Oi..... sveikinu tave, Scrapuke O kada parodysi mums? Ar dabar, ar lauksi konkurso pabaigos?
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 13, 03:47)
Oi..... sveikinu tave, Scrapuke O kada parodysi mums? Ar dabar, ar lauksi konkurso pabaigos?
kadangi padariau tik siam konkursui nauja, tai ikelsiu su jumis
Ok. Kankintoja.
O aš dar vieną atviruką padariau. Deadline. Po kelių dienų buv. klasiokės gimtadienis, tai siųsiu tą atviruką į Baltarusiją. Ryt bandysiu nufotografuot ir parodyt.
O aš dar vieną atviruką padariau. Deadline. Po kelių dienų buv. klasiokės gimtadienis, tai siųsiu tą atviruką į Baltarusiją. Ryt bandysiu nufotografuot ir parodyt.
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 13, 16:24)
Ok. Kankintoja.
Bet pries konkursa dar pasirodysiu. Dabar darysiu jauniausio titulini albumo puslapi su ligonines daryta nuotrauka--tai grynai bus tik papuosta foto ir tiek, bet parodysiu abieju suneliu tokias foto (vyresnio toki puslapiy jau seniau rodziau).
Laukiam atviruko
Man pasidare labai idomu suzinoti ka jus visos darote su jum dovanotais atvirukais???. Ar visus pasiliekate, ar po kiek laiko ismetat? ar pasiliekat tik ranku darbo?
aasta- labai tvarkingas, stilingas darbelis.
Eglu- tavo darbelis šiltas ir laaaabai mielas. Viršutinę juostelę nuimčiau
Scrapuke, atvirukus renku tik rankų darbo. Ir tik tokius labai vertinu.
Vakare įkelsiu mamytės dienai skirtą atviruką, kurį gavau iš mano dukriuko darželio auklėtojos. Jį nešiojuos su savimi kiekvieną dieną rankinuke.
Pabaigiau dabelį su jūra. Žirafiukės nuoroda ...
Vakare pasirodysiu
Eglu- tavo darbelis šiltas ir laaaabai mielas. Viršutinę juostelę nuimčiau
Scrapuke, atvirukus renku tik rankų darbo. Ir tik tokius labai vertinu.
Vakare įkelsiu mamytės dienai skirtą atviruką, kurį gavau iš mano dukriuko darželio auklėtojos. Jį nešiojuos su savimi kiekvieną dieną rankinuke.
Pabaigiau dabelį su jūra. Žirafiukės nuoroda ...
Vakare pasirodysiu
Sanrita, būtinai pasirodyk, labai laukiu..........
Na ir aš pasirodysiu kokiį vokelį- RANKINUKĄ padariau draugei gimtadienio proga.......
Tik jis buvo padarytas labai greitai, ir vidaus nebespėjau bufotografuoti...bet ten viduje - nieko ypatingo.
Scrap8, atvirukų, kuriuos saugau, yra labai mažai, nes pas mus, bent jau mūsų draugų rate tie atvirukai buvo kurį laiką net išbraukti iš sveikinimų atribūtų. Kalėdiniai sveikinimai - sms, gimtadienio sveikinimai - sms, ir visos kitos šventės - sms. , bet dabar jau po truputį sugryžtama vėl prie atvirukų, o ir aš pati stengiuosi juos visiems dovanoti.......
Na ir aš pasirodysiu kokiį vokelį- RANKINUKĄ padariau draugei gimtadienio proga.......
Tik jis buvo padarytas labai greitai, ir vidaus nebespėjau bufotografuoti...bet ten viduje - nieko ypatingo.
Scrap8, atvirukų, kuriuos saugau, yra labai mažai, nes pas mus, bent jau mūsų draugų rate tie atvirukai buvo kurį laiką net išbraukti iš sveikinimų atribūtų. Kalėdiniai sveikinimai - sms, gimtadienio sveikinimai - sms, ir visos kitos šventės - sms. , bet dabar jau po truputį sugryžtama vėl prie atvirukų, o ir aš pati stengiuosi juos visiems dovanoti.......
QUOTE(Arminux @ 2008 07 14, 09:30)
labai gražu o kaip tas gėlytes padarei? čia lipdukai ar štampukai?
pati savaitgalį prisižiūrėjus youtube bandžiau kažką panašaus į pamatytą atviruką daryt, ale kai priemonių nelbai dar turiu, tai ir nelabai kas ypatingo gavosi
QUOTE(Arminux @ 2008 07 14, 09:30)
Na ir aš pasirodysiu kokį vokelį- RANKINUKĄ
Gera idėja Gėlytės manau antspaudukai
Arminux, man labai patiko tavo idėja atvirutę padaryti rankinuko formos. Toks elegantiškas ir moteriškas sveikinimas. Mane irgi domina tos gėlytės. L. gražios.
Jo gėlytės - antspaudukai, viską bandžiau pirmą kartą, ir tikrai labai patiko greitas efektas.
Arminux, vaje, koooks grožis Labai labai vykęs pirmas bandymas, labai labai gražus rankinukas! Ir aš būčiau nieko prieš tokį gauti dovanų. Šaunuolė
Sanrita, laukiam darbelio. Suintrigavai.
Merginos, kaip aš džiaugiuosi, kad mūsų temelė vėl panašėja į tokią, kokią anksčiau turėjom - t.y. vėl daug darbukų.
Scrapuk, o aš saugoju visus atvirukus. Nuo vaikystės. Man atvirukai reiškia kažką daugiau negu tik pasveikinimas. Galima sakyti, kolekcionuoju juos. Patinka jie man.
Va dabar po truputį tą aistrą ir dukrytei perduodu - leidžiu pažaisti su mano atvirukais. Aš juos esu surūšiavusi į kelias kategorijas: miestai/šalys, beždžionėlės, sveikinimai, meniniai ir t.t.
Papildyta:
Rodausi ir aš
O čia detalės: matosi 3D efektas ir popieriaus raštas. Tiesa, dar tų geltonų kortelių kraštelius patepliojau auksiniais dažais, bet nuotraukose nesimato.
Sanrita, laukiam darbelio. Suintrigavai.
Merginos, kaip aš džiaugiuosi, kad mūsų temelė vėl panašėja į tokią, kokią anksčiau turėjom - t.y. vėl daug darbukų.
Scrapuk, o aš saugoju visus atvirukus. Nuo vaikystės. Man atvirukai reiškia kažką daugiau negu tik pasveikinimas. Galima sakyti, kolekcionuoju juos. Patinka jie man.
Va dabar po truputį tą aistrą ir dukrytei perduodu - leidžiu pažaisti su mano atvirukais. Aš juos esu surūšiavusi į kelias kategorijas: miestai/šalys, beždžionėlės, sveikinimai, meniniai ir t.t.
Papildyta:
Rodausi ir aš
O čia detalės: matosi 3D efektas ir popieriaus raštas. Tiesa, dar tų geltonų kortelių kraštelius patepliojau auksiniais dažais, bet nuotraukose nesimato.
Žirafos sese, ir aš džiaugiuosi. Darbeliai tiesiog pasipylė.
Noriu pagirti tavąjį darbelį. L.jau rožės gražios O kaip tas raideles padarei? ar tai lipdukai?
Noriu pagirti tavąjį darbelį. L.jau rožės gražios O kaip tas raideles padarei? ar tai lipdukai?