Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 10 tema

as noreciau paklausti gal kuri nors zino kur ira pirkti rankdarbiu knygu
Atsakyti
QUOTE(samke9 @ 2008 07 09, 21:37)
as noreciau paklausti gal kuri nors zino kur ira pirkti rankdarbiu knygu

As perku zurnalus (anglu kalba) is ebay.co.uk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 09, 16:45)
Remini aš jau pagalvojau dėl štampukų.
Taigi kaip ir sakiau - prašau man TRIS vnt. Su lapeliu (augalo), su paukšteliu ir su kokiu apvaliu ornamentu. Žinoma, jei nieko panašaus nebus, paimk savo nuožiūra, bendrų temų. Vaikų neturiu, tai ta tema netinka biggrin.gif
Ir dar noriu paprašyti vieno dalykėlio, jei rastum paimk tą daiktelį kur popieriui sendint...Na, kur štampukus galima mirkyti, rašalas berods. Rudos tamsiai spalvos...
Labai labai tau ačiū. Gal dar tau kartą konkrečiau į el. paštą parašyti?

jei gali atsiųsk man šį sąrašą į el.paštą 4u.gif o tai bijau, kad pamiršiu iki kito penktadienio doh.gif
prašymas visoms kitoms - jei kas dar ko nori, tai irgi prašau šį reikalą derinti per až ar meilu 4u.gif o tai bijau, kad mums temas reiks kurti kas savaitę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 07 09, 18:16)
jei gali atsiųsk man šį sąrašą į el.paštą  4u.gif o tai bijau, kad pamiršiu iki kito penktadienio  doh.gif
prašymas visoms kitoms - jei kas dar ko nori, tai irgi prašau šį reikalą derinti per až ar meilu  4u.gif o tai bijau, kad mums temas reiks kurti kas savaitę  doh.gif

Ar gavai mano zinute i az?nes kazko prispaudziau ir nezinau ar nusisiunte..jei ne tai pakartosiu..
Atsakyti
Labas dienas!Ne,na merginos,cia jau virsune,viena vakara neuzeini,tai grizus po keliones nezinai ko stvertis..Man taip dar nebuvo...Buvom sostinej,aisku grizom pilnais maisais,paprastai grizus apziurineju pirkinius,o cia...ilindau ir skaitau tema,kad neatsilikt doh.gif vaikui batono rieke numetus,kad tylos bent kiek butu doh.gif Su vyru vaziuot prekintis tai kazkoks pravalas,galvojau ir ta ir ana paziuresiu,bet nieko nespejau.Reikia vaziuot vienai porai dienu,nes ir i Office 1 noriu ir i Mylida ir dar daug kur..
Maciau uzemiau garbinga 10 vieta plepsiu desimtuke lotuliukas.gif Vyras hah.gif ,sako kad kaip penkiolikmete pakibau forume doh.gif
Atsakyti
Lauramama: tu tikriausiai teisi...bus matyt kas is kitu darbeliu spinduliuos:)galbut dabar spindi svelnumu, nes viska ruosiau krikstynom..nors ka as cia kalbu..turbut ir toliau taip spinduliuos 4u.gif
Linutuk: tavo gelytes labai grazios...reikes ir man pabandyti..o is kur emei pagrinda? ten maciau foto tu daug turi gelyciu be klyju dar?pirkai?ar is kokio zurnalo?
Atsakyti
Tiesa...esu jums sakius, kad turiu galimybe pas teti uzsisakyt visokiu metalo dirbiniu...jei pamenat...tai va...uzsisakiau visokiu formu ir dydziu figuru...bei abecele su skaiciais...tai tikiuosi sios savaites gale jau turesiu parodyt:)
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 07 09, 20:27)
Linutuk: tavo gelytes labai grazios...reikes ir man pabandyti..o is kur emei pagrinda? ten maciau foto tu daug turi gelyciu be klyju dar?pirkai?ar is kokio zurnalo?
ten tas geletas popierius tai dar is pirmojo siuntinuko kuri mums scrap8 suruose ir atsiunte, bet taip gali padaryti is bet kokio popieriau, tik parink storesni, gali viena mazesnia ant didesnes uzklijuoti ir gausis kantelis kaip pas mano gelytes, o tada su klijais aplipdyk ir palauk kol gerai isdzius mirksiukas.gif
QUOTE(Eglu @ 2008 07 09, 20:36)
Tiesa...esu jums sakius, kad turiu galimybe pas teti uzsisakyt visokiu metalo dirbiniu...jei pamenat...tai va...uzsisakiau visokiu formu ir dydziu figuru...bei abecele su skaiciais...tai tikiuosi sios savaites gale jau turesiu parodyt:)
prisimenu ir nekantriai laukiu pamatyti kas gavosi bigsmile.gif
Atsakyti
Parodysiu savo šviežią darbelį blush2.gif

