Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 10 tema

Dar norejau pasakyt kad ikeliau tik vaikiskus pavyz, bet ji labai daug dienorasciu tipo knygu dare apie savo "nevaisingumo perioda" tai yra ir tokiu rimtesniu darbeliu...savo nude foto net daug kur panaudojus blink.gif

Mane kas zavi pagrinde, tai tas spontaniškas stilius, nors matosi kad keliu dizaino principu ji laikosi, nera taip kad pliaukst ten ar ten priklijuoja viska. Dar labai mano skonio tos nubluke spalvos, tokia nostalgija vaikystei, ir mano didele wub.gif antikvaram.
Manau kad LT galbut ne taip sunku butu igyvendint toki stiliu. Ji daug iskarpu naudoja is senu atviruciu, ne-SB popieriaus, senu knygu. O vietoj tipisku SB albumu ji daro dienorascius is senu knygu. Suklijuoja kelis lapus knygoj kad duotu storesni pagrinda ant kurio viska klijuoja.
O SB popierius ji sako kad padazo, ar pasendina kad ne tokios ryskios, t.y. nekomercines spalvos butu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 10 liepos 2008 - 20:09
Man tie ydeti darbai schmoll.gif Na dar paskutinis nieko... Relijos man daug grazesnis 4u.gif
Atsakyti
relijos darbelis ir man thumbup.gif, bet sios moteriskes stilius mane kabina nors esa visiskai priespriesa mano stiliaus. Pakolkas tiek atsilaisvint taisykles ir tvarka savo SB darbeliuose nesugebu, bet kelis jos praktiskus patarimus kaip padaryti permatomus dazu-glazuros sluoksnius, simbolius, ir dazniau naudoti savo rankos rasta tikrai panaudosiu. Permainos yra thumbup.gif dalykas, as pavyz, ziurint i pirmuosius savo SB darbelius, mane daug kas labai nepatenkina, bet tai tik irodo ant kiek as pasikeiciau savu SB stilium.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 10, 20:54)
***justess: pagarba tau  aciuks.gif  oro_buckis.gif kad ikelei tokia tvarka cia ir atskyrei SB temas thumbup.gif

***Tai diskutuojam toliau. Norejau su jumis pasidalinti tokiu "prie meno" SB stilium. Tai kolažas sumaišytas su Scrap'u--gana nauja žanra.

*** blush2.gif Na, aš tvarkos mėgėja...tikiuosi, kad visos bus supratingos ir daugiau mažiau laikysis susitarimo dėl atskirų temų thumbup.gif

*** O man šis stilius labai labai wub.gif Gal todėl, kad panašus jau į meno kūrinį, ne taip aiškiai matosi tos taisyklės ax.gif Ir man tokiuose darbuose daugiau paslaptingumo, galima daugiau dalykų pačiai atrasti bežiūrint wub.gif Tikiuosi, kad greitu laiku ir tu mus palepinsi kažkuo panašiu rolleyes.gif
Atsakyti
*** O man šis stilius labai labai wub.gif Gal todėl, kad panašus jau į meno kūrinį, ne taip aiškiai matosi tos taisyklės ax.gif Ir man tokiuose darbuose daugiau paslaptingumo, galima daugiau dalykų pačiai atrasti bežiūrint wub.gif Tikiuosi, kad greitu laiku ir tu mus palepinsi kažkuo panašiu rolleyes.gif

drinks_cheers.gif bendraminte 4u.gif
o kad ka nors panasaus parodyt tai man laaaabai reikia atpalaiduot savo obsesinius-kompulsinius potraukius tvarkai, isdestymui ir dizainui....o gal pades daznesnis apsilankymas plevezu temoj...gerokai drinks_cheers.gif alc.gif pakilnojus taures su jumis gal labiau pavyktu atsipalaiduoti ir tokiu stilium dirbti lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Visų pirma, Justut, dėkui tau už pagalbą, tu atskubėjai pačiu laiku oro_buckis.gif Gerai, kad Scrapukė pasisakė dėl makalynės, ačiū oro_buckis.gif

Tosk, o man tas "korsetukas" neužkliuvo wink.gif Netgi patiko blink.gif wub.gif Aš į jį pirmiausia atkrepiau dėmesį. Ir visas darbelis patiko. wub.gif Sanrita, kažko panašaus tau reikėjo darbelyje apie fotomodeliuką - turiu omeny rožinį pagrindą. Tu kompoziciją sudėliojai tiesiai ant pagrindinio lapo, o reikėjo sudėliot ant plonesnio, o tada jau klijuot ant pagrindinio. Dieve, sorry, sunku paaiškinti.

O dabar einu susipažinti su nauju stiliumi, kurį siūlo Scrapukė. Tam man reikia papildomo laiko. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 10, 23:08)
o gal pades daznesnis apsilankymas plevezu temoj...gerokai drinks_cheers.gif  alc.gif pakilnojus taures su jumis gal labiau pavyktu atsipalaiduoti ir tokiu stilium dirbti lotuliukas.gif  biggrin.gif

Tu mus mokini tvarkos, o mes tave išmokinsim belenko belenkaip belenkada lotuliukas.gif
Atsakyti
Corey Moortgat stilius

