aasta, šiaip vengiu komentuoti, kai pati dar neturiu ką parodyti, tik digital......bet man tavo grafiškumas labai patinka, kad nėra perkrautas, ir spalvos atitinka nuotraukos nuotaiką. Nu žodžiu labai mano dūšiai artimas darbukas. Tavo darbas labai patiko ir konkurse.......buvo kažkoks kitoks.........
Eglu, tavo darbas irgi tikrai geras, nieko nekeisčiau, nes tikrai matosi labai kompozicija išjieškota. kiekviena esame su skirtingais stiliais. Ir labai smagu matyti skirtingus darbelius.Spalvinis derinys irgi labai gražus.
aasta ir Eglu šaunuolės tikrai puikūs darbukai verti dėmesio
Gal todėl vėliau, kai jai pavyko pastoti ir išnešioti vaikučius, todėl ji ir ėmė juos tupdyti į narvelius? Kad neprarastų?
Zirafuke geriausiai apibudino. Si moteriske del to ir kure tokius SB-dienorascius: po ilgo laiko nevaisingumo, ji buvo isitikinus kad galbut vel praras vaikiuka ar bus persileidimas--pati ji raso apie jos mena kad labai skausmingas laikotarpis jai buvo o jos darbeliai jai buvo terapija.
--Manau kad ir is nepatinkanciu, ne mum mielo SB stiliaus galima daug ka pasimokyt, ar butent atmesti tai kas nepatinka o panaudoti tai ka patinka savuose darbeliuose.
Man toki mena sunkiausiai igyvendinti kadangi tai labai "apdirbineja" ir degraduoja nuotraukas jas iskarpyti arba visa foto fona dazais nudazyti. As bandau tobuleti fotografijoj ir daug mokinuosi dar kad galeciau daryti viska Manual rezimu--o toks menas, tai manau foto kokybe ne pagrindas o tie visi simboliai ir dazu pripeckiojimas scena pavogia.
--o man patinka kelios jos idejos kad sukurti permatomus sluoksnius darbeliuose, kad butu truputy misles ir intrigos. Tai bandau igyvendint siame konkursiniam darbely
Namuciai, na cia velgi skonio reikalas 4u.gif Bet nieko panasaus savo namuose nenoreciau tureti, man toks stilius per sunkus, visko laaabai daug. Toks interjieras tiktu gyvenant pilyje, bet manau kad pilis yra tik jos svajose ax.gif
*** ko svarbiausiai nepaminejai tai gyventi pilyje be vaiku. Tai yra nepraktiska taip viska ispuosti. Tokius namus irengti as turejau kada sunus iseis is namu, o dabar , visi foteliu ir uzuolaidu kutai nuplesyti, brangi sofa ne karta pienuku apipilta,...mano banditukai net karniza nurove is sienos ...nuniokojo visa mano dekora
astaa: dizainas darbelio , ta erdve virsuj desinej tiek daug ka duoda. Bet ir sese su tavim panasi kad buciau pagalvojus kad tu cia
Eglu: mano skonio spalvos , del juosteles neturiu nuomones. Gal ir tinka kad geltona, nors ir apie saulegrazas...man sauegrazos atstovauja saule ir vasara, nui ir kas kad foto apie tik tulpes...jei nebutu kas pasake, tai nebuciau net atkreipus demesio
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 11, 21:02)
--o man patinka kelios jos idejos kad sukurti permatomus sluoksnius darbeliuose, kad butu truputy misles ir intrigos. Tai bandau igyvendint siame konkursiniam darbely
Vat įdomu būtų plačiau pakalbėti būtent apie techniką. Nes aš niekaip neįkertu, kaip ji tuos sluoksnius padaro.
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 10, 20:54)
Corey Moortgat stilius pasižymi simbolizmu, vintage, j/b ar sepia fotografija, naudojimas dažų atskiestų su glazūra kad SB darbelis būtų sudarytas iš daugel sluoksnių.
