Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 10 tema

Ačiū ačiū scrapuke. Jo darau vestuvėms daug ką, o kai reikia labai daug padaryti dabar jau turiu pagalbinykų, kurie už mane tuos kiekius padaro mirksiukas.gif

numatau tau tokia ateity kaip man buvo su juvelyrikos bizniuku. Priimdavau uzsakymus, paskui atradau scrap'a ir dzin man ta juvelyrika...pradejo atimti man laika nuo SB biggrin.gif lotuliukas.gif

Dar juokinga istorija. Mano didckis sunelis pastaruoju metu labai dominasi kur kas gyvena: pvyz. zuikis kieme po veranda, vovere medy, ir t.t. Paklausiau o kur mama gyvena? sako: "Scrapbook kambary" doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 09, 21:31)
LINUTUK: dar norejau pakomentuoti kad tavo daryta epoksidine gelyte yra  thumbup.gif , bet yra paprastesnis metodas, nu gal greitesnis kad nereikia taip ilgai laukt kol isdzius.
nu matai, sitas budas kaip tik tinkamas suvalkieciu kampeliui (kadangi as gal koks ketvirdadalis suvalkietes lotuliukas.gif ), toms kas neapsiginklave jokiais karstais fenais lotuliukas.gif
QUOTE(Sanrita @ 2008 07 09, 21:43)
Kur reikės dėt netinkamus sb puslapius  g.gif  verysad.gif
tikrai nenusimink, kada nors perkasim ta SB, bet tikiu kad i senus kad ir nelabai vykusius darbelius bus idomu pasiziureti mirksiukas.gif
QUOTE(Eglu @ 2008 07 09, 21:56)
Noriu paklausti mergaiciu, gal kuri zino koki geriausia is www.joann.com pirkti peiliuka maketavimo..man reik tokio kur kazkurioj temoj buvo kalbeta, kuris atrodo kaip tusinukas..joann.com daug ten visokiu yra ir pigiu ir brangiu..gal kas zinot koki perkant neapsirikciau?
as pati tai asmeniskai noreciau tokio kuris aplink savo asi sukasi, o tu paprastu yra ir cia pirkti, buvau kaskada imetus, gal rytoj paieskosiu, jai dar noresi suzinoti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 09, 22:25)
Mano darbas 50x50cm.A3 pas mane be problemu darbe skanuoja, beje siulau pagalba jei kuriai reikia, reipkites, nuskanuosiu  mirksiukas.gif
oho koks didelis, tei ten buvo ka paveikti prie tokio
Paklausiau o kur mama gyvena? sako: "Scrapbook kambary"
lotuliukas.gif lotuliukas.gif

vataip atrodo tas is senuku kur zirafos sese minejo
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 09 liepos 2008 - 22:06
Kol rašiau, nemačiau, kad Scrapukė parašė sakinį. Tu atrasi mane pajūry.... Čia tik mano nuomone, bet jeigu kalba eina apie dvasinį atradimą, tada tinka. ax.gif Atrasi manyje naują moterį. Arba jeigu kalbama apie santykių atsinaujinimą ir pan.

Na Scrapuk, ir aš noriu tau padėt, bet jei nusišneku, sorry. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 09, 22:55)
Tiesa, lauramama, dėkui už komentarą, bet tai nėra mano šviežias SB, tai tik relijos prašymu pakartojau seną, norėjau parodyti, kaip panaudojau lipdukus.

Bet as jo tikrai nemaciau.As tikrai ne visas temas perskaiciau. Pradejau nuo penktos.Permeciau pirmasias, daug klausinejau Scrapukes, yotubej ziurinejau, siaip jau jauciuosi savo sultyse tiek forume tiek SB. Nuolat kuriu SB puslapius.Kiekvienai idomiai situacijai mintyse fotografuoju ir kuriu kaip galeciau pateikti SB. Jau net nesneku apie tai, kaip elementariai kabinejuosi prie visokiu tepetu kabakuose, prie drabuziu medziagu issivaizduodama, kad butu fantastinis SB rastuotas popierius ir pan.
Atsakyti
Alio...ar kas galit patarti del peiliuko? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 07 09, 22:57)
Pagal išsilavinimą aš tiksliukė, jei ką  blush2.gif  tai prisipažįstu, kad galvos negaliu guldyti. Bet pirmame sakinyje akcentuojamas "aš" (AŠ rasiu tave parduotuvėje), antrame "tave" (aš parduotuvėje rasiu TAVE).

O dėl "tu mane surasi ten", man atrodo, kad čia užkoduotas paaiškinimas [nes aš tavęs ten lauksiu] biggrin.gif

hehe...ginčyčiaus dėl to AŠ ir TAVEm bet neturiu laiko ir tema ne apie tai:))
Atsakyti
nors priklauso nuo to, ką nori pasakyti. "atrasi" tiktų, jei norėtum pasakyti, kad pajūry tu mane labiau pažinsi, pamatysi tai, ko dar many nematei ir t.t.  bet jei tuyri minty, kad "aš taves lauksiu pajūry", tai tada rasiu:)

4u.gif 4u.gif 4u.gif dekui, si kart labai gerai paaiskinai...supratau

O del naslys/widower, tai eMar mane anksciau ispejo ir jau pasitaisiau ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 07 09, 23:00)
Alio...ar kas galit patarti del peiliuko? blush2.gif

Taigi Linutukas atrašė. 4u.gif Pažiūrėk "Senas Naujas", aš ten panašų į tavo nurodytą pirkau. Bet paskui Linutuko patarimu nusipirkau "Pasidaryk pats" visą rinkinį už 5 lt.
Atsakyti
Linutuk: as labai noreciau kur sukasi apie savo asi..bet nemoku issirinkti www.joann.com..gal tu man padet gali?kaip suprantu LT nera kur sukas aplink savo asi?as bandau pasiruosti, pries gaunant is tecio tuos metalinius trafaretus..manau man peiliukas butu idealu tokiu atveju..
Papildyta:
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 09, 22:04)
Taigi Linutukas atrašė.  4u.gif  Pažiūrėk "Senas Naujas", aš ten panašų į tavo nurodytą pirkau. Bet paskui Linutuko patarimu nusipirkau "Pasidaryk pats" visą rinkinį už 5 lt.

Matai per velai paspaudziau f5 blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglu: 09 liepos 2008 - 22:06
Kur sukasi aplink savo ašį LT nėra. Bet Miglota už 35 lt būtų atvežus iš Norgės. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 09 liepos 2008 - 22:07
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 09, 22:06)
Kur sukasi aplink savo ašį LT nėra. Bet Miglota už 35 lt būtų atvežus iš Norgės.  4u.gif

Būtų...vadinasi ji dabar negreitai cia atvaziuos ir atvesti negales...?..pavelavau i traukini... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 07 09, 23:06)
Linutuk: as labai noreciau kur sukasi apie savo asi..bet nemoku issirinkti www.joann.com..gal tu man padet gali?kaip suprantu LT nera kur sukas aplink savo asi?as bandau pasiruosti, pries gaunant is tecio tuos metalinius trafaretus..manau man peiliukas butu idealu tokiu  atveju..
Papildyta:

Matai per velai paspaudziau f5 blush2.gif

nu as tai tik speju, bet gali buti kad tu besisukanciu labai trumpi asmenys, tai nezinia matai kokio storumo tavieji trafaretai g.gif gali buti kad nesigaus nieko ispjauti, gal scrap8 cia daugiau kompetetinga g.gif
Atsakyti