Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 10 tema

Sanrita: patobulinsiu atsakyma apie tuos kampucius--manau Zirafuke ta pati, ar panasaus, ir sake kad dvieju nereikejo deti virsuj: atimciau viena is kaires ir ji perkelciau i pagrindines foto apatiny kaires kampa--tada iremintu visa nuotrauku plota ir vienytu visas nuotraukas ...o dabar tas kamputis ant TB galvos tai kaip kokia kinzulio kepuryte tongue.gif ...nepyk, zaismingai juokauju tik 4u.gif Asmeniskai, as kampucius bandau deti taip kad aki isstrizai per lapa vestu.
zirafuke: oho kokia kolekcija pas tave. Tai tu aplamai visas atvirutes renki blink.gif As tokias Hallmark gamybos tai ismetu, o ranku darbo-jei galiu pritaikyt SB tai pasilieku, jei ne irgi ismetu. Mano atsakyme ir slypi priezastis kodel atviruciu gamyba mane visiskai nedomina--manau neviena esu tokia kuri jas ismeta ir man gaila ideti tiek darbo ir laiko i tai kas siukslyne atsiranda.
***Matau visos cia rodosi Juros tema thumbup.gif Mano konkursinis irgi--daug ivairoves turesime
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 14 liepos 2008 - 23:22
Jeigu man pavyks padaryti konkursinį tokį, koks jis dabar mano galvoje, tai ten irgi pamatysite jūrą doh.gif laugh.gif

Scrapuk, na aš jau taip ir supratau, kad tu negailestingai meti lauk paprastus atvirukus. laugh.gif Ir iš tavo pasakojimo apie atviruką, kurį tėčiui dovanojai, irgi supratau, ką tu darai su patikusiais atvirukais. laugh.gif Man net "negera" pasidarė, nes bijau, kad ir aš imsiu kėsintis į savo atvirukų kolekciją ir taikyti juos scrapbookinge. laugh.gif Va įsivaizdavau dabar kaip darau SB apie sovietinę vaikystę. Tai būtų SB koliažo tipo su iškarpom iš tų laikų atvirukų. Autentika. bigsmile.gif

Atsakyti
Sanrita, puikus darbelis thumbup.gif 4u.gif O jau raidžių ir bangelių grožis! wub.gif Bet sutinku su merginom dėl kampukų: perkelk vieną į apatinę tripiko dalį. Nes kažkaip gaunasi, kad viršutinė dalis nusveria.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 14, 21:51)
Buciau uzrasa dejus apacioj sugalvojus gal kokia burlaive ir ant laivelio uzrasius trumpa uzrasyma. Nors labai grazu bet man dar kazko truksta, dar keliu kokiu detaliu.

Tose tuščiose bangose žadėjau gintarėlių gabaliukus sudėliot. Tik keletą ...
Bet pasnui persigalvojau - blizgučiai ir gintaras schmoll.gif
Burlaivio piešt nemoku g.gif

QUOTE(Eglu @ 2008 07 14, 22:39)
Kaip tu padarei tas bangeles?kas ten per blizguciai?kur ju isigijai?

Blizgučių pasirinkimas Lietuvoje labai skurdus. Žinau iš darbo praktikos. Deficitas tiesiog ... Blizgučius pirkau Amsterdame.
O kaip dariau bangeles - pamokėlė įkelta skanuotame žurnale. Žirafos sesės dėka aciuks.gif

QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 15, 00:05)
Gal dar kokią žuvėdrą ar kirą kur priglaustum? wink.gif

Va kirą beliko pagaut, nukopijuot, sumažint hihihi.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 15, 00:20)
atimciau viena is kaires ir ji perkelciau i pagrindines foto apatiny kaires kampa

Nu rimtai kaip kinziulio kepurė, dar kai klijavau keistai rodės ....
Nu daba visiškai matau, kad nedera.
Dar vakare pataisysiu.

Ačiū mergaitės už pagyras wub.gif MB vakar išsiunčiau dovanų (vestuvių metinės, dukriuko krikšto diena ir šeip meilės priepolis) jam patiko.
Atsakyti
Sanrita, o gal pabandyk per google paieškot kokį nors sailboat template. Pažiūrėsi, gal tavo darbelyje net netiks tas burlaivis. O gal dar labiau papuoš. 4u.gif
Atsakyti
Labai nemėgstu taisyti darbelių.
Jau trys eilėje laukia ...
Kai kur dasiūti reikia, kai kur perklijuot.
Pasidėjau prieš akis, kad į sąžinę prabiltų blush2.gif

Vakar pradėjau konkursinį thumbup.gif
Visas pajėgas metu ten ...
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 07 15, 08:51)
ir šeip meilės priepolis

lotuliukas.gif Šita priežastis man labiausiai patiko ir labiausiai įtikino thumbup.gif
Atsakyti
***Kam įdomu: įkėliau šiandien baigtą darbelį, ir panašų labai senai darytą. Dariau laisvom rankom per daug neapgalvojanti--mat šiandien tiek stresinau kad vos nepalūžau--mano terapija buvo biggrin.gif .
Toks pastelinis (ir tokio saldumo kurie lauramamai nepatinka lotuliukas.gif )
Labai nemėgstu taisyti darbelių.

