų miega, o kitos - dirba  lotuliukas.gif
aš tai vis nenulipu nuo forumo... o darbai tai nelaukia  doh.gif
ok, pažiūrėsiu gal bus tau drugelių  mirksiukas.gif
o tau siūlau pasižiūrėti mūsų pirmame puslapiuke įdėtas nuorodas  ax.gif daug įdomaus manau rasi  4u.gif ir laikas greičiau prabėgs  tongue.gif

Taip taip, visi naujokai TURI perskaityti viską, kas parašyta pirmame šios temos lape(poste), o jau tada klausinėja ir jiems visada atsakoma. Žinoma, gali klausti ir ten skaitydama, nes klausimasi geras dalykas mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(samke9 @ 2008 07 09, 12:20)
radau einu i pirma puslapi ate tuoj grisiu

Malonu kad prisijungei mirksiukas.gif

Siūlau, kad nebūtų bereikalingų klausimų paskaityti viską pirmame puslapyje.

Samke9, kai aš tik parėjau domėtis, išlandžiojau visas prakalbėtas temas ir nuorodas.
Susižavėjau Scrap8 darbeliais ir kaip užsikrėčiau, tai dabar nieko nebereikia tik scrapo ....
Atsakyti
Reminiiii, o gal galėtum ir man štampukų parvežti? Jei aišku, tau nesunku būtų? Savo nuožiūra pažiūrėtum. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samke9 @ 2008 07 09, 12:29)
thumbup.gif tai pradedam kelti darbelius ir nuotraukas  gathering.gif

Būtinai thumbup.gif rodykis, gal tu čia už mus visas kietesnė pasirodysi, varyk drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 07 09, 12:29)
Reminiiii, o gal galėtum ir man štampukų parvežti? Jei aišku, tau nesunku būtų? Savo nuožiūra pažiūrėtum.  4u.gif

aišku, kad galiu mirksiukas.gif tik gerai būtų žinot, ko maždaug nori ir kiek gali išleisti 4u.gif
šįkart mb pažadėjo po pardas pavaikščiot clap.gif važiuojam į didelį renginį, ale dėl manęs sutiko ankščiau nuvažiuot, kad galėtume dar ir apsiprekint thumbup.gif tikiuosi nepersigalvos doh.gif aš net išeiginę pasiėmiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 07 09, 12:35)
aišku, kad galiu  mirksiukas.gif tik gerai būtų žinot, ko maždaug nori ir kiek gali išleisti  4u.gif
šįkart mb pažadėjo po pardas pavaikščiot  clap.gif važiuojam į didelį renginį, ale dėl manęs sutiko ankščiau nuvažiuot, kad galėtume dar ir apsiprekint  thumbup.gif tikiuosi nepersigalvos  doh.gif aš net išeiginę pasiėmiau  lotuliukas.gif

Na, vaikų neturiu, tai jau kas su jais susiję kažkaip neaktualu kol kas. smile.gif Gal kažką tokio bendrom temom, kas tiktų šeimai, draugam ir pan. ką jau parinktum, tas gerai būtų. viską paimčiau. bet kaip tada su pinigėliais daryti? ar man tau iš anksto duoti, ar pervesti? kaip tau patogiau būtų?
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 07 09, 12:35)
aišku, kad galiu  mirksiukas.gif tik gerai būtų žinot, ko maždaug nori ir kiek gali išleisti  4u.gif
šįkart mb pažadėjo po pardas pavaikščiot  clap.gif važiuojam į didelį renginį, ale dėl manęs sutiko ankščiau nuvažiuot, kad galėtume dar ir apsiprekint  thumbup.gif tikiuosi nepersigalvos  doh.gif aš net išeiginę pasiėmiau  lotuliukas.gif

Oi, aš irgi kaip norėčiau... bet - žinai, kiap būna. Pamatai ir žinai nori ar ne, o kai taip pasakyti.... Tu geriau ten gerai apsidairyk ir susžinok ar tos pardės kur busi neturi internetinės prekybos, va tada tai pavarysim lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
Vienaip ar kitaip ačiū už pasiūlymą mus apiprekinti remini mirksiukas.gif
Atsakyti
Na aš bet kokiu atveju ir nemačius norėčiau.
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 07 09, 12:43)
Na, vaikų neturiu, tai jau kas su jais susiję kažkaip neaktualu kol kas.  smile.gif  Gal kažką tokio bendrom temom, kas tiktų šeimai, draugam ir pan. ką jau parinktum, tas gerai būtų. viską paimčiau. bet kaip tada su pinigėliais daryti? ar man tau iš anksto duoti, ar pervesti? kaip tau patogiau būtų?

na pinigėlių dabar tikrai neimsiu schmoll.gif juk negarantuota, kad rasiu ką įdomaus g.gif aš pasižvalgysiu, o tada jau žiūrėsiu maždaug ką sau noriu ir tau tada mirksiukas.gif

QUOTE(relija @ 2008 07 09, 12:46)
Oi, aš irgi kaip norėčiau... bet - žinai, kiap būna. Pamatai ir žinai nori ar ne, o kai taip pasakyti.... Tu geriau ten gerai apsidairyk ir susžinok ar tos pardės kur busi neturi internetinės prekybos, va tada tai pavarysim  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:
Vienaip ar kitaip ačiū už pasiūlymą mus apiprekinti remini mirksiukas.gif

PL yra nemažai internetinių parduotuvių, tik nelabai apsimoka ten pinigėlius pervedinėt doh.gif jie siunčia į kt šalis, bet mum už pavedimą (nepriklausomai nuo to kiek pervedinėji) reikia mokėt apie 80 Lt doh.gif na nežinau, nebent jau daug mūsų koperuotųsi, tai prašyčiau draugų ten, kad padėtų ax.gif
Atsakyti
Gerai Remini, jei jau ką gero rasi, tai imk urmu lotuliukas.gif jei tau kas nepatiks, aš atliekamus paimsiu. smile.gif
Papildyta:
Na bet Samke tu ir energijos kupina. Sveikinu tavo ryžtą ir užsidegimą.
Atsakyti