Labas rytas
Arminux- labai simpatikas rankinukas
zirafos sese - spėju, kad tos raidelės feno ir embossing pudros pagalba?
Laba ryta mergaites
Aciu visoms visoms uz patarimus..siandien iki vakaro ikelsiu savo galutini darbeli..kazkaip savaitgalis sventas-atostogu metas:)..tai teks pasidarbuoti siandien:)
Aciu visoms visoms uz patarimus..siandien iki vakaro ikelsiu savo galutini darbeli..kazkaip savaitgalis sventas-atostogu metas:)..tai teks pasidarbuoti siandien:)
Žirafos sese, koks kruopštus darbelis
O rožytės plastmasinės ar medžiaginės ?
Kaip užrašą padarei
A nuka pasakok
Kaip užrašą padarei
A nuka pasakok
Merginos, ačiū Nieko ypatingo, bet vis tiek stengiausi. Prisigyriau draugėms, kad pamečiau galvą dėl scrapbookingo, tai dabar jaučiu pareigą dovanoti ne pirktas, o savo rankomis dovantas atvirutes.
Aš taip norėčiau atsakyti TAIP, tada pasikelčiau tavo akyse. Bet tokios sudėtingos technikos dar neišbandžiau. ČIA LIPDUKAI. Tik tiek, kad teko klijuoti atskirai po vieną raidelę, tai reikėjo pasistengti, kad jos nešokinėtų.
Rožytės popierinės, vokelis plastmasinis. Šiaip čia yra rankų darbo lipdukas, toks, kokius PC po 4 Lt pardavinėja. Aš tik kaspinėlį pakeičiau, nes buvo rožinis, man netiko spalva.
QUOTE(aasta @ 2008 07 14, 10:45)
O kaip tas raideles padarei? ar tai lipdukai?
QUOTE(irmulia @ 2008 07 14, 11:28)
zirafos sese - spėju, kad tos raidelės feno ir embossing pudros pagalba?
Aš taip norėčiau atsakyti TAIP, tada pasikelčiau tavo akyse. Bet tokios sudėtingos technikos dar neišbandžiau. ČIA LIPDUKAI. Tik tiek, kad teko klijuoti atskirai po vieną raidelę, tai reikėjo pasistengti, kad jos nešokinėtų.
QUOTE(Sanrita @ 2008 07 14, 12:32)
Rožytės popierinės, vokelis plastmasinis. Šiaip čia yra rankų darbo lipdukas, toks, kokius PC po 4 Lt pardavinėja. Aš tik kaspinėlį pakeičiau, nes buvo rožinis, man netiko spalva.
Arminux: atvirute, man tokia rytietiska, ir ta raudona spalva tokia moteriska. Labai patiks draigei
Zirafuke: irgi labai patiko atvirukas, matau kad daugumoj darai tokius 3D...man
O jei tu renki visus atvirukus nuo jaunystes tai kiek tu deziu turi
***as MB tevo dienai padovanojau toki atviruka su labai sudetingais iskarpymais; Paklause: "O tu cia ji darei pati?", sakau kad "Ne...", tai jis paziurejo ir sove jam mintis: "Tu pirkai kad veliau scrapui panaudot "....nu gerai jis mane pazysta
Zirafuke: irgi labai patiko atvirukas, matau kad daugumoj darai tokius 3D...man
O jei tu renki visus atvirukus nuo jaunystes tai kiek tu deziu turi
***as MB tevo dienai padovanojau toki atviruka su labai sudetingais iskarpymais; Paklause: "O tu cia ji darei pati?", sakau kad "Ne...", tai jis paziurejo ir sove jam mintis: "Tu pirkai kad veliau scrapui panaudot "....nu gerai jis mane pazysta
Scrapuke, na ir prajuokinai dėl dovanoto atviruko
Taigi kaip ir zadejau rodau galutini savo pirmojo sb darbo varianta:)
Didesnio formato foto cia http://public.fotki....asis-sb-darbas/
Didesnio formato foto cia http://public.fotki....asis-sb-darbas/
Rodausi ir aš. Laukiu kritokos ir komentarų.
Kažkaip gyvai gražiau
Bangeles dariau tepdama klijus, pildama birius blizgučius, laikiau keles minutes kad nudžiūtų ir tada likusius neprisiklijavusius blizgučius rinkau į indelį atgal. Iki šiolei darbo kambarį visur blizga. Buvau apkibus ir aš
Žodį jūrą specialiai atkartojau veidrodiniu eiliškumu, kad spalvų slėgimo nebūtų.
Už vidurinės nuotraukos užkištas kištukas su tekstu paliktu dukriukui ...
Kažkaip gyvai gražiau
Bangeles dariau tepdama klijus, pildama birius blizgučius, laikiau keles minutes kad nudžiūtų ir tada likusius neprisiklijavusius blizgučius rinkau į indelį atgal. Iki šiolei darbo kambarį visur blizga. Buvau apkibus ir aš
Žodį jūrą specialiai atkartojau veidrodiniu eiliškumu, kad spalvų slėgimo nebūtų.