drinks_cheers.gif Aš irgi labai schmoll.gif ...ypač jei ką nuimti ar nuplėšti gali sugadinti nuotrauką ar popierių kad matysis klaida. Bet...jei ką nors dadėti, tai ne taip sudėtinga. Dėl būrlaivės, tai manau labai tiktų, ir kaip tau patarė gali rasti paieška "sailboat template" nueik į google, įvesk tai ir paspausk "images". Piešti tai ir aš nenorėčiau.
Tose tuščiose bangose žadėjau gintarėlių gabaliukus sudėliot. Tik keletą ... Bet pasnui persigalvojau - blizgučiai ir gintaras schmoll.gif

Teisingai tavo nuojauta tau sako--netiktų. Įsivaizduok kad užsidėtum tokią pačią blizgančią vakarinę suknelę...ar gintariniai karoliai tiktų? schmoll.gif
Beja, aš kaip tik panaudojau gintaro gabaliukus prie konkursinio darbelio, bet skirtumas tame kad manasis labai natūralių spalvų, tokiam labai tinka.
Man net "negera" pasidarė, nes bijau, kad ir aš imsiu kėsintis į savo atvirukų kolekciją ir taikyti juos scrapbookinge. laugh.gif Va įsivaizdavau dabar kaip darau SB apie sovietinę vaikystę. Tai būtų SB koliažo tipo su iškarpom iš tų laikų atvirukų. Autentika. bigsmile.gif

Kad tu renki tai tikrai turi tame vertės ir panaudojus tokius atvirukus, tikrai gryna autentika. Labai seniai su sese buvau tokiame turguj kurie vadinasi "flea market". Vienoj palapinėj pardavinėjo senis visokių dėžių vintage atvirukų, post-cards, netgi senovinių svetimų nuotraukų. Jaunuolė būdama pagalvojau:"prie ko čia pirk svetimų nuotraukas doh.gif " O dabar supratau tik kad tai koliažo, vintage stiliaus SB lobyną buvau atradus tada. O visa tai dabar galima normaliom kainom supirkti iš eBay "vintage postcards" paieška. Dar norėčiau pasidairyti labdaros parduotuvėse rasti tokių senoviškų vaikiškų knygų kur Corey koliažui sukarpo. Man būtent tokios knygos turi daugiau šarmo negu super ryškios šiuolaikinės knygutės vaikam.

Atsakyti
Scrapuke, atsimenu kuo puikiausiai tavo senąjį darbelį. Toks jis man wub.gif pasirodė. Matau, kad ir kito sūnelio nenuskriaudei. Gavosi toks pat darbelis wub.gif thumbup.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 07 16, 00:02)
Scrapuke, atsimenu kuo puikiausiai tavo senąjį darbelį. Toks jis man  wub.gif pasirodė. Matau, kad ir kito sūnelio nenuskriaudei. Gavosi toks pat darbelis wub.gif  thumbup.gif  thumb_yello.gif

dekui aasta ir lauramama 4u.gif 4u.gif
Man wub.gif komplimentas tai kad atidarant mano SB kambario duris sunelis įbėgęs iškart prašo peržiūrėt albumus. wub.gif Maniau kad nesulauksiu šios dienos (pasirodo aš laimėjau prieš MB- tikrus SB albumus vaikam mieliau vartyt negu nuotraukas kompe peržiūrėt) biggrin.gif
O dabar traukiu link lovos...labanakt 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 16, 08:07)
dekui aasta ir lauramama 4u.gif  4u.gif
Man  wub.gif komplimentas tai kad atidarant mano SB kambario duris sunelis įbėgęs iškart prašo peržiūrėt albumus. wub.gif Maniau kad nesulauksiu šios dienos (pasirodo aš laimėjau prieš MB- tikrus SB albumus vaikam mieliau vartyt negu nuotraukas kompe peržiūrėt) biggrin.gif
O dabar traukiu link lovos...labanakt 4u.gif  4u.gif

Dar ir cia noriu pasisakyti,kad ne is tolo darbeliai nera saldus. Jie pastelianiai, svelnus ir saikingi, as apie ruzavumus kai sakiau tai turejau minty,kad tokie gariuniniais blizguciai ir kicinis ruzavumas man nepatinka. Sitie tavo darbeliai skirtingi bet lygiaverciai abiems suneliams, tai labai gerai, nenuskriaudei ne vieno is ju.
O del tu foto ziurejimo kompe ar per dvd, tai isvis nesamone. Dar buna tokie ekraneliai, kur sb-rakta ikisi ir tau pagal uzprogramuota laika keicia tas foto, bet tai vis tiek ne tas pats,kas atsisedus vartyti albuma, o jei dar albumas SB lygio wub.gif
Papildyta:
Beje, labai ir as noriu pagirti merginas-darbstuoles - darbeliai puikus!
Atsakyti
Scrap8, tavo darbelis tikrai puikus wub.gif Man labiausiai įstrigo tas viščiukas...toks asmeniškas ir jaukus akcentas wub.gif
Atsakyti