Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 10 tema

Mano naujausias darbelis:
user posted image
Jis dar nebaigtas. dešinėje ant bangelių noriu aprašyti įvykį baltu rašikliu tik jo dar neturiu.Pavadinimas irgi dar nesuklijuotas, tad laukiu patarimų nes jam kažko labai, labai trūksta
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 09, 21:57)
Jei turi kopiju tos pacios nuotraukos gi veliau gali padaryti dar darbeli,
Spalvas buciau pasirinkus pagrinde tamsiai ruda, kremine, ir truputi ruzavos...

Naktį bemiegodama sugalvojau: šio darbo kai kurias dalis panaudosiu su tam labiau tinkama nuotrauka, o modeliuko nuotrauką panaudosiu su rudais atspalviais.

QUOTE(relija @ 2008 07 09, 22:12)
Aš tai skanuoju gabalais ir sujungiu.

PLS PLS parašyk kaip tai darai. Būčiau labai dėkinga.
Kai MB paprašiau A3 skanerio, kad galėčiau pati darbus skanuoti - jis griežtai atsakė - ne ir liepė išmokti su esamu. Nu kaip tuos gabalus sujungti g.gif
Papildyta:

Kristi13 clap.gif thumbup.gif
Man patinka wub.gif
Atsakyti
Kristi13 tavo darbelyje man labai patinka tas tinklas. Tiesiog puikiai dera prie jūrinės tematikos. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 10, 09:32)

Kaip įdomiai sugalvojai tą tinklą padaryti thumbup.gif Liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 10, 08:32)

labai gražu wub.gif tik ar man taip atrodo, ar tos bangelės truputį į viršų pasvirusios? g.gif ir tie kampukai man atrodo čia nereikalingi g.gif o jau pasiuvinėjimas (ar kaip jis ten vadinasi...) kaip gražu wub.gif
šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas, aš dar kavutės negėrus 4u.gif

Kristi, fainuolis, gėrulis tavo jūrinis SB. wub.gif drinks_cheers.gif oro_buckis.gif

Pavadinimą reikia sulietuvinti. Na, pataisyti Ž ir Ė.Ir jeigu jau išpjaustei raielės O vidurius (o tai nėra taip jau lengva), tai išpjaustyk ir D vidurius. smile.gif

Bet visumoj wub.gif Wow
Kaip tinklelį pagaminai, prašau, išduok paslaptį.... ax.gif

Ir dar. Matyt, kitokų nuotraukų kampučių neturėjai, bet man gal gražiau žiūrėtųsi ne šviesiai rudi, o mėlyni. ax.gif

Tiesa, atviruką dariau draugei - ji eis į savo draugės vestuves. Malonu, kad jums patiko. 4u.gif Nes truputį jaudinuosi, vakare atvažiuos pasiimti, gal nepatiks.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 10, 09:25)
Labas rytas, aš dar kavutės negėrus  4u.gif

Kristi, fainuolis, gėrulis tavo jūrinis SB.  wub.gif  drinks_cheers.gif  oro_buckis.gif

Pavadinimą reikia sulietuvinti. Na, pataisyti Ž ir Ė.Ir jeigu jau išpjaustei raielės O vidurius (o tai nėra taip jau lengva), tai išpjaustyk ir D vidurius.  smile.gif

Bet visumoj  wub.gif  Wow
Kaip tinklelį pagaminai, prašau, išduok paslaptį....  ax.gif
Ir dar. Matyt, kitokų nuotraukų kampučių neturėjai, bet man gal gražiau žiūrėtųsi ne šviesiai rudi, o mėlyni.  ax.gif

Pavadinimas suklijuotas lipdukais. Pirkau senas naujas parduotuvėje. Bandysiu raideles pakoreguoti.
Tinklas nukopintas iš video pamokėlės.
O su kampučiais dar viena bėda norėjau juos nuimti, tačia per stipriai prilipinau, tad deja teks juos palikti. Kampučius pirkau tavo rankdarbiai parduotuvėje. Jie tokie permatomi gal panašu į epoksinius?

Papildyta:
Na štai radau tinklo video pamokėlę:
http://sbl.tvweekly....f2094235ddw6603
Gal kam pravers blush2.gif
Atsakyti
Kristi, dėkui už pamokėlę 4u.gif

sanrita, pamiršau pasakyt, šauniai sugalvojai, kaip pasielgti su tuo SB thumbup.gif Tikrai jis nėra toks blogas, kad išmestum. schmoll.gif
Atsakyti
lauramama pamiršau ar rašei, bet dar paklausiu ax.gif kur tu pirkai tuos dekoratyvinius skylamušius? mano bendradarbei labai reiktų klevo lapo ir tulpės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 07 10, 09:43)
lauramama pamiršau ar rašei, bet dar paklausiu  ax.gif kur tu pirkai tuos dekoratyvinius skylamušius? mano bendradarbei labai reiktų klevo lapo ir tulpės  4u.gif

jei galima,tai as isikisiu, tulpe pirkau Office day,bet buvo ir klevo lapas ir dobilas
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 07 10, 10:02)
jei galima,tai as isikisiu, tulpe pirkau Office day,bet buvo ir klevo lapas ir dobilas

As siunciausi is Ebay.Maziukai jie siaip Office day parduotuveje
Atsakyti
Kristi13,saunus darbas,nieko naujo nepasakysiu-tinklo ideja thumbup.gif Aisku yra smulkmenu kurias keisciau,bet siaip thumbup.gif
Atsakyti