Fantastika Va, toks stilius man
Dabar jau gimė milijardas minčių.....
assta, eglu Super....
Zirafuke: Corey darbo metodas toks:
-su piestukiniais klijais (glue stick) priklijuoja pagrindines nuotraukas ir kitus paveiksliukus ant parinkto pagrindo. Po to pradeda klijuoti rastuoto popieriaus skiauteles. Per daug ji nekreipia demesio i rastuoto popieriaus spalvas kadangi ji viska veliau pasendina ir uzdazo akriliniais dazais atskiestais su tokiu glazuros mediumu. Ji vartoja Golden Glazes firmos sendinimo glazura kuri naudojama dekupaze ir koliaze (as pati jau nuziurejau kelias naturalias spalvas). Kadangi dazai atskiesti su permatomu mediumu tai uzdazius ant rastuoto popieriaus persimatys rastas ant kurio dazei. Jai nepatinka toks "komercinis" ryskumas daugumoj SB popieriu, tai ji taip sendina su sia glazura; Pataria naudoti teptuka ir laisvai padazyti kai kurias vietas, bet ne kruopsciai ir neuzdazyti viso popieriaus, kad vietose persimatytu popieriaus rastas ar jos ranku rastas. gali dadeti ir dekupazo serveteliu ant ju atspausdinus koki rasta, tai irgi persimatys kas po apacia padeta. Tai ta ji vadina "sluoksniais" kad darbely lyg sekretas matosi truputy to ar ano pakavota po dazais, popieriais ir t.t
--dar kitas jos metodas tai uzdazius akriliniu dazu, pataskyti darbeli su teptuku/vandeniu ir po keliu minuciu nuvalyti su servetele, tai nuims dazu tose vietose kur aptaskyta (venk tik taskyti veidu nuotraukoj). Koliazas labai atleidzia klaidas, jei suklysti gali uzdet nauja popieriu ant virsaus ar perdazyt.
O mano konkursiniam as isbandysiu tai ko niekad nebandzius (kinkos dreba ), arba pasiseks arba visiskai sudeginsiu darbely, uzsiginkluosiu fenu ir lydysiu labai daug skirtingu embosinimo pudru ir epoksidiniu milteliu...bandysiu atkurti 3D jura ir pakrantej laiska po vandeniu Linkekit man laimes, o tai jei mano lydijimas bus kas panasaus i mano sausainiu kepima tai Ir dar... pagrindines QK embosinimo plyteles kurios reikejo, isitikinus buvau kad turiu, pasirodo kad ne ta
-su piestukiniais klijais (glue stick) priklijuoja pagrindines nuotraukas ir kitus paveiksliukus ant parinkto pagrindo. Po to pradeda klijuoti rastuoto popieriaus skiauteles. Per daug ji nekreipia demesio i rastuoto popieriaus spalvas kadangi ji viska veliau pasendina ir uzdazo akriliniais dazais atskiestais su tokiu glazuros mediumu. Ji vartoja Golden Glazes firmos sendinimo glazura kuri naudojama dekupaze ir koliaze (as pati jau nuziurejau kelias naturalias spalvas). Kadangi dazai atskiesti su permatomu mediumu tai uzdazius ant rastuoto popieriaus persimatys rastas ant kurio dazei. Jai nepatinka toks "komercinis" ryskumas daugumoj SB popieriu, tai ji taip sendina su sia glazura; Pataria naudoti teptuka ir laisvai padazyti kai kurias vietas, bet ne kruopsciai ir neuzdazyti viso popieriaus, kad vietose persimatytu popieriaus rastas ar jos ranku rastas. gali dadeti ir dekupazo serveteliu ant ju atspausdinus koki rasta, tai irgi persimatys kas po apacia padeta. Tai ta ji vadina "sluoksniais" kad darbely lyg sekretas matosi truputy to ar ano pakavota po dazais, popieriais ir t.t
--dar kitas jos metodas tai uzdazius akriliniu dazu, pataskyti darbeli su teptuku/vandeniu ir po keliu minuciu nuvalyti su servetele, tai nuims dazu tose vietose kur aptaskyta (venk tik taskyti veidu nuotraukoj). Koliazas labai atleidzia klaidas, jei suklysti gali uzdet nauja popieriu ant virsaus ar perdazyt.
O mano konkursiniam as isbandysiu tai ko niekad nebandzius (kinkos dreba ), arba pasiseks arba visiskai sudeginsiu darbely, uzsiginkluosiu fenu ir lydysiu labai daug skirtingu embosinimo pudru ir epoksidiniu milteliu...bandysiu atkurti 3D jura ir pakrantej laiska po vandeniu Linkekit man laimes, o tai jei mano lydijimas bus kas panasaus i mano sausainiu kepima tai Ir dar... pagrindines QK embosinimo plyteles kurios reikejo, isitikinus buvau kad turiu, pasirodo kad ne ta
Va čia yra ta man nauja veikla - sendinimas, kuri mane labai vilioja, bet ir labai gąsdina. Nes dar absoliučiai nieko apie tai neišmanau. Na tik teoriškai. O praktiškai dar nebandžiau nė vieno mediumo, ne vieno skiediklio, jokių glazūrų ir t.t. Bet labai noriu išmokti. Nes pasendintas popierius atrodo visai kitaip, nei paprastas. Ir visas SB jau kitaip atrodo
Scrapuke, tavo konkursiniai planai Žadi mums sukelti šoką
Scrapuke, tavo konkursiniai planai Žadi mums sukelti šoką
Ar teko kada nors kalbėtis labai jautria tema su artima, labai artima drauge?
O su visiškai nepažįstamu žmogumi?
Dieną labai paskubomis permečiau akimis visus naujus psl. ir žinoma užsikabinau už vizualios medžiogos...ir iškart pasinaudojau scrapukės duota nuoroda
Pasijutau tik ką šviežiai susipažinusi su Corey, kuri papasakojo apie savo kažkada buvųsi didžiausią širdies skausmą... Vėliau,peržvelgdama jos kitus darbus, susipažinau su jos šeima, sužinojau kelis smagius nutikimus...buvau supažindinta su jos nuostabiais vaikais...
Labiausiai už viską gyvenime - vertinu bendravimą žmogaus su žmogumi...
Ir negaliu apsakyti, kaip buvo malonu "pasikalbėti" su tų darbų autore. Juk kiekvienas jos psl. tarsi monologas, o kartais net virstantis dialogu...
Įsivaizduokite, kad jums apie savo vaisingumo problemas papasakoja sesuo(draugė)...
tada kaimynė iš gretimo namo...
tada atsitiktinė praeivė, netyčia užstrigusi su jumis lifte...
Argi jos pasakotų vienodai? Su tomis pačiomis detalėmis? Verktų toje pačioje vietoje?
Ar apskritai jų pasakojimai nors kiek būtų vienodi???...
Arba klausote pasakojimo kaip buvo sugauta didžiausia metų žuvis... ir kaip tai būtų buvę jūsų vyrui(draugui)?
Šalia jūsų troleibuse sėdinčiam senukui?
Arba dvylikos metų mergaitei, pardavinėjančiai turguje žemuoges....
Kiekvienas iš mūsų yra individualybė su savo patirtimi, auklėjimu, estetiniu ir meniniu pasaulio pajutimu, todėl ir darbai būna skirtinga... Bet tik iš širdies "kalbantis" kūrėjas kalba per savo darbus su žiūrovu.
Visos, kurios sakėt, kad darbas pasirodė nelabai jums mielas ar patrauklus - esate teisios. Ar būtų malonu klausytis pasakojimo apie tai, kaip moteris be galo sielvartauja ir jaučia didžiulę tuštumą viduje kaip žmogus ir asmenybė, nes negali pagimdyti išsvajotų kūdikių?....
O tos, kurioms patiko...matyt supratote ir pajutote jai didžiulę šilumą..Juk buvo labai sunku, bet dabar ji jau turi savo paukštelius....
Va tokius darbus bei autorius aš be galo gerbiu.
Patirkite viską atvira širdimi ir nebijokite sakyti to, kas jus jaudina...o rankos jau pačios padarys savo darbą. Šitą palinkėjimą skiriu ir sau.
O su visiškai nepažįstamu žmogumi?
Dieną labai paskubomis permečiau akimis visus naujus psl. ir žinoma užsikabinau už vizualios medžiogos...ir iškart pasinaudojau scrapukės duota nuoroda
Pasijutau tik ką šviežiai susipažinusi su Corey, kuri papasakojo apie savo kažkada buvųsi didžiausią širdies skausmą... Vėliau,peržvelgdama jos kitus darbus, susipažinau su jos šeima, sužinojau kelis smagius nutikimus...buvau supažindinta su jos nuostabiais vaikais...
Labiausiai už viską gyvenime - vertinu bendravimą žmogaus su žmogumi...
Ir negaliu apsakyti, kaip buvo malonu "pasikalbėti" su tų darbų autore. Juk kiekvienas jos psl. tarsi monologas, o kartais net virstantis dialogu...
Įsivaizduokite, kad jums apie savo vaisingumo problemas papasakoja sesuo(draugė)...
tada kaimynė iš gretimo namo...
tada atsitiktinė praeivė, netyčia užstrigusi su jumis lifte...
Argi jos pasakotų vienodai? Su tomis pačiomis detalėmis? Verktų toje pačioje vietoje?
Ar apskritai jų pasakojimai nors kiek būtų vienodi???...
Arba klausote pasakojimo kaip buvo sugauta didžiausia metų žuvis... ir kaip tai būtų buvę jūsų vyrui(draugui)?
Šalia jūsų troleibuse sėdinčiam senukui?
Arba dvylikos metų mergaitei, pardavinėjančiai turguje žemuoges....
Kiekvienas iš mūsų yra individualybė su savo patirtimi, auklėjimu, estetiniu ir meniniu pasaulio pajutimu, todėl ir darbai būna skirtinga... Bet tik iš širdies "kalbantis" kūrėjas kalba per savo darbus su žiūrovu.
Visos, kurios sakėt, kad darbas pasirodė nelabai jums mielas ar patrauklus - esate teisios. Ar būtų malonu klausytis pasakojimo apie tai, kaip moteris be galo sielvartauja ir jaučia didžiulę tuštumą viduje kaip žmogus ir asmenybė, nes negali pagimdyti išsvajotų kūdikių?....
O tos, kurioms patiko...matyt supratote ir pajutote jai didžiulę šilumą..Juk buvo labai sunku, bet dabar ji jau turi savo paukštelius....
Va tokius darbus bei autorius aš be galo gerbiu.
Patirkite viską atvira širdimi ir nebijokite sakyti to, kas jus jaudina...o rankos jau pačios padarys savo darbą. Šitą palinkėjimą skiriu ir sau.
relija: puikiai aprasei tai ko pati niekad nemokeciau... Man Corey menas yra auksto lygio, ir tai...todel as vertinu SB ant tiek kadangi tai mediumas per kuri artimiau susipazini su zmogumi, jo pomeigiais, seima, sielvartu...
....oooops, ne ten ikeliau...istrinu
....oooops, ne ten ikeliau...istrinu
Ačiū tau, relija...
Va tiesiog būna man prozonis įkvėpimas ... Bet čia tikrai nieko ypatinga, tiesiog parašiau ką galvoju...
O pas mane si vakara- t.y. paryty, apsilanke muza ir pabaigiau konkursini darbeli Isejo lygiai taip kaip isivaizdavau, labai daug skirtingos technikos panaudojau, ir toks 3D gavosi kad gaila i imaute deti. Dar man niezti rankas ka nors dadeti, bet manau kad rizikuoju kad bus per daug, tad susilaikysiu.