Tai palaukiam kitų nuomonės - jei dauguma pritars, tai gal šį vakarą apsiimsiu atidaryti tą prekių temą
QUOTE(justess22 @ 2008 07 10, 08:55)
Aš siūlyčiau daryti 3 temas:
1. Scrapbooking darbai - rodom darbelius (savo ar šiaip patikusius), aptarinėjam juos (kritika/pagyros), dalinamės technikos subtilybėmis, aiškinamės, kaip ką padaryti, dedam nuorodas į įdomias pamokėles ir t.t.
2. Scrapbooking prekės - kur ką nusipirkti, kiek kainuoja, kokie produktai geri/blogi, organizuojami bendri SB prekių užpirkimai ir t.t.
3. Scrapaholikių klubas - pašnekesiai apie vaikus, vyrus ir šiaip pasilinksminimai, organizuojami meetai ir t.t.
Ar tiktų toks variantas?
1. Scrapbooking darbai - rodom darbelius (savo ar šiaip patikusius), aptarinėjam juos (kritika/pagyros), dalinamės technikos subtilybėmis, aiškinamės, kaip ką padaryti, dedam nuorodas į įdomias pamokėles ir t.t.
2. Scrapbooking prekės - kur ką nusipirkti, kiek kainuoja, kokie produktai geri/blogi, organizuojami bendri SB prekių užpirkimai ir t.t.
3. Scrapaholikių klubas - pašnekesiai apie vaikus, vyrus ir šiaip pasilinksminimai, organizuojami meetai ir t.t.
Ar tiktų toks variantas?
Galbut kaip isvis rankdarbiu temos kategorija isaugsim, gausim savo subforuma , o dabar justess nuostabus pasiulymas (nors as buciau laiminga nors ir su 2 kategorijom: tik kad atskirtumem darbelius/technika nuo apsiprekinimo ir plepalu)
--o gal kuri is jusu noretu atidaryti pirma SB foruma LT, atskirai nuo SM?
bet gal uztektu ir dvieju kategoriju
tai kada kursim
Papildyta:
as tai pritariu ir sutinku ,tik kurkit greiciau
tai kada kursim
Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2008 07 10, 17:02)
Tai palaukiam kitų nuomonės - jei dauguma pritars, tai gal šį vakarą apsiimsiu atidaryti tą prekių temą
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 10, 19:33)
Manau kad ateis diena ir pribrendimas ir tokiam forumui Bet gal dar nedabar... Reikia pritraukti publika (kaip sakant). SM vis ylenda nauji zmones pasiziureti, kas tai ir gal susidomes. Manau ateityje bus forumas, kuris apjungs ir paprasta sb ir digital sb.
O uz atskiras temas Tarkim as dabar turiu labai mazai laiko, noreciau aptarti naujus jau parodytus darbelius, bet tenka labai daug lapu perskaityti pliurpalogijos. As nieko pries pliupalus (pati megstu). Bet buna, kad va laiko trukumas ir norisi tik svarbios info
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 10, 17:03)
Vardo pvz www.scrapbooking.lt palaikymas Lietuvoje kainuoja
O ir pats sukūrimas be pinigų neapseitų, nebent kieno nors vyras kompiuteristas - hakeris
Dėl trijų justess22 temų - aš visom keturiom už
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 10, 17:03)
--o gal kuri is jusu noretu atidaryti pirma SB foruma LT, atskirai nuo SM?
Gerai, tai einu dabar kurti SB prekėm skirtos temos... O dėl forumo...turėsiu galvoje
Šauni idėja atskirti plepalus nuo realių darbų (juk neveltui buvo sukurta kita tema ) o dėl subforumo tai - būtų super
justess22 -
justess22 -
As irgi ''uz''...tegu buna kelios temos..mano manymu tai ir dvieju uztektu...nes paskui per visas 3 temas nespesim landziot:)
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 10, 14:35)
tosk: darbelis , man tik nelabai (cia grynai skonio reikalas) netinka tas korseto surisimas virsuj. Man jis asociacija su, Boudoir kambariais, moteriskom "seksovnom" temom, nu gal dar baletu...bet naujagimes mergaites puslapiui
As irgi apie ta pati pagalvojau ir jau sakiau TOSK girsiu del gelyciu panaudojimo sugebejimo(nu nes gelininke musu), bet del to a la korseto tai negirsiu.
Papildyta:
QUOTE(samke9 @ 2008 07 10, 17:14)
bet gal uztektu ir dvieju kategoriju
tai kada kursim
Papildyta:
tai kada kursim
Papildyta:
Ir tikiuosi tu pasirinksi teisingai, kuriame toliau rinksi sau tas nelemtas zinutes. As bjauri , bet neturiu kantrybes.
As tai tikrai uz sitas atskiras, temas, neveltuj mums su Relija pezant, pasiuliau atidaryti pezalu tema ir netersti sitos, bet kita diena atsirado parazitu ir be musu.