Zinai, man tai is pirmo zvilgsnio visai nepatiko patys darbai. Pati ideja thumbup.gif , pagrindams isvis neturiu jokiu priekaistu, jie tapybiski. Nu bet kiekvienam darbe atradau detaliu (tu koliaziniu karpiniu is zurnalu laikrasciu ir pan.)kurie ne tai kad nepatinka, bet erzina. Nu pvz. tas darbas kur jau jos puslapi pats pirmas - viskas butu mano akim gerai, bet tie du pauksciai, kaip jinai juos "uzbombina ant psl., man labai nepatinka. Dar toks darbelis: "Altered book" - butu visai nieko - nu bet jau titulinis - tai tragiskas. Tai siaip, man asmeniskai kazkas traukia ir grazu, bet kai kurios detales - erzina. Zodziu, as nepribrendau tai tikrai tokiam pateikimui verysad.gif
Atsakyti
[/QUOTE]Tu mus mokini tvarkos, o mes tave išmokinsim belenko belenkaip belenkada [QUOTE]
matai, tvarkos laikausi SB darbeliuose, o buities tvarka sorry padety lotuliukas.gif . Kol laikausi tvarkos nors vienoj sferoj gyvenimo (SB) tai nesijauciu tokia apsileidus, o jei tvarka prarasiu ir SB - visiskai tada apsileisiu...kompleksuotis pradedu, mano identitetas nenori kontroles atsisakyt schmoll.gif .
Paziurejus i jos saita, ta nuoroda man labiau patinka tos "moteriskos" temos, jos kaip juste sako tokios paslaptingos. O dar palandzius po jos albumus namu dekoro pastebejau kad ji mano dvyne--beveik identiskai musu namai dekoruoti tokio senovisko Baroko stilium blink.gif
Papildyta:
[quote]bet tie du pauksciai, kaip jinai juos "uzbombina ant psl., man labai nepatinka.[/quote]
Ji du paukscius, pauksciu narvelius,lizdus su kiausiniais ir mergaites foto naudoja beveik visuose darbeliuose simboliskai. 2 pauksciai tai yra jos du suneliai. Jos zodziai kodel ji naudoja visa tai tai kad "paukste kuri priziuri savo lizda tai atstovauja motinyste ir vaikiuku prieziura ir rupesti". Tuscia narva ji daug naudojo per savo "nevaisingumo depresuchios" perioda, o paukscius aplink--vaikus/atzalas kuriu nesugebejo igyventint savo narve (t.y. gimdoj) ar "pagaut".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 10 liepos 2008 - 22:40
Žinai, Scrapuk, žinot, merginos..... Prisipažinsiu, man patiko. Man patiko jos Altered Book Nr. 1. Būtent Nr. 1. Man tas stilius toks artimas pasirodė, mane nuo vaikystės kaip magnetu traukia toks stilius. Aš alpstu nuo storų senų dienoraščių, tokių paslaptingų, kur daug skyrelių, vokelių, užlenktų puslapiukų, lapukų, daug sluoksnių.... Kur daug paslapties.
Būtent šioje jos knygoje aš atrasčiau save, manau. Labai noriu pabandyt.

O dėl tų paukčiukų ir narvelių - kaip gerai, kad užėjo kalba. Nes aš kaip tik norėjau prisipažinti, kad žiūrint būtent tuos darbelius, man buvo nejauku. Atrodė, tarsi žiūrinėčiau svetimą dienoraštį. Tie darbai man pasirodė tokie asmeniški. Labai asmeniški. O dabar kai Scrapukė paaiškino, kas tai per simboliai, tai supratau, kad neklydau savo jutimuose. Galvojau, kodėl jos berniukas jai asocijuojasi su paukčiuku narvelyje?????? Kodėl ji savo vaiką "įkalino" į narvelį???? Pasirodo, tai ne kalėjimas. Tu sakai tai gimdos simbolis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 10 liepos 2008 - 22:52
O dėl jos namo galiu pasakyti, kad labai gražu, žavinga. Bet man ten būtų nejauku, aš ten liūdėčiau, mane tokie masyvūs baldai ir paveikslai slegia ir gąsdina. smile.gif Aš nemėgstu antikvariato. Bet nieko blogo nemanau apie tuos, kurie antikvariatą vertina. Aš jį vertinu kaip meno kūrinius, kaip relikvijas, kaip vertingus senovinius daiktus, bet gyventi tarp jų negalėčiau.

Dienoraščiai, koliažas, netgi SB man patinka apkrauti, bet mano wub.gif namai yra suomiško stiliaus, kuo daugiau erdvės, kuo mažiau daiktų. smile.gif
Atsakyti
Corey Moortgat stilius

Pasisakysiu ir aš. Žinot, toks stilius - kaip aukštasis pilotažas, paskutinis laiptelis .... kai jau paprastas scrapbook išsekino idėjas ir pasidarė nebeįdomus.
Mano nuomonė.
Žinote, jau seniai renku man patinkančius darbelius, kopijuoju ir keliu į kompe esančius albumus. Vienas albumas yra sb+akvarelė.
Ir tai .... dar nedrįstu kopijuot ...
Čia jau turi būti super meniška siela. Aš dar tik kelyje į tai blush2.gif

O namai ... visuomet ir visiems sakiau - tokie pas mane bus, kai ateis laikas.
Kai prieš metus statėmės namą, labai daug šiuo klausimu su MB diskutavom.
Šis stilius šiam periodui per sunkus pasirodė g.gif
Atsakyti
Va butent tas vaiku tupdymas y narvus schmoll.gif Man narvas simbolizuoja ribas ir depresucha. O va kazkam narvas turi visiskai kita reiksme. Man to tipo jos darbai nemalonus, jokiu budu nenoreciau kazka panaus sukurti, o juo labiau tureti namuose... Man didziuju dailininku darbai irgi nekurie reiskia depresucha...
Namuciai, na cia velgi skonio reikalas 4u.gif Bet nieko panasaus savo namuose nenoreciau tureti, man toks stilius per sunkus, visko laaabai daug. Toks interjieras tiktu gyvenant pilyje, bet manau kad pilis yra tik jos svajose ax.gif
Atsakyti