Mano naujausias darbelis:
Jis dar nebaigtas. dešinėje ant bangelių noriu aprašyti įvykį baltu rašikliu tik jo dar neturiu.Pavadinimas irgi dar nesuklijuotas, tad laukiu patarimų nes jam kažko labai, labai trūksta
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 09, 21:57)
Jei turi kopiju tos pacios nuotraukos gi veliau gali padaryti dar darbeli,
Spalvas buciau pasirinkus pagrinde tamsiai ruda, kremine, ir truputi ruzavos...
Spalvas buciau pasirinkus pagrinde tamsiai ruda, kremine, ir truputi ruzavos...
Naktį bemiegodama sugalvojau: šio darbo kai kurias dalis panaudosiu su tam labiau tinkama nuotrauka, o modeliuko nuotrauką panaudosiu su rudais atspalviais.
QUOTE(relija @ 2008 07 09, 22:12)
Aš tai skanuoju gabalais ir sujungiu.
PLS PLS parašyk kaip tai darai. Būčiau labai dėkinga.
Kai MB paprašiau A3 skanerio, kad galėčiau pati darbus skanuoti - jis griežtai atsakė - ne ir liepė išmokti su esamu. Nu kaip tuos gabalus sujungti
Papildyta:
Kristi13
Man patinka
Kristi13 tavo darbelyje man labai patinka tas tinklas. Tiesiog puikiai dera prie jūrinės tematikos.
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 10, 09:32)
Kaip įdomiai sugalvojai tą tinklą padaryti Liuks
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 10, 08:32)
labai gražu tik ar man taip atrodo, ar tos bangelės truputį į viršų pasvirusios? ir tie kampukai man atrodo čia nereikalingi o jau pasiuvinėjimas (ar kaip jis ten vadinasi...) kaip gražu
šaunuolė
Labas rytas, aš dar kavutės negėrus
Kristi, fainuolis, gėrulis tavo jūrinis SB.
Pavadinimą reikia sulietuvinti. Na, pataisyti Ž ir Ė.Ir jeigu jau išpjaustei raielės O vidurius (o tai nėra taip jau lengva), tai išpjaustyk ir D vidurius.
Bet visumoj Wow
Kaip tinklelį pagaminai, prašau, išduok paslaptį....
Ir dar. Matyt, kitokų nuotraukų kampučių neturėjai, bet man gal gražiau žiūrėtųsi ne šviesiai rudi, o mėlyni.
Tiesa, atviruką dariau draugei - ji eis į savo draugės vestuves. Malonu, kad jums patiko. Nes truputį jaudinuosi, vakare atvažiuos pasiimti, gal nepatiks....
Pavadinimą reikia sulietuvinti. Na, pataisyti Ž ir Ė.Ir jeigu jau išpjaustei raielės O vidurius (o tai nėra taip jau lengva), tai išpjaustyk ir D vidurius.
Bet visumoj Wow
Ir dar. Matyt, kitokų nuotraukų kampučių neturėjai, bet man gal gražiau žiūrėtųsi ne šviesiai rudi, o mėlyni.
Tiesa, atviruką dariau draugei - ji eis į savo draugės vestuves. Malonu, kad jums patiko. Nes truputį jaudinuosi, vakare atvažiuos pasiimti, gal nepatiks....
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 10, 09:25)
Labas rytas, aš dar kavutės negėrus
Bet visumoj Wow
Bet visumoj Wow
Pavadinimas suklijuotas lipdukais. Pirkau senas naujas parduotuvėje. Bandysiu raideles pakoreguoti.
Tinklas nukopintas iš video pamokėlės.
O su kampučiais dar viena bėda norėjau juos nuimti, tačia per stipriai prilipinau, tad deja teks juos palikti. Kampučius pirkau tavo rankdarbiai parduotuvėje. Jie tokie permatomi gal panašu į epoksinius?
Papildyta:
Na štai radau tinklo video pamokėlę:
http://sbl.tvweekly....f2094235ddw6603
Gal kam pravers
Kristi, dėkui už pamokėlę
sanrita, pamiršau pasakyt, šauniai sugalvojai, kaip pasielgti su tuo SB Tikrai jis nėra toks blogas, kad išmestum.
sanrita, pamiršau pasakyt, šauniai sugalvojai, kaip pasielgti su tuo SB Tikrai jis nėra toks blogas, kad išmestum.
lauramama pamiršau ar rašei, bet dar paklausiu kur tu pirkai tuos dekoratyvinius skylamušius? mano bendradarbei labai reiktų klevo lapo ir tulpės
QUOTE(remini @ 2008 07 10, 09:43)
lauramama pamiršau ar rašei, bet dar paklausiu kur tu pirkai tuos dekoratyvinius skylamušius? mano bendradarbei labai reiktų klevo lapo ir tulpės
jei galima,tai as isikisiu, tulpe pirkau Office day,bet buvo ir klevo lapas ir dobilas
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 07 10, 10:02)
jei galima,tai as isikisiu, tulpe pirkau Office day,bet buvo ir klevo lapas ir dobilas
As siunciausi is Ebay.Maziukai jie siaip Office day parduotuveje
Kristi13,saunus darbas,nieko naujo nepasakysiu-tinklo ideja Aisku yra smulkmenu kurias keisciau,bet siaip