Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 10 tema

QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 07 10, 11:00)
tai jei vaikams,tai ir is Dolovijos tiks. Ale kodel butent tokius tik nori?maciau pas mus ir arkliukas,ir katinas,ir traukinys ir dar visokiu buvo,bet jau senokai ten buvau,reik uzeit padabot.labai savininkai plepus,tai kai uzeini,be pusvalandzio nesusisuki,ypac jei nera kitu klientu doh.gif

tai matė tik tokius kokie pas mane, aišku reikės pačią nusiųst, kad išsirinktų ax.gif ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 07 10, 11:00)

O,Asta,koks jusu avataras pasikeites bigsmile.gif

Ale kad man tas nepatiko. siaip ant greičio kažkokį suradus buvau. smile.gif

Atsakyti
labas rytas mergaites visoms po balionuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 07 10, 11:12)
Ale kad man tas nepatiko. siaip ant greičio kažkokį suradus buvau.  smile.gif

kažkoks permainų metas užėjo g.gif visos tik keičiasi...
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 07 10, 09:41)
Niu pamačiau aš tą tinklą ir žandikaulis net atvipo bigsmile.gif Labai jis man patiko...ir taip tinka prie jūrinės tematikos thumbup.gif Ir tarp nuotraukėlių gražus sujungimas thumbup.gif Kas užkliuvo, tai kad tik vienas apskritimas, o kiti du yra stačiakampiai... Ir pavadinimas man arba per smulkus, ar kad juodos spalvos, tai kažkaip norėtųsi ryškesnio ar aiškesnio jo g.gif

Bet tikrai man liuks darbukas thumbup.gif

Dabar dar apie OfficeDay - Druskininkuose mačiau jų parduotuvėj pirkti Acid free klijų, kur tokiam aparačiuke kaip kad būna korektoriaus juostelės baltos. Ten apie 8m klijų tam aparačiuke, bet sakė, kad nekeičiamas... juostelė gal 5mm pločio...o kaina buvo apie 11Lt. Turėtų ir kituose miestuose būt 4u.gif  Gaila, internete foto neradau. Bet gal kam pravers ši info 4u.gif

Labas rytas mergaites 4u.gif

Zinokit tokiu kliju maciau siaures miestelyje, rastines reikmenu parduotuvyteje..ir juos pirkau...tik nepamenu ar acid free...milan firmos..8,4mmx12m...bet pora lapu paklijavus klijai susigadino...nutruko viduje esanti juostele:(mokejau apie 7lt

Remini:: ..labai noreciau peiliuko, panasaus i tusinuka, kuris sukasi aplink savo asi...parasysiu tau i az...vakar mano zinutes i az negavai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglu: 10 liepos 2008 - 10:54
QUOTE(Eglu @ 2008 07 10, 11:54)
Remini:: ..labai noreciau peiliuko, panasaus i tusinuka, kuris sukasi aplink savo asi...parasysiu tau i az...vakar mano zinutes i az negavai?

gavau mirksiukas.gif užsirašiau ir peiliuką darašiau 4u.gif
tik reikia dasilaukti kitos savaitės kada važiuosiu ax.gif bet jau sąrašas su kiekviena diena ilgėja... lotuliukas.gif reiks priekaba imti doh.gif lotuliukas.gif
bet bus labai negražu, jei prisižadėsiu, o nieko nepavyks verysad.gif bet aš juk perspėjau blush2.gif užeisiu į savo mėgiamą knygyną, ten aišku nelabai didelis pasirinkimas ,bet štampukų tikrai buvo, peiliukų ir dar kažkokių menkniekių... vis nėra laiko viską normaliai apžiūrėti.. kaip pamišėlė vis lakstai ir nežinau ką griebti lotuliukas.gif tai mb ir ištempia doh.gif bet šįkart pasistengsiu įdėmiau apsiuostyti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 07 10, 11:03)
gavau  mirksiukas.gif užsirašiau ir peiliuką darašiau  4u.gif
tik reikia dasilaukti kitos savaitės kada važiuosiu  ax.gif bet jau sąrašas su kiekviena diena ilgėja...  lotuliukas.gif reiks priekaba imti  doh.gif  lotuliukas.gif
bet bus labai negražu, jei prisižadėsiu, o nieko nepavyks  verysad.gif bet aš juk perspėjau  blush2.gif užeisiu į savo mėgiamą knygyną, ten aišku nelabai didelis pasirinkimas ,bet štampukų tikrai buvo, peiliukų ir dar kažkokių menkniekių... vis nėra laiko viską normaliai apžiūrėti.. kaip pamišėlė vis lakstai ir nežinau ką griebti  lotuliukas.gif tai mb ir ištempia  doh.gif bet šįkart pasistengsiu įdėmiau apsiuostyti  cool.gif

