as noreciau paklausti gal kuri nors zino kur ira pirkti rankdarbiu knygu
QUOTE(samke9 @ 2008 07 09, 21:37)
as noreciau paklausti gal kuri nors zino kur ira pirkti rankdarbiu knygu
As perku zurnalus (anglu kalba) is ebay.co.uk
QUOTE(relija @ 2008 07 09, 16:45)
Remini aš jau pagalvojau dėl štampukų.
Taigi kaip ir sakiau - prašau man TRIS vnt. Su lapeliu (augalo), su paukšteliu ir su kokiu apvaliu ornamentu. Žinoma, jei nieko panašaus nebus, paimk savo nuožiūra, bendrų temų. Vaikų neturiu, tai ta tema netinka
Ir dar noriu paprašyti vieno dalykėlio, jei rastum paimk tą daiktelį kur popieriui sendint...Na, kur štampukus galima mirkyti, rašalas berods. Rudos tamsiai spalvos...
Labai labai tau ačiū. Gal dar tau kartą konkrečiau į el. paštą parašyti?
Taigi kaip ir sakiau - prašau man TRIS vnt. Su lapeliu (augalo), su paukšteliu ir su kokiu apvaliu ornamentu. Žinoma, jei nieko panašaus nebus, paimk savo nuožiūra, bendrų temų. Vaikų neturiu, tai ta tema netinka
Ir dar noriu paprašyti vieno dalykėlio, jei rastum paimk tą daiktelį kur popieriui sendint...Na, kur štampukus galima mirkyti, rašalas berods. Rudos tamsiai spalvos...
Labai labai tau ačiū. Gal dar tau kartą konkrečiau į el. paštą parašyti?
jei gali atsiųsk man šį sąrašą į el.paštą o tai bijau, kad pamiršiu iki kito penktadienio
prašymas visoms kitoms - jei kas dar ko nori, tai irgi prašau šį reikalą derinti per až ar meilu o tai bijau, kad mums temas reiks kurti kas savaitę
QUOTE(remini @ 2008 07 09, 18:16)
jei gali atsiųsk man šį sąrašą į el.paštą o tai bijau, kad pamiršiu iki kito penktadienio
prašymas visoms kitoms - jei kas dar ko nori, tai irgi prašau šį reikalą derinti per až ar meilu o tai bijau, kad mums temas reiks kurti kas savaitę
Ar gavai mano zinute i az?nes kazko prispaudziau ir nezinau ar nusisiunte..jei ne tai pakartosiu..
Labas dienas!Ne,na merginos,cia jau virsune,viena vakara neuzeini,tai grizus po keliones nezinai ko stvertis..Man taip dar nebuvo...Buvom sostinej,aisku grizom pilnais maisais,paprastai grizus apziurineju pirkinius,o cia...ilindau ir skaitau tema,kad neatsilikt vaikui batono rieke numetus,kad tylos bent kiek butu Su vyru vaziuot prekintis tai kazkoks pravalas,galvojau ir ta ir ana paziuresiu,bet nieko nespejau.Reikia vaziuot vienai porai dienu,nes ir i Office 1 noriu ir i Mylida ir dar daug kur..
Maciau uzemiau garbinga 10 vieta plepsiu desimtuke Vyras ,sako kad kaip penkiolikmete pakibau forume
Maciau uzemiau garbinga 10 vieta plepsiu desimtuke Vyras ,sako kad kaip penkiolikmete pakibau forume
Lauramama: tu tikriausiai teisi...bus matyt kas is kitu darbeliu spinduliuos:)galbut dabar spindi svelnumu, nes viska ruosiau krikstynom..nors ka as cia kalbu..turbut ir toliau taip spinduliuos
Linutuk: tavo gelytes labai grazios...reikes ir man pabandyti..o is kur emei pagrinda? ten maciau foto tu daug turi gelyciu be klyju dar?pirkai?ar is kokio zurnalo?
Linutuk: tavo gelytes labai grazios...reikes ir man pabandyti..o is kur emei pagrinda? ten maciau foto tu daug turi gelyciu be klyju dar?pirkai?ar is kokio zurnalo?
