Scrap8: labai mielas tavo darbelis..man labai patinka tokie, nuo kuriu dvelkia tokia tokia..siluma
Aš šiandien vienoj parduotuvėj (berods Iki) mačiau burlaivio lipduką Ir gražų, nenuvalkiotą
Scrapuke, man patiko, bet primagymio darbelis patiko labiau
eMar, o balandžio 3D lipduko nematei? Man praverstų...
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 16, 07:20)
Dar norėčiau pasidairyti labdaros parduotuvėse rasti tokių senoviškų vaikiškų knygų kur Corey koliažui sukarpo. Man būtent tokios knygos turi daugiau šarmo negu super ryškios šiuolaikinės knygutės vaikam.
Nežinau tiksliai, kokias būtent knygeles Corey naudoja, bet aš kažkada, kai dar net neturėjau vaikelio, atsivežiau iš Suomijos dvi tokias senovines knygutes vaikams. Manau, jos panašaus stiliaus, kokio ir tu nori. Pasiėmiau iš draugės vien dėl to, kad jos suomių kalba parašytos, draugė norėjo išmesti. O dabar žiūriu, mano dukrytei jos labai patinka. Varto tas knygeles, prašo paskaityti, net mintinai moka. Tokios knygutės turi savo šarmo.
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 16, 08:07)
Man komplimentas tai kad atidarant mano SB kambario duris sunelis įbėgęs iškart prašo peržiūrėt albumus. Maniau kad nesulauksiu šios dienos (pasirodo aš laimėjau prieš MB- tikrus SB albumus vaikam mieliau vartyt negu nuotraukas kompe peržiūrėt)
Super! mane tavo šitie žodžiai dar labiau įkvėpė kurti SB.
Beje, aš kai sukūriau tą savo SB apie nusivylimą mama (Taškuota suknelė), tai pajutau, kad SB gali veikti netgi kaip terapija. Padeda "suvirškinti" nuoskaudas. Padarai SB, išsilieji ir tau palengvėja. Nežinojau to. Dabar žinau.
Iš pradžių norėjau sukurti viso labo naujagimio albumą. O dabar noriu daugiau.
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 17, 00:16)
Beje, aš kai sukūriau tą savo SB apie nusivylimą mama (Taškuota suknelė), tai pajutau, kad SB gali veikti netgi kaip terapija. Padeda "suvirškinti" nuoskaudas. Padarai SB, išsilieji ir tau palengvėja. Nežinojau to. Dabar žinau.
Kažkam padeda kalbėjimas, kažkam - paišymas, kažkam - SB - nauja meno terapijos forma
QUOTE(relija @ 2008 07 17, 00:25)
Kažkam padeda kalbėjimas, kažkam - paišymas, kažkam - SB - nauja meno terapijos forma
na tikrai Tai dar kartą patvirtina Corey pavyzdys.
su visom; Kada pradejau SB prisiekiau kad darysiu tiktai 12x12" albumus ir tiktai vaikam, o dabar...dazniau pradejau daryti savo isgyvenimus--man irgi terapija tapo
***Kam idomu, ikeliau dar viena seniau daryta, bet man miela darbeli.
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 17, 15:10)
Į tavo darbelius žiūrėčiau ir žiūrėčiau Jie kažkokie išskirtiniai, tokie šilti, sentimentalūs dar vienas nuostabus darbelis.
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 17, 16:10)
Scrapuke, išduok paslaptį, kaip priklijavai skeletinius lapus, kad nesimatytų klijų pėdsako?
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 07 17, 15:49)
Panos... gal galite padeti?
Reikia padaryti pakvietimus i vestuves ir niekaip nesugalvoju ka cia prigaminti. Zinau, kad nenoriu ryskiu spalvu. Galvoju apie balta popieriu su juodais zirneliais ir juoda su baltais zirneliai... o toliau ideju nera...
Reikia padaryti pakvietimus i vestuves ir niekaip nesugalvoju ka cia prigaminti. Zinau, kad nenoriu ryskiu spalvu. Galvoju apie balta popieriu su juodais zirneliais ir juoda su baltais zirneliai... o toliau ideju nera...
Su šiom spalvom kažkada remini pametėjo man idėjų, štai tokių:
Idėjos pakvietimams, 46 psl.