Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 10 tema

QUOTE(Sanrita @ 2008 07 09, 21:03)
Parodysiu savo šviežią darbelį  blush2.gif

Sanrita, aš turbut tik pasikartosiu: nuotrauka l.graži, jus abi nuostabios, bet iš tikrųjų kažkaip ta raudona atitraukia dėmesį, o ir ta o raidelė pernelyg blanki.
Atsakyti
Visa vakara suku galva, ka sugalvoti konkursui ir nieks nelenda i galva verysad.gif Is pradziu atrode gan lengva tema, o dabar bandau prie nuotrauku priderinti "As tikiu.." ir nesigauna verysad.gif O butina, kad taip ir prasidetu pavadinimas "As tikiu..."? Ar galima pavyzdziui kokia nors istorija rasyt ir tarkim vidury pamineti "as tikiu.."? O gal galima naudoti ir kitus variantus kaip "mes tikim...", "as tikejau..." ir pan.? Ar grynai "as tikiu..."? ax.gif

As turiu tik viena reikalavima konkursui, kad prasidetu su "Aš tikiu...", o kaip pabaigsite ta sakiny- t.y. pavadinima, tai priklauso nuo jusu. Pvyz. mano konkursinis jau suplanuotas, ir net eilerastis parasytas thumbup.gif , prasides su "Aš tikiu..." bet tai bus mazesnem raidem, o akcentuosiu tik viena - kita zodi didžiausiom raidėm. Kadangi norėjau daryti temą apie vaikystės prisiminimus tai pagrinde apie tai ir mano eilėraštis...nors sunkiausia man buvo ta "Aš tikiu" įterpti į pavadinimą, jo gal nereikėjo mano darbely, bet tai tokios taisyklės nustatytos, tad:
Visos, prasau pradėkite konkursinį su "Aš tikiu..."
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 09, 22:20)
nors sunkiausia man buvo ta "Aš tikiu" įterpti į  pavadinimą, jo gal nereikėjo mano darbely, bet tai tokios taisyklės nustatytos, tad:
Visos, prasau pradėkite konkursinį su "Aš tikiu..."

Va va, man irgi labai sunku iterpti ta "as tikiu.." doh.gif
Atsakyti
LINUTUK: dar norejau pakomentuoti kad tavo daryta epoksidine gelyte yra thumbup.gif , bet yra paprastesnis metodas, nu gal greitesnis kad nereikia taip ilgai laukt kol isdzius.
kaip gausite ta knyga "SB Encyclopedia" tai ten aprasyta su foto mirksiukas.gif
Galima embosinti su UTEE (Ultra Thick Embossing)...Toki permatomi kristaliukai kuriuos pašildžius su tuo embosinimo fenu istirpdai, paskui gali antra karta dar viena sluoksni sulydyt: gaunasi stiklinis pavirsius kuri net gali lapa palamdzius suskilinet kaip ledas (tinka temom apie ziema, leda, ledus valgomus, vandeny, ir t.t). Ta stiklini pavirsiu net ant foto galima taip padaryt.
--Kaip tik lyg tyčia pataiket, as galvojau tokia technika pabandyt ant konkursinio, o lauramama anksciau tiesiog atspejo mano konkursinio tema biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Kur reikės dėt netinkamus sb puslapius g.gif verysad.gif

Pagal picaso programėlę patikrinau, ir o blink.gif vargeli - juoda, ruda, kreminė, balta spalva g.gif

Nu gerai, doh.gif po jūros pabandysiu dar kartą ....
Atsakyti
Noriu paklausti mergaiciu, gal kuri zino koki geriausia is www.joann.com pirkti peiliuka maketavimo..man reik tokio kur kazkurioj temoj buvo kalbeta, kuris atrodo kaip tusinukas..joann.com daug ten visokiu yra ir pigiu ir brangiu..gal kas zinot koki perkant neapsirikciau?
kalbu apie kazka panasaus i toki http://www.joann.com...PRODID=prd23988
Atsakyti
Nenusimink ,Sanrita,imk balioncika 4u.gif Viskas ateis su praktika.
O man niekaip nepavyksta normaliai nufotografuot,nes skanuot netelpa,o foto vis kazkiokios levos wacko.gif Galvojau atfotografuosiu ir parodysiu ka turiu padarius is anksciau(nors ir keisciau dabar juose kai ka,ale jau velu,seniai daryta viskas),bet niekaip nufotografuot negaliu normaliai,tundra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasara gimusi: 09 liepos 2008 - 20:58
QUOTE(Sanrita @ 2008 07 09, 13:43)
Kur reikės dėt netinkamus sb puslapius  g.gif  verysad.gif

