Lauramama, pagarba tau Iš tikrųjų nusipelnei Scrapolicijos vardo.
nu va aistros nurimo, dabar galima ir mini pamokele pravesti tai vat jums reiks popieriau ( geriau kietesnio, nes mano bandymas parode toks bus tinkamesnis, as ekspermentavau su plonu, tokiu kaip paprastas kopijavomo popierius tai galiu pasakyti, kad truksta tvirtumo) ir kliju . tuomet tais klijais uztepate stora sluoksni ant norimo motyvo, ir laukiate kol jis isdzius ir taps skaidrus ir atrodys stiklinis/plastmasinis, laisvai galima liesti rankomis, be to tie klijai tinkami nuotraukoms, tai bus nekenksmingos jusu darbeliams imetu kaip gavosi, o daugiau nuotrauku cia
Linutuke labai gražu , o lipalas tinka. Noriu pabandyti tik šiuo metu turiu tik lipalo naują buteliuką (taupiau dekupažui)
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 09, 19:23)
nu va aistros nurimo, dabar galima ir mini pamokele pravesti
Prisiminiau, kad mes vaikystej taip darydavom
Zirafiuke, saunuole. Rimciau nera prie ko ir prikibti, nieks nekliuna.
Relija, mars gaminti darbeliu ir mums rodyti.Tikiu nustebinsi
Sanrita, su nekantrumu laukiu pasirodymo
Eglu, tau nereikia ir asmenybes konkurso, man jau aiski tavo asmenybe per tavo pasirodymus su krikstynom.Turiu galvoje,kad labai svelnumu spinduliuoji.
Remini, turiu dideli prasyma jei busi tose pardese. Man labai reikia LAURA ASHLEY popieriaus, jei tik pavyks rasti imk rinkiniais visu po viena (jei bus atskirais lapais savo nuoziura parink man graziu - nemegstu ruzavumu ir blizguciu - mat dukrytes neturiu )
Samke9, gerai,kad atsiprasai, taip negalima piktybiskai elgtis. Pasitikejimo nekeli tokia savo pozicija.
Babyface, