Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 10 tema

QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 09, 23:37)
Vakar lauramama ir relija iš manęs ištraukė pažadą pasirodyti su savo crazy šidelėm, tai rodausi.  rolleyes.gif
Nors iš tikrųjų atvirukas nėra originalus, jau esu tokį dariusi ir rodžiusi jums. Bet šitas nuo originalo skiriasi crazy širdelėm - vakarykščio "dar po vieną  drinks_cheers.gif  " pasekmė.  biggrin.gif
Sorry, na ir foto gavosi  doh.gif
foto gera doh.gif ,atvirukas ziurisi thumbup.gif , bet matau ant zemes guledama fotkinai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 09, 23:37)
Vakar lauramama ir relija iš manęs ištraukė pažadą pasirodyti su savo crazy šidelėm, tai rodausi.  rolleyes.gif
Nors iš tikrųjų atvirukas nėra originalus, jau esu tokį dariusi ir rodžiusi jums. Bet šitas nuo originalo skiriasi crazy širdelėm - vakarykščio "dar po vieną  drinks_cheers.gif  " pasekmė.  biggrin.gif

O, super. Kai ištrauki pažadą, tai žiūrėk ir darbų iškart temoje padaugėja thumbup.gif

Super thumbup.gif Žiauriai nemėgstu rožinės spalvos (gimdysiu tik sūnus), bet čia visai gerai ji atrodo. Ką galiu pasakyti - šaunuolė. Tik tas širdeles kažkaip kitaip dėčiau g.gif . Pala, o tu prašei kritikuoti lotuliukas.gif ?
Vž, pasakyk, kaip pakėlei žodį "sveikiname"? Aš ieškojau, bet niekaip nerandu storos lipnios abipusės. Čia tokiair yra?
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 09, 22:40)
Viskas ok. O as ir iskart pagalvojau, kur gi as maciau jau toki darbuka  g.gif  tongue.gif Man grazu.
Eglu, suintrigavai.Kas tas Helios city?

Savanoriu pr.prie cococola plaza dangoraizis...jis vadinasi helios city...ten tipo mini prekybos centras...
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 09, 23:46)
Vž, pasakyk, kaip pakėlei žodį "sveikiname"? Aš ieškojau, bet niekaip nerandu storos lipnios abipusės. Čia tokiair yra?

Cia gi 3D lipukai tokie. Buna skrituliukai ir kvadrateliai. Nemaciau as LT tokiu paprastu stebuklu. Relija, keliaujam i pezalus, nes as noriu pritarti tau kad man irgi ruzavumai user posted image , bet as jau gimdau vyriokus, o tu ko lauki g.gif
Atsakyti
Na dabar tikrai labanakt:)
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 07 09, 23:52)
Savanoriu pr.prie cococola plaza dangoraizis...jis vadinasi helios city...ten tipo mini prekybos centras...

Buvus as ten, bet tada man apie scrapa tik pasvajoti tolimoje ateityje galimybe buvo.Reiks apsilankyti, t.y.MB krutint kad nuvestu
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 09, 23:41)
bet matau ant zemes guledama fotkinai  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif ir taip kartais darau, bet čia palangė tongue.gif

QUOTE(relija @ 2008 07 09, 23:46)

Stora abipusė lipni juosta laukia tavęs Senukuose.
Bet čia ne ta, čia 3D pagalvėlės, pirkau Vokietijoj, bet paskui, mačiau, atsirado ir Senas Naujas. 4u.gif
Atsakyti
Super  Žiauriai nemėgstu rožinės spalvos (gimdysiu tik sūnus),

lotuliukas.gif thumbup.gif ..davei man gera minty busimam konkursui, aciuks
oro_buckis.gif
Stora abipusė lipni juosta laukia tavęs Senukuose.

cia skamba kaip reklama Senukam lotuliukas.gif
pažadą pasirodyti su savo crazy šidelėm

kodel jas "crazy" skaitai?, nors linksminaisi drinks_cheers.gif
alc.gif kitoj temoj, visvien labai kruopsciai atlikai

As pagaliau parasiau savo eilerasti ir tikiuosi pomidorai2.gif apmetymo o ne Nobelio prizo lotuliukas.gif ...konkursini darbeli jau galvoj sudeliojau, tik vizija reik igyvendint ant popieriaus. Nors atsiminkit kad lietuviskai ir taip man zodynas menkas, o dar poezija rasyt doh.gif . Dekui tom kurios mane pataiso kada nusisneket pradedu blush2.gif . Man svarbu jei darau SB darbely taisiklingai uzrasyt, o mane taip nervina kada amerikonu SB zurnaluose matau tas pacias klaidas (net pavadinimuose doh.gif ), dazniausiai tai sumaiso zodzius "to ir too" ir "their ir they're".
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 10, 05:32)
lotuliukas.gif  thumbup.gif ..davei man gera minty busimam konkursui, aciuks
oro_buckis.gif

Nu faina, kad nesistengdama padejau mirksiukas.gif
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 10, 05:32)
As pagaliau parasiau savo eilerasti ir tikiuosi  pomidorai2.gif apmetymo o ne Nobelio prizo  lotuliukas.gif ...konkursini darbeli jau galvoj sudeliojau, tik vizija reik igyvendint ant popieriaus. Nors atsiminkit kad lietuviskai ir taip man zodynas menkas, o dar poezija rasyt  doh.gif . Dekui tom kurios mane pataiso kada nusisneket pradedu blush2.gif . Man svarbu jei darau SB darbely taisiklingai uzrasyt, o mane taip nervina kada amerikonu SB zurnaluose matau tas pacias klaidas (net pavadinimuose  doh.gif  ), dazniausiai tai sumaiso zodzius "to ir too" ir "their ir they're".

Geriau tu tikekis Nobelio is scrap'o. Net neabejoju,kad viskas ten gerai bus surasyta.
Papildyta:
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms,
Relija noriu pagirti tavo darbus thumbup.gif bet ir kruopštumas mergaite tavo 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
taigi nuo ko čia pradėti g.gif
ale plepsės, nespėju net skaityt doh.gif o dar žinutėmis užmėtėt lotuliukas.gif taigi užsirašiau : Relija, LINUTUKAS, aasta, Eglu ir samke9 ax.gif norus išklausiau, bet žiūrėsim ar pavyks bent dalį įvykdyt g.gif
zirafos sese labai gražios atvirutės wub.gif
Eglu aš buvau sakius, kad pirkau tokį peiliuką PL (rinkinukas - peiliukas su 2 papildomais peiliukais ir minkštas padas man kainavo 35 lt). jei nori galiu pažiūrėt mirksiukas.gif ten buvo ir atskirai ne komplektų ax.gif
Relija mane jau prieš tai informavo, kad labai prisidėjai prie draugės vestuvių mirksiukas.gif gražūs darbukai wub.gif
na berods viską pasakiau, ką norėjau g.gif
Atsakyti
Labas rytelis plepsės. Na ir darbelių per vakarą pasipylė.
Sanrita nenusimink dėl savo darbuko. Gal tau pačiai jis gražus. Juk tu jį darei iš visos širdies.
Relija puikios dėžutės wub.gif . Tiesiog kaip urmu pridaryta lotuliukas.gif
Zirafos sese atvirutė labai graži. Kam dovanosi?
Atsakyti