Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 10 tema

Scrapuke, iš tikrųjų tu tiesą kalbi dėl naujo puslapio, nes iš tikrųjų kai kurioms mūsų plepalai neįdomūs. Aš tik bijau, kad tarp daugybės puslapių skirtų sb pasimesim. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 10, 17:33)
Tosk: ax.gif atsiemu neprasyta kritika, tad pasakysiu kad visumoj man grazu 4u.gif

Kritika geras dalykas, tik atvirai - as net negalvojau apie korsetus... Kokie dar korsetai kudikiui lotuliukas.gif deja dabar jau nepataisysiu ax.gif Bet kita kart zinosiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 10, 15:03)
Merginos, turiu dar pasiulyma...ar gal butu imanoma atskirti sia tema ir palikti ja tik aptarimui darbeliu ir pasidalinimui SB technika ir idejom, o dabar ax.gif

Aš sutinku.
12 psl. kuriuos mačiau moderatorė ištrynė, buvau parašius (naujos draugės pagalba) kad labai daug beletristikos blink.gif
Nieks darbelių neberodo verysad.gif
Beveik niekas ...
Asmeniškai man labai trūksta informacijos. Nežinau ar galima, bet norėčiau pvz netik savo darbelius komentuot, įkelčiau dabelį labai patinkantį ir klausčiau ar tikrai jis gerai padarytas - taisyklingai.

Kad ir dabar turiu rūpimą klausimą, ar būtina lape daryti tuščią vietą akims pailsėti g.gif Kokiu atveju galima šito išvengti ?
Šiandien jau uždaviau vieną klausimą, tačiau jis .... pasimetė tarp kitų pokalbių
ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 07 10, 15:21)
Aš sutinku.
12 psl. kuriuos mačiau moderatorė ištrynė, buvau parašius (naujos draugės pagalba) kad labai daug beletristikos  blink.gif
Nieks darbelių neberodo  verysad.gif
Beveik niekas ...
Asmeniškai man labai trūksta informacijos. Nežinau ar galima, bet norėčiau pvz netik savo darbelius komentuot, įkelčiau dabelį labai patinkantį ir klausčiau ar tikrai jis gerai padarytas - taisyklingai.

Kad ir dabar turiu rūpimą klausimą, ar būtina lape daryti tuščią vietą akims pailsėti  g.gif Kokiu atveju galima šito išvengti ?
Šiandien jau uždaviau vieną klausimą, tačiau jis .... pasimetė tarp kitų pokalbių
ph34r.gif

Sanrita visiškai sutinku dėl esamos naujos draugės darosi forume makliošė.
Šiandien vėl pradėjau daryti naują darbuką, tik nežinau kas gausis.
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 10, 15:19)
Per visas diskusijas niekas ir nepareiškė savo nuomonės ką manot?

Ten kur dabar patalpinti skanuoti žurnalai, jokios garantijos, kad neištrins ar panaikins mūsų darbų.
Nebent žino kas rimtesnį adresą darbams talpinti.
O savo darbų man negaila, jei tik jie kam įdomūs mielai prašom mirksiukas.gif
Atsakyti
Tosk, mane sužavėjo tavo darbelis wub.gif wub.gif wub.gif Jau toks mielas ir mergaitiškas, kad... wub.gif Gal dėlto, kad jau svajoju apie savo vaikutį blush2.gif wub.gif Man taip miela žiūrėti į jūsų darbelius, o ypač apie jūsų vaikučius smile.gif Jaučiu, kai pati turėsiu savo kleckiuką, tai prikursiu įvairių vaikiškų SB ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 10 liepos 2008 - 14:31
Tosk, dabelis labai mielas, subtilus ir skoningas.
Koteliai gėlyčių pasiuvinėti ?
O gėlyčių įvairumas thumbup.gif
Tokio dabelio ir aš norėčiau. 5 balai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 07 10, 18:00)
Tosk, mane sužavėjo tavo darbelis  wub.gif  wub.gif  wub.gif Jau toks mielas ir mergaitiškas, kad...  wub.gif Gal dėlto, kad jau svajoju apie savo vaikutį  blush2.gif  wub.gif Man taip miela žiūrėti į jūsų darbelius, o ypač apie jūsų vaikučius  smile.gif Jaučiu, kai pati turėsiu savo kleckiuką, tai prikursiu įvairių vaikiškų SB  ax.gif

