Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 10 tema

QUOTE(remini @ 2008 07 10, 13:00)
na į PL dėl sb važiuot gal dar nelabai apsimoka  g.gif nebent į Wroclavą  ax.gif vat DE tai ten jau yra normalių parduotuvių...
aš jai pasakiau, kur kas ir kaip, tai pati ten spręs  ax.gif nors nemanau,kad greitu laiku prisiruoš  g.gif jaučiu pačiai bus greičiau  mirksiukas.gif taigi jei galėtum man nupirkti pėdutes, tai paimčiau tavo drugelį  4u.gif

Turiu babyface pedutes - issiusiu butinai.
Ir dar kazkas manes prase obuolio - nusisauk neatsimenu (regis Zirafos sese) - tai irgi turiu. Tada turiu dar viena didesni atliekama drugeli is rimtesniu skylamusiu.
Atsakyti
Noriu paklausti..vakar niekas neatsaket...kas yra ''vellum quotes'', kaip ir kur naudojamos?
Atsakyti
Eglu, aš kaip suprantu, vellum quotes yra tam tikros sentencijios atspausdintos ant permatomo popieriaus.
čia galima paskaityti:
cia
Papildyta:
Na bet kitos gal geriau išaiškins.
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 07 10, 12:47)
Eglu, aš kaip suprantu, vellum quotes yra tam tikros sentencijios atspausdintos ant permatomo popieriaus.
čia galima paskaityti:
cia
Papildyta:
Na bet kitos gal geriau išaiškins.

jo ten tokie uzrasai ant permatomo popieriaus, na beveik permatomo...bet va reik paziureti kaip ir kur juos panaudoja..
Atsakyti
Man buvo toks atvejis, jog pirkau lyg ir rubon'us. (homo sapiens knygyne)iškirpau, po to tryniau tryniau doh.gif ir nieko. tai ten tikriausiai ir buvo tie vellum quotes. tongue.gif
Atsakyti
As be jusu negaliu lotuliukas.gif Vis pribegu paskaityti ax.gif
Greitai nupyskinau naujajy darbely... Kadangi galvoje sukasi labai daug ir rimtu minciu, tad lipdyti, musti skylutes buvo pats tas thumbup.gif O kai pabaigiau.... Vaje... kaip daug visko prikroviau doh.gif
Cia kazkam alergija ruzavai spalvai, o va mano darbelyje jos y valias bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Pavadinimas gal verstusi "Ku ku" arba "Princese ku ku" Tiesiog jau nezinau kaip isversti... Na kai vaikas slepiasi ir pro plysiuka ziuri ax.gif
Tekstas "Tau tik kelios dienos ir tu su smalsumu dairaisi aplink. Mama pasirupino, kad tave suptu balta, ruzava ir truputis geltonos". Po nuotrauka yra uzkistas tag (ten kur su kaspineliu uzristu), jame parasiau " tau gimus, antras klausimas pribuvejai buvo- ar tikrai mergaite??? o galvoje sukosi, kad as tiek visko ruzavo pripirkau lotuliukas.gif ". Gal nuskambes kvailai ir juokingai, bet. As ruosiausi tam laikui kad turesiu kliacka. Turejau atsidariusi taupomaja saskaita tam reikalui, ir kai laukiausi svarinau nuosirdziai ta saskaita. Kelios ultragarso proceduros parode, kad mergaite, tai as viska ruzava ir pirkau doh.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Tosk kaip visada nuostabu wub.gif o jau ta juostelė, tai iškart užkabino thumbup.gif ir visur bantukai... wub.gif labai saldu ir gražu wub.gif
Atsakyti
Tosk, žaviuosi tuo, ką tu sugebi daryti su gėlytėmis. thumbup.gif L.gražus darbas. Dėl tavo parašytų žodžių jis toks sentimentalus, toks motiniškai švelnus. thumbup.gif
Atsakyti
Tosk tavo darbelis tiesiog labai labai mielas. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
samke9: prasau necituok tiek nuotrauku kadangi damusim tema per diena doh.gif (kur irmulia dingo g.gif )
kristi13: labai patiko tas tavo tinkliukas thumbup.gif man tik trukdo ta tuscia vieta tarp tinkliuko ir nuotrauku.
tosk: darbelis wub.gif thumbup.gif , man tik nelabai (cia grynai skonio reikalas) netinka tas korseto surisimas virsuj. Man jis asociacija su, Boudoir kambariais, moteriskom "seksovnom" temom, nu gal dar baletu...bet naujagimes mergaites puslapiui schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 10 liepos 2008 - 13:37
QUOTE(samke9 @ 2008 07 10, 16:49)
labai grazu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(remini @ 2008 07 10, 16:51)
Tosk kaip visada nuostabu  wub.gif o jau ta juostelė, tai iškart užkabino  thumbup.gif ir visur bantukai...  wub.gif labai saldu ir gražu wub.gif

QUOTE(aasta @ 2008 07 10, 16:55)
Tosk, žaviuosi tuo, ką tu sugebi daryti su gėlytėmis.  thumbup.gif L.gražus darbas. Dėl tavo parašytų žodžių jis toks sentimentalus, toks motiniškai švelnus.  thumbup.gif

QUOTE(kristi13 @ 2008 07 10, 16:56)
Tosk tavo darbelis tiesiog labai labai mielas.  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 10, 17:05)
tosk: darbelis  wub.gif  thumbup.gif , man tik nelabai (cia grynai skonio reikalas) netinka tas korseto surisimas virsuj. Man jis asociacija su, Boudoir kambariais, moteriskom "seksovnom" temom, nu gal dar baletu...bet naujagimes mergaites puslapiui  schmoll.gif

Oi blink.gif As kazkaip net nepagalvojau apie korsetus blink.gif Man mintyse buvo jos pirmieji balti batukai suristi kaspinukais ax.gif As tiesiog norejau tos saldzios kudikiskos atmosferos blush2.gif
Atsakyti
Merginos, turiu dar pasiulyma...ar gal butu imanoma atskirti sia tema ir palikti ja tik aptarimui darbeliu ir pasidalinimui SB technika ir idejom, o dabar ax.gif daugiau kai puse sios temos tik apie kur ka pirkot, kokioj parduotuvej yra kokiu skylamusiu ir kokio jie dydzio...man tai nelabai domina (ir manau kad kelios kitos merginos kaip Tosk ir Miglota) kurios nesiprekina LT tai nera mum aktualu nei idomu, beja, as praziopsoju svarbiu klausimu kai 5 puslapiai is eiles apie kur kas pirkta. Tad,
Eglu: vellom Quotes yra kaip ir patarles ar uzrasai ant pergamentinio lapo. Ji tik reikia uzklijuot arba gali pasendint kalkem.

Tai galbut sukurkit kita tema apie SB prekyba: kur kas pirkta ar matyta. ax.gif
Tosk: ax.gif atsiemu neprasyta kritika, tad pasakysiu kad visumoj man grazu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 10 liepos 2008 - 14:05