Tiesa...esu jums sakius, kad turiu galimybe pas teti uzsisakyt visokiu metalo dirbiniu...jei pamenat...tai va...uzsisakiau visokiu formu ir dydziu figuru...bei abecele su skaiciais...tai tikiuosi sios savaites gale jau turesiu parodyt:)
QUOTE(Eglu @ 2008 07 09, 20:27)
ten tas geletas popierius tai dar is pirmojo siuntinuko kuri mums scrap8 suruose ir atsiunte, bet taip gali padaryti is bet kokio popieriau, tik parink storesni, gali viena mazesnia ant didesnes uzklijuoti ir gausis kantelis kaip pas mano gelytes, o tada su klijais aplipdyk ir palauk kol gerai isdzius QUOTE(Eglu @ 2008 07 09, 20:36)
Tiesa...esu jums sakius, kad turiu galimybe pas teti uzsisakyt visokiu metalo dirbiniu...jei pamenat...tai va...uzsisakiau visokiu formu ir dydziu figuru...bei abecele su skaiciais...tai tikiuosi sios savaites gale jau turesiu parodyt:)
prisimenu ir nekantriai laukiu pamatyti kas gavosi
Parodysiu savo šviežią darbelį
Laukiu kritikos ir komentarų.
P.S. Dešinės nuotraukos kampe, ties juostele, bus įpjauta ir užkištas raštelis dukriukui komentaras. Tai pirmoji profesionali jos fotosesija ir kaip ji ten elgėsi ...
Laukiu kritikos ir komentarų.
P.S. Dešinės nuotraukos kampe, ties juostele, bus įpjauta ir užkištas raštelis dukriukui komentaras. Tai pirmoji profesionali jos fotosesija ir kaip ji ten elgėsi ...
Visa vakara suku galva, ka sugalvoti konkursui ir nieks nelenda i galva Is pradziu atrode gan lengva tema, o dabar bandau prie nuotrauku priderinti "As tikiu.." ir nesigauna O butina, kad taip ir prasidetu pavadinimas "As tikiu..."? Ar galima pavyzdziui kokia nors istorija rasyt ir tarkim vidury pamineti "as tikiu.."? O gal galima naudoti ir kitus variantus kaip "mes tikim...", "as tikejau..." ir pan.? Ar grynai "as tikiu..."?
Papildyta:
Man kazkodel labai nublanksta ta raidele "o" susikirtime... Gal reiketu jai raudonus konturus padaryti? Ji tada tokia ryskesne butu... Nes dabar pasimeta fone ir nesimato jos...
Ir dar man noretusi kurnors nors siek tiek juodos spalvytes, nes nuotraukoje ji dominuoja
Papildyta:
QUOTE(Sanrita @ 2008 07 09, 22:03)
Parodysiu savo šviežią darbelį
Man kazkodel labai nublanksta ta raidele "o" susikirtime... Gal reiketu jai raudonus konturus padaryti? Ji tada tokia ryskesne butu... Nes dabar pasimeta fone ir nesimato jos...
Ir dar man noretusi kurnors nors siek tiek juodos spalvytes, nes nuotraukoje ji dominuoja
Sanrita, o jau koks fotomodelis Tiksliau abu fotomodeliai
Labai toks romantiškas darbelis Man pirmiausiai į akis krito, kad pavadinime ta dviguba "o" labai šviesi - norėtųsi tamsesnio atspalvio. Ir dar pasirodė, kad kompozicija lygtais turi dvi dalis: pavadinimas ir nuotrauka, ir abi dalys vienodai vertikaliai išdėstytos... gal reiktų kažkaip jas apjungti
Bet tikrai mielas darbukas - bus dukrelei prisiminimas
Labai toks romantiškas darbelis Man pirmiausiai į akis krito, kad pavadinime ta dviguba "o" labai šviesi - norėtųsi tamsesnio atspalvio. Ir dar pasirodė, kad kompozicija lygtais turi dvi dalis: pavadinimas ir nuotrauka, ir abi dalys vienodai vertikaliai išdėstytos... gal reiktų kažkaip jas apjungti
Bet tikrai mielas darbukas - bus dukrelei prisiminimas
Parodysiu savo šviežią darbelį blush2.gif Laukiu kritikos ir komentarų.
Sanrita, nuotraukos grozi visiskai uzgozia ir dominuoja ta ryskiai raudona spalva. Reikejo pasirinkti tokias labiau nublukusias spalvas (raudonos as visiskai nebuciau cia panaudojus). Nepatinka kaip isdestei pavadinima. As buciau dejus ji apatinej rozinio popierias daly ir daug mazesnem raidem, o virsutine desine popieriaus puse palikus tuscia--erdve tai dalykas. Daznai sakydavau kitose temose kad reikia vengti uzpildyti ir prideti visko kiekvienam lapo kambe ar daly.. Bet spalvos man labiausiai akis rezia
O nuotraukos grozis, abi jus ir mamyte ir dukryte