Visu dar karta atsiprasau uz ne kokia nuotaika ir spamini pasisakyma
Na štai, lobių rodymams, dalyboms ir aptarimui nauja tema:
Scrapbooking prekės, kur rasti nusipirkti (LT ir ne tik)
Kai turėsiu daugiau laiko, tai pereisiu per senesnes temas ir surankiosiu informaciją, kuri į "šitą temą"
Ir prašom nei vienos ten žinutės nerašyt, nesusijusios su SB prekytėm Nes Scrap-policija nubaus
Scrapbooking prekės, kur rasti nusipirkti (LT ir ne tik)
Kai turėsiu daugiau laiko, tai pereisiu per senesnes temas ir surankiosiu informaciją, kuri į "šitą temą"
Ir prašom nei vienos ten žinutės nerašyt, nesusijusios su SB prekytėm Nes Scrap-policija nubaus
justess: pagarba tau kad ikelei tokia tvarka cia ir atskyrei SB temas
Tai diskutuojam toliau. Norejau su jumis pasidalinti tokiu "prie meno" SB stilium. Tai kolažas sumaišytas su Scrap'u--gana nauja žanra. Vien tik kolažas tai panaudojimas tokių vintage stiliaus kitu zmoniu nuotrauku, o SB-kolažas tai tas vintage stiliaus kolažas su savo šeimos nuotraukom. Dabar skaitau šios moteriškės meną SB-kolažo stilium, knygą The Art of Personal Imagery
Nors iš pirmo žvilgsnio daug kam čia tik makalynė, mane labai domina šis stilius ir aš siekiu pati iki kažko panašaus nukrypti...turiu omeny tokio laisvesnio, nesuvaržyto, spontaniško stiliaus.
Corey Moortgat stilius pasižymi simbolizmu, vintage, j/b ar sepia fotografija, naudojimas dažų atskiestų su glazūra kad SB darbelis būtų sudarytas iš daugel sluoksnių. Per glazūrą matosi jos rankų raštas ar taip kas papaišyta; Ji taip pat panaudoja vintage vaikų knygas kuriu iliustracijas sukarpo, audinius nuo mūsų vaikystės dienų...daug ką ji superka per labdaros tokius "Flea markets".
Manau kad daugumoj šis stilius bus keistas ar nesuprantamas, bet mane jis labai traukia, žavi tiesiog. Savo SB kūryboj pasiekiau tokį tašką kad vien tik papuošti puslapy man neužtenka, norisi kad simboliškai būtų kas panaudota ir išsiskirtų nuo kitų, tokių kuriuos matau visuose SB žurnaluose.
Tad, aptarkime šį jos darbelį, bet prašau apsilankyti toj viršuj paminėtoj nuorodoj kad pamatytumėt daugiau jos darbelių. Kam patinka kam ne ir kodėl?
Tai diskutuojam toliau. Norejau su jumis pasidalinti tokiu "prie meno" SB stilium. Tai kolažas sumaišytas su Scrap'u--gana nauja žanra. Vien tik kolažas tai panaudojimas tokių vintage stiliaus kitu zmoniu nuotrauku, o SB-kolažas tai tas vintage stiliaus kolažas su savo šeimos nuotraukom. Dabar skaitau šios moteriškės meną SB-kolažo stilium, knygą The Art of Personal Imagery
Nors iš pirmo žvilgsnio daug kam čia tik makalynė, mane labai domina šis stilius ir aš siekiu pati iki kažko panašaus nukrypti...turiu omeny tokio laisvesnio, nesuvaržyto, spontaniško stiliaus.
Corey Moortgat stilius pasižymi simbolizmu, vintage, j/b ar sepia fotografija, naudojimas dažų atskiestų su glazūra kad SB darbelis būtų sudarytas iš daugel sluoksnių. Per glazūrą matosi jos rankų raštas ar taip kas papaišyta; Ji taip pat panaudoja vintage vaikų knygas kuriu iliustracijas sukarpo, audinius nuo mūsų vaikystės dienų...daug ką ji superka per labdaros tokius "Flea markets".
Manau kad daugumoj šis stilius bus keistas ar nesuprantamas, bet mane jis labai traukia, žavi tiesiog. Savo SB kūryboj pasiekiau tokį tašką kad vien tik papuošti puslapy man neužtenka, norisi kad simboliškai būtų kas panaudota ir išsiskirtų nuo kitų, tokių kuriuos matau visuose SB žurnaluose.
Tad, aptarkime šį jos darbelį, bet prašau apsilankyti toj viršuj paminėtoj nuorodoj kad pamatytumėt daugiau jos darbelių. Kam patinka kam ne ir kodėl?
Sunku apie šiuos darbukus ką nors ir pasakyti. Na man labai jau jie neįprasti, tačiau kažkuo ir žavi. Na šie darbukai tokie naapibrėžti (be rėmų) tiesiog laisvi