Laukiu kritikos ir komentarų.
P.S. Dešinės nuotraukos kampe, ties juostele, bus įpjauta ir užkištas raštelis dukriukui komentaras. Tai pirmoji profesionali jos fotosesija ir kaip ji ten elgėsi ...

user posted image

Atsakyti
Visa vakara suku galva, ka sugalvoti konkursui ir nieks nelenda i galva verysad.gif Is pradziu atrode gan lengva tema, o dabar bandau prie nuotrauku priderinti "As tikiu.." ir nesigauna verysad.gif O butina, kad taip ir prasidetu pavadinimas "As tikiu..."? Ar galima pavyzdziui kokia nors istorija rasyt ir tarkim vidury pamineti "as tikiu.."? O gal galima naudoti ir kitus variantus kaip "mes tikim...", "as tikejau..." ir pan.? Ar grynai "as tikiu..."? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sanrita @ 2008 07 09, 22:03)
Parodysiu savo šviežią darbelį  blush2.gif

Man kazkodel labai nublanksta ta raidele "o" susikirtime... Gal reiketu jai raudonus konturus padaryti? ax.gif Ji tada tokia ryskesne butu... Nes dabar pasimeta fone ir nesimato jos...
Ir dar man noretusi kurnors nors siek tiek juodos spalvytes, nes nuotraukoje ji dominuoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 09 liepos 2008 - 20:10
Sanrita, o jau koks fotomodelis wub.gif Tiksliau abu fotomodeliai thumbup.gif

Labai toks romantiškas darbelis wub.gif Man pirmiausiai į akis krito, kad pavadinime ta dviguba "o" labai šviesi - norėtųsi tamsesnio atspalvio. Ir dar pasirodė, kad kompozicija lygtais turi dvi dalis: pavadinimas ir nuotrauka, ir abi dalys vienodai vertikaliai išdėstytos... gal reiktų kažkaip jas apjungti g.gif

Bet tikrai mielas darbukas - bus dukrelei prisiminimas wub.gif
Atsakyti
Parodysiu savo šviežią darbelį blush2.gif  Laukiu kritikos ir komentarų.

Sanrita, nuotraukos grozi visiskai uzgozia ir dominuoja ta ryskiai raudona spalva. Reikejo pasirinkti tokias labiau nublukusias spalvas (raudonos as visiskai nebuciau cia panaudojus). Nepatinka kaip isdestei pavadinima. As buciau dejus ji apatinej rozinio popierias daly ir daug mazesnem raidem, o virsutine desine popieriaus puse palikus tuscia--erdve tai thumbup.gif dalykas. Daznai sakydavau kitose temose kad reikia vengti uzpildyti ir prideti visko kiekvienam lapo kambe ar daly.. Bet spalvos man labiausiai akis rezia ax.gif schmoll.gif
O nuotraukos grozis, abi jus ir mamyte ir dukryte wub.gif
Atsakyti