Aciu 4u.gif O vaikiukai patys pasirenka kada jiems geriausia ateiti wub.gif

QUOTE(Sanrita @ 2008 07 10, 18:21)
Tosk, dabelis labai mielas, subtilus ir skoningas.
Koteliai gėlyčių pasiuvinėti ?
O gėlyčių įvairumas  thumbup.gif
Tokio dabelio ir aš norėčiau. 5 balai  mirksiukas.gif

Tie juodi kringeliai nupaisyti, nelabai man iseina paisyti blush2.gif O gelyciu tai as turiu lotuliukas.gif

As aplamai neplanavau deti virsutiniame kampe dideles sirdutes ir gelyciu. Bet kai ysivaziavau, tai ysivaziavau doh.gif Galejo buti ir maziau tu papuosimu blush2.gif Dabar atrodo, kad ynirtingau stengiaus nepalikti tuscios vietos unsure.gif
Atsakyti
Musu SB tema isaugo is savo veziu: uzmusam 50 psl. per maziau savaite blink.gif , ir tai tik koki 2-3 nauji darbeliai aptarti. As neturiu tiek laiko skaitineti tiek daug to kas mane visiskai nedomina, taip ir anksciau praziopsodavau jusu darbelius ar svarbius klausimus.

Visi SB forumai JAV yra padalinti i tokias kategorijas:

*SB technika/Bendri SB klausimai
*plepalai- kur dalinasi receptais, plepalai apie vyrus, buity (ne SB)
* produktu ivertinimai (ka verta ka neverta pirkti, kur galima gauti preke X)
*Stampavimas
*Fotografija SB
*publikacija (kaip patekti i SB zurnalus, patarimai ir t.t)

As tik labai prasau kad paliktumete viena tema kur rodytume darbelius, aptartumet technika, nu kaip ir Sanrita patare: galima pavyz. is neto paimti ir aptarti kodel mum sis darbelis patinka ar ne. As pavyz. dabar skaitau SB kolazo knyga nauja ir mane tiek sudomino sis naujas "prie meno" stilius. Noreciau aptarti pasidalinti, nors zinau daugumoj kam tikrai nepatiks.

Mum visom laikas labai brangus tai jei prisedu prie kompo noreciau turet galimybe iskart perziureti tai kas mane domina ir pakomentuot darbelius o ne braidyt po off-topic.

Sorry, gera mano nuotaika, tik manau musu namuciai isaugo musu poreikius. ax.gif
ar būtina lape daryti tuščią vietą akims pailsėti g.gif Kokiu atveju galima šito išvengti ? Šiandien jau uždaviau vieną klausimą, tačiau jis .... pasimetė tarp kitų pokalbių

nera jokios taisykles kad butina, bet padeda...priklauso nuo to kaip viskas subalansuota ir isdestyta, nuo spalvu, naudotu formu ir puslapio elementu dydzio... nu nuo daug ko priklauso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 10 liepos 2008 - 15:13
Tai gal taip ir galima padaryt, kad būtent šioje temoje kalbėsime apie darbelius, o toj kitoj temoj - skrapoholikių klubas - būtų galima šiaip plepėti įvairiais kitais klausimais smile.gif Nes jei labai daug temų susikursim, tai pačios jau nebesusigaudysim ax.gif Nebent dar kokią vieną susikurt ir manau pakaktų mums 3 temų smile.gif O trečioji galėtų būti tarkim SB technikos ir medžiagos... Niu kažkas panašaus ax.gif Ką manot? 4u.gif
Atsakyti
Aš siūlyčiau daryti 3 temas:

1. Scrapbooking darbai - rodom darbelius (savo ar šiaip patikusius), aptarinėjam juos (kritika/pagyros), dalinamės technikos subtilybėmis, aiškinamės, kaip ką padaryti, dedam nuorodas į įdomias pamokėles ir t.t.

2. Scrapbooking prekės - kur ką nusipirkti, kiek kainuoja, kokie produktai geri/blogi, organizuojami bendri SB prekių užpirkimai ir t.t.

3. Scrapaholikių klubas - pašnekesiai apie vaikus, vyrus ir šiaip pasilinksminimai, organizuojami meetai ir t.t.

Ar tiktų toks variantas?
Atsakyti
Juste22 puikiai apibrėžiai visas temas. thumbup.gif
Ši temukė tegul lieka tik darbeliams ir jų aptarinėjimams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 10 liepos 2008 - 16:00