O tai jega kad gavai...nes vakar siunciant zinute kazkaip kompas pastrigo ir nerode kad issiusta...zodziu jei pavyks tai man viskas tinka ''baby'' tema:)
..teisingai..neprisizadek...nes ka gali zinoti kas tiems vyrams uzplauks:))))
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 07 10, 12:11)
O tai jega kad gavai...nes vakar siunciant zinute kazkaip kompas pastrigo ir nerode kad issiusta...zodziu jei pavyks tai man viskas tinka ''baby'' tema:)
..teisingai..neprisizadek...nes ka gali zinoti kas tiems vyrams uzplaukssmile.gif)))

va va doh.gif o jau su maniškiu kaip sunku doh.gif
o tau tik peiliuką, ar kokį komplektą? nes šitas tikrai žinau, kad bus mirksiukas.gif pati pirkau praeitą kartą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 07 10, 12:35)
Remini: gal komplekta...smile.gif

o tau dielio pado reikia? nes kur aš pirkau, tai toks gal šiek tiek mažesnis nei A4 lapas g.gif bet kai didelių darbų nedirbu, man visai užtenka ax.gif
vakare gal padarysiou fotosesiją ir parodysiu, kad aiškiau būtų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remini: 10 liepos 2008 - 11:45
QUOTE(remini @ 2008 07 10, 11:44)
o tau dielio pado reikia? nes kur aš pirkau, tai toks gal šiek tiek mažesnis nei A4 lapas  g.gif bet kai didelių darbų nedirbu, man visai užtenka  ax.gif
vakare gal padarysiou fotosesiją ir parodysiu, kad aiškiau būtų  4u.gif

ok..lauksiu fotosesijos...siaip pado as jokio neturiu..tai ji tureti man butu visai neblogai..gali buti ir A4 formato..zodziu lauksim foto..
p.s. su vyru jau aptarem kai musu kleckas paaugs, tai leksim i Lenkija pasizvalgyti..jis nori siaip del verslo reikalu..o as del scrapo...jau pradedu svajoti, kad vaziuoju i Lenkija:)
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 07 10, 11:02)
tai matė tik tokius kokie pas mane, aišku reikės pačią nusiųst, kad išsirinktų  ax.gif ačiū už info  4u.gif

As galiu is dolovijos pasiulyti drugeli mazyti, turiu du - man nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 07 10, 12:52)
p.s. su vyru jau aptarem kai musu kleckas paaugs, tai leksim i Lenkija pasizvalgyti..jis nori siaip del verslo reikalu..o as del scrapo...jau pradedu svajoti, kad vaziuoju i Lenkija:)

na į PL dėl sb važiuot gal dar nelabai apsimoka g.gif nebent į Wroclavą ax.gif vat DE tai ten jau yra normalių parduotuvių...

QUOTE(lauramama @ 2008 07 10, 12:52)
As galiu is dolovijos pasiulyti drugeli mazyti, turiu du - man nereikia.

aš jai pasakiau, kur kas ir kaip, tai pati ten spręs ax.gif nors nemanau,kad greitu laiku prisiruoš g.gif jaučiu pačiai bus greičiau mirksiukas.gif taigi jei galėtum man nupirkti pėdutes, tai paimčiau tavo drugelį 4u.gif
Atsakyti