Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 10 tema

QUOTE(relija @ 2008 07 09, 11:05)
Klausykit, o ko niekas nieko apie mano lobiuką iš anos temos nė burgst??? g.gif
Kaip čia suprast?
Ką kartonėliai nesudomino? O be reikalo, ten jie žinokit ne šiaip A4, o padidinto A4 biggrin.gif

visos tyliai pavydi lotuliukas.gif o tarp kitko man labai patiko tie rutuliukai ax.gif ten lipdukai?

QUOTE(babyface @ 2008 07 09, 11:09)
Plepiausios 9-osios temos scrapoholikės:
1) lauramama - 63 first.gif
2) relija - 61 second.gif
3) remini - 58 third.gif
4) aasta - 54
5) Scrap8 - 46 ir zirafos sese - 46
6) LINUTUKĖ - 45
7) kristi13 - 42
8) babyface - 27 ir Tosk - 27
9) irmulia - 22
10) Vasara gimusi - 20
Beje, kas mokat, įkelkit darbelių foto, nes aš nekėliau, nes nemoku įkelt foto  blush2.gif

nu va ir aš jau prie plepsių doh.gif lotuliukas.gif
o foto gal reikia irmulios prašyt, kad įdėtų į pirmą žinutę g.gif
Atsakyti
O je, vėl išsiveržiau į prizininkesuser posted image
Ačiū babyface už puikius dešimtukus lotuliukas.gif
O dabar einu dirbt, bo gana jau pliurpt, reikia ir padirbėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Lauramama tai nepavejama biggrin.gif Visur užima pirmąsias vietas biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 07 09, 11:17)
visos tyliai pavydi  lotuliukas.gif o tarp kitko man labai patiko tie rutuliukai  ax.gif ten lipdukai?

Aha, spalvotų visas lapas 88 cnt., o vienspalvių - 68 cnt. Tai sakau nuodėmė būtų nepirkti. Ar panaudosiu nežinau, bet gi svarbiausia TURĖTI, a ne? mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(babyface @ 2008 07 09, 11:24)
Lauramama tai nepavejama  biggrin.gif Visur užima pirmąsias vietas biggrin.gif  thumbup.gif

Va va, ir aš žiūri, kad ne ta lauramama, taigi būčiau pirma. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Vadinasi, reikia patiliukais pasistengti....
Atsakyti
QUOTE(samke9 @ 2008 07 09, 12:31)
sveikos neseniai uzsiregistravau taigi esu naujoke  4u.gif  ax.gif  biggrin.gif
Papildyta:
sad.gif  ar kas nors yra

Sveika prisijungusi 4u.gif Galbūt jau seniai užsiimi scrapbookingu ar tik dabar pradėsi? smile.gif Jei kas domins, tai nebijok klausti 4u.gif Stengsimės padėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 07 09, 11:33)
Sveika prisijungusi  4u.gif Galbūt jau seniai užsiimi scrapbookingu ar tik dabar pradėsi?  smile.gif Jei kas domins, tai nebijok klausti  4u.gif Stengsimės padėti  4u.gif

Taip taip taip, visada visada visada drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 09, 11:30)
*Aha, spalvotų visas lapas 88 cnt., o vienspalvių - 68 cnt. Tai sakau nuodėmė būtų nepirkti. Ar panaudosiu nežinau, bet gi svarbiausia TURĖTI, a ne?  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

**Va va, ir aš žiūri, kad ne ta lauramama, taigi būčiau pirma. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Vadinasi, reikia patiliukais pasistengti....

*jo... turėti visad malonu thumbup.gif tik kad ta kaupimo manija vis nesibaigia doh.gif vėl prisisakiau iš e-bay, tai dabar laukiu kol mb sumokės už juos lotuliukas.gif
** lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gresia kriminalu lotuliukas.gif
QUOTE(samke9 @ 2008 07 09, 11:39)
norejau paklausti o iskur reiktu gauti tokiu stampuku na zinot  blush-anim-cl.gif  blush-anim-cl.gif  blush-anim-cl.gif
Papildyta:
na zinot kur atsispaudzia ten visokie drugeliai ar dar kas nors...
Papildyta:
ar dar kas nors yra

yra 4u.gif na viską siunčiamės pagrinde mirksiukas.gif visos parduotuvės surašytos pirmame lape ax.gif
sveika prisijungus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remini: 09 liepos 2008 - 10:48
QUOTE(samke9 @ 2008 07 09, 12:39)
norejau paklausti o iskur reiktu gauti tokiu stampuku na zinot  blush-anim-cl.gif  blush-anim-cl.gif  blush-anim-cl.gif
Papildyta:
Papildyta:
ar dar kas nors yra

Štampukus merginos siunčiasi iš kitų šalių smile.gif Karts nuo karto šiame forume yra daromas sąrašiukas, kas ko nori ir tada draugiškai užsisakoma iš kokios nors internetinės parduotuvės smile.gif Jei paskui kokios nors prekės nepatinka, ar perdaug turi, tai parduoda kitoms merginoms Lietuvoje 4u.gif
Beje, jei sumąstysi dalyvauti naujame konkursėlyje, tai ten, kaip supratau, Scrap8 padovanos štampukus 4u.gif Nes sakė labai daug jų nupirko prizams thumbup.gif Tai va, siūlyčiau sudalyvaut konkursėlyje 4u.gif
Atsakyti

tiesa, kitą savaitę važiuoju į PL, galiu pažiūrėti mirksiukas.gif ten berods visokių mačiau, tik nepažiūrėjau kainos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(samke9 @ 2008 07 09, 11:31)
sveikos neseniai uzsiregistravau taigi esu naujoke  4u.gif  ax.gif  biggrin.gifPapildyta:sad.gif  ar kas nors yra
QUOTE(samke9 @ 2008 07 09, 11:35)
tik dabar pradesiu  blush-anim-cl.gif
sveika prisijungusi mirksiukas.gif , siunciu uzuojauta tavo brangiausiajam (jai toki turi biggrin.gif ), ir jo vargsei piniginei lotuliukas.gif
Papildyta:
Papildyta:
ar dar kas nors yra
dekovita kol kas maciau turi tik raideliu ir skaiciuku, bet tikrai ten galima tartis rinktis is jos pasiulytu katalogu ir tau uzsakys ko nori mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(samke9 @ 2008 07 09, 11:55)
gali paziuret

čia man? 4u.gif o kokie labiau domintų? na ten visokių gėlyčių būna, meškiukų... ir pan. bent į kokią pusę žiūrėt? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(samke9 @ 2008 07 09, 13:03)
tai ko visos tokios tylios

Na aš tai dirbu, tad tik karts nuo karto čia užsuku paskaitinėti darbo metu smile.gif Kitos turbūt irgi kokių nors darbelių turi smile.gif Kai vakare visos atbildės čia po darbų, tada manau bus didesnės šnekos biggrin.gif
Atsakyti