Pagal picaso programėlę patikrinau, ir o  blink.gif vargeli - juoda, ruda, kreminė, balta spalva  g.gif

Nu gerai,  doh.gif po jūros pabandysiu dar kartą ....

nono.gif visi darbeliai tinkami parodyt ir deti i albuma. Pas mane analogiska situacija. Sunelio tokiu studijiniu foto turiu, bet SB puslapis ankstesniu mano SB dienu jau ne pagal mano skoni. Bet visvien tai ideta i albuma ir pasiziuriu ir suprantu ant kiek patobulinau savo stiliu nuo ankstesniu dienu.
Jei turi kopiju tos pacios nuotraukos gi veliau gali padaryti dar darbeli, todel visada patariu nenaudoti originalu labai svarbiu, graziu, ar jum brangiu nuotrauku darydamos SB puslapius.

Spalvas buciau pasirinkus pagrinde tamsiai ruda, kremine, ir truputi ruzavos...bet nuotrauka turi buti labiausiai pasireiskianti.
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 07 09, 21:57)
Nenusimink ,Sanrita,imk balioncika 4u.gif Viskas ateis su praktika.
O man niekaip nepavyksta normaliai nufotografuot,nes skanuot netelpa,o foto vis kazkiokios levos wacko.gif Galvojau atfotografuosiu ir parodysiu ka turiu padarius is anksciau(nors ir keisciau dabar juose kai ka,ale jau velu,seniai daryta viskas),bet niekaip nufotografuot negaliu normaliai,tundra

Del skanavimo man irgi problema g.gif . Cia del to konkursinio. Parodziau mamkom ju leliukus ir visos uzsimane tureti asmeniskai po foto.Bet kaip nuskanuoti doh.gif ?Man regis,kad kopijavimo tos didziosios firmos ne ant pagrindo deda, bet persuka per aparata.As nenoriu savo darbo taip niokoti unsure.gif
Atsakyti
Na, tai prisižadėjau, o printeris ėmė ir sako:"-Neprintinsiu, juoda spalva baigėsi schmoll.gif "...
Va, tau kad nori. Tai dabar bandysiu pralysti su senais darbais... Na, jie juk iš popieriaus...tik foto nėra...Bet tai juk nebūtina tongue.gif
Vž, senas darbas
saldainių dėžutės
user posted image
ir stalo kortelė (žinau žinau, foto galėtų būti ir geresnė lotuliukas.gif )
user posted image
Atsakyti
padekit man su gramatika: kaip teisingiau issireiksti:
"Tu rasi mane...ten"
"Tu atrasi mane..ten"
koks skirtumas tarp siu zodziu?

lauramama:
kodel tu isitikinus kad pervarytu per aparata, negi nera tokiu skanavimo masinu kur pakeli dangti idedi puslapi ir skanuoji uzdarius? Mano skaneris didelio formato tai su dangciu..butum arti tai padeciau, bet nueik i prof parde ir issiaiskink kaip ir kas.
relija: thumbup.gif tikra profe...tai vestuvinias dovanas/dekoracijas irgi ruosi thumbup.gif . Grozis wub.gif , bet man toks darbas pjautu po kokia 50 vienetu gamybos.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 09, 22:04)
Man regis,kad kopijavimo tos didziosios firmos ne ant pagrindo deda, bet persuka per aparata.As nenoriu savo darbo taip niokoti  unsure.gif

Aš tai skanuoju gabalais ir sujungiu. Žinoma, dar nebandžiau didelio scrap darbo sujungti, bet visagalis photoshopas plius miklūs pirštukai = puikūs rezultatai...

Sanrita, kol aš savo printerį ir fotkes kankinau - jau visos puikiai pakomentavo tavo darbą...sad.gif Na, bet aš irgi noriu pagirti foto - thumbup.gif Ir pasakysiu iš savo mažos patirties. Aš dar ne daug tedariau scrapinių psl. bet nuotraukų jau krūvą pasitikrinau per tą psl. inete. Ten puikiai nukreipia, kokias spalvas rinktis.
O dėl išdėliojimo: įvesk google, page maps. Puiki priemonė mokytis. Bent jau aš taip manau mirksiukas.gif
Atsakyti