Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 10 tema

QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 07 10, 10:02)
jei galima,tai as isikisiu, tulpe pirkau Office day,bet buvo ir klevo lapas ir dobilas

o kur tas Office day? kažkaip LT parduotuvių visai nežinau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 07 10, 10:19)
o kur tas Office day? kažkaip LT parduotuvių visai nežinau  doh.gif  lotuliukas.gif

Internete paziurek, bet ten as nerandu tu skylamusiu g.gif
Atsakyti
labas rytelis visoms 4u.gif
remini aciuks, bet as dingstu kokiai savaiteliai, tai neissigask jai neatsiliepsiu blush2.gif nu jai kartais ilgiau uzstrigsiu, tai turiu tavo numeliuka mirksiukas.gif
kristi13 saunuole thumbup.gif , nu man tai viskas ziurisi thumbup.gif
Sanrita, geros mintys, nors man tai visai neblogai ziurisi tas darbelis ax.gif
zirafos sese tik be panikos, grazus atvirukas ir tikrai patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 07 10, 10:19)
o kur tas Office day? kažkaip LT parduotuvių visai nežinau  doh.gif  lotuliukas.gif

as tai visada bunu Zalgirio gatvej 92,nes sese netoli dirba.tie skylamusiai prie kasu guli.o dar buvo pigesniu variantu Dolovijoj,bet nerandu pvz.Siaip reiktu paziuret musu kaimo Office day,cia 2lt pigiau tie skylamusiai rolleyes.gif galeciau paziuret,ale paskui kaip perduot g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 10, 08:32)
Mano naujausias darbelis:

Niu pamačiau aš tą tinklą ir žandikaulis net atvipo bigsmile.gif Labai jis man patiko...ir taip tinka prie jūrinės tematikos thumbup.gif Ir tarp nuotraukėlių gražus sujungimas thumbup.gif Kas užkliuvo, tai kad tik vienas apskritimas, o kiti du yra stačiakampiai... Ir pavadinimas man arba per smulkus, ar kad juodos spalvos, tai kažkaip norėtųsi ryškesnio ar aiškesnio jo g.gif

Bet tikrai man liuks darbukas thumbup.gif

Dabar dar apie OfficeDay - Druskininkuose mačiau jų parduotuvėj pirkti Acid free klijų, kur tokiam aparačiuke kaip kad būna korektoriaus juostelės baltos. Ten apie 8m klijų tam aparačiuke, bet sakė, kad nekeičiamas... juostelė gal 5mm pločio...o kaina buvo apie 11Lt. Turėtų ir kituose miestuose būt 4u.gif Gaila, internete foto neradau. Bet gal kam pravers ši info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 07 10, 10:38)
as tai visada bunu Zalgirio gatvej 92,nes sese netoli dirba.tie skylamusiai prie kasu guli.o dar buvo pigesniu variantu Dolovijoj,bet nerandu pvz.Siaip reiktu paziuret musu kaimo Office day,cia 2lt pigiau tie skylamusiai rolleyes.gif galeciau paziuret,ale paskui kaip perduot g.gif

As Dolovijoj pirkausi visa dezute tu mini skylamusiu. Labai jau mazi tie skylamusiukai.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 10, 10:42)
As Dolovijoj pirkausi visa dezute tu  mini skylamusiu. Labai jau mazi tie skylamusiukai.

Aš dariau savo darbelį "Šypsokis saulyte" tų skylamušių pagalba.
Pagrindinį popierių dariau. Gal pamenat ...
Tai va. Teko darbuotis pincetu priklijuojant tą smulkmę.
Aš tokių nebenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 10, 10:42)
As Dolovijoj pirkausi visa dezute tu  mini skylamusiu. Labai jau mazi tie skylamusiukai.

Ziurint kokiam jai tikslui reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 07 10, 10:48)
Ziurint kokiam jai tikslui reikia g.gif

vaikučiams žaisti bigsmile.gif kai pas mane pamatė, tai labai užsimanė ax.gif na tulpę tai gal atiduosiu, bet lapo tai ne schmoll.gif vat ir ieškau ax.gif
Atsakyti
Sanrita, atsimenu tavo tą darbelį. Atrodė lyg raštuotas popierius. thumbup.gif
Atsakyti
tai jei vaikams,tai ir is Dolovijos tiks. Ale kodel butent tokius tik nori?maciau pas mus ir arkliukas,ir katinas,ir traukinys ir dar visokiu buvo,bet jau senokai ten buvau,reik uzeit padabot.labai savininkai plepus,tai kai uzeini,be pusvalandzio nesusisuki,ypac jei nera kitu klientu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(aasta @ 2008 07 10, 10:58)
Sanrita, atsimenu tavo tą darbelį. Atrodė lyg raštuotas popierius.  thumbup.gif

O,Asta,koks jusu avataras pasikeites bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasara gimusi: 10 liepos 2008 - 10:01
QUOTE(Sanrita @ 2008 07 10, 10:47)
Aš dariau savo darbelį "Šypsokis saulyte" tų skylamušių pagalba.
Pagrindinį popierių dariau. Gal pamenat ...
Tai va. Teko darbuotis pincetu priklijuojant tą smulkmę.
Aš tokių nebenoriu  schmoll.gif

Aš puikiai pamenu tą darbelį thumbup.gif Tau didžiausi mano komplimentai už tokį kruopštumą ir kantrybę 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 10 liepos 2008 - 10:06