Už vidurinės nuotraukos užkištas kištukas su tekstu paliktu dukriukui ...
Sanrita, kaip gražu Aš pati niekaip nepadarau savo darbelio jūrine tematika, o tau taip šauniai gavosi Šaunuolė Man tos bangelės tai superinės Ir raidelės liux Viskas labai gražiai žiūrisi
Eglu: daug darbo idejai, graziai, pavasariskai ziurisi . Man tik nelabai, cia skonio reikalas, kada uzrasai buna spirale- skaitai ir sukineji galva arba albuma aplink kad iskaitytum--dazniausiai tada tokiu uzrasu net ir neskaitau. Tavo vietoj buciau spausdinus teksta/paragrafa apskritimo forma.
Sanrita: ar man vaidenasi ar tu jau buvai padarius puslapi su siom nuotraukom...o gal tik foto mum rodei Man labai grazu tie blizguciai labai daug ka duoda siam darbeliui. Tik nzn ar reikejo deti tu kampuciu ant virsutines foto-atima demesi nuo foto ir pavadinimo, ir dar...nemanau kad uzrasa reikejo paslepti po nuotrauka (nebent tai buvo labai asmeniska, bet manau kad ne). Buciau uzrasa dejus apacioj sugalvojus gal kokia burlaive ir ant laivelio uzrasius trumpa uzrasyma. Nors labai grazu bet man dar kazko truksta, dar keliu kokiu detaliu.
Sanrita: ar man vaidenasi ar tu jau buvai padarius puslapi su siom nuotraukom...o gal tik foto mum rodei Man labai grazu tie blizguciai labai daug ka duoda siam darbeliui. Tik nzn ar reikejo deti tu kampuciu ant virsutines foto-atima demesi nuo foto ir pavadinimo, ir dar...nemanau kad uzrasa reikejo paslepti po nuotrauka (nebent tai buvo labai asmeniska, bet manau kad ne). Buciau uzrasa dejus apacioj sugalvojus gal kokia burlaive ir ant laivelio uzrasius trumpa uzrasyma. Nors labai grazu bet man dar kazko truksta, dar keliu kokiu detaliu.
Sanrita: labai grazus darbelis Kaip tu padarei tas bangeles?kas ten per blizguciai?kur ju isigijai?
Scrap8: del uzraso pilnai sutinku...kai jau parasiau-pagalvojau, kad kai busiu pamirsus kas ten parasyta ir noresiu perskaityti turesiu daug vargo bet gyveni ir mokaisi....sekanciame darbe jau taip neberasysiu..
Scrap8: del uzraso pilnai sutinku...kai jau parasiau-pagalvojau, kad kai busiu pamirsus kas ten parasyta ir noresiu perskaityti turesiu daug vargo bet gyveni ir mokaisi....sekanciame darbe jau taip neberasysiu..
Sanrita, na tiesiog puiku Bet kokia tu kruopštuolė, nepatingėjai ir padarei tas bangeles ir pavadinimą. O juk darbo čia nemažai. Man labai patiko, žiūrisi skaniai. Gera, išdykėliška nuotaika taip ir liejasi iš šio tavo SB Tikrai buvo verta jį perdaryti.
Scrapuke, tau nesivaidena, Sanrita jau rodė šias nuotraukas, ji perdarė darbelį. Bet man irgi užkliuvo tie kampučiai, jei įmanoma, gal galima vieną perkelti ant apatinės nuotraukos? Kad įrėmintų tą triptiką? Nes man tą triptiką dar norėtųsi patobulinti...
O jau Scrapukės idėja dėl burlaivio Jam kaip tik dar yra vietos apačioje ant bangelių. Pats tas. Juk Klaipėdoj gyvenat Gal dar kokią žuvėdrą ar kirą kur priglaustum?
Na žodžiu, labai gražu, negaliu atsidžiaugt.
P.S. Scrapuke, aš renku atvirukus nuo vaikystės. Gal mano proanūkai iš to užsidirbs ateity? Bet dėžių dar nėra daug. Tik viena nuo batų.
Scrapuke, tau nesivaidena, Sanrita jau rodė šias nuotraukas, ji perdarė darbelį. Bet man irgi užkliuvo tie kampučiai, jei įmanoma, gal galima vieną perkelti ant apatinės nuotraukos? Kad įrėmintų tą triptiką? Nes man tą triptiką dar norėtųsi patobulinti...
O jau Scrapukės idėja dėl burlaivio Jam kaip tik dar yra vietos apačioje ant bangelių. Pats tas. Juk Klaipėdoj gyvenat Gal dar kokią žuvėdrą ar kirą kur priglaustum?
Na žodžiu, labai gražu, negaliu atsidžiaugt.
P.S. Scrapuke, aš renku atvirukus nuo vaikystės. Gal mano proanūkai iš to užsidirbs ateity? Bet dėžių dar nėra daug. Tik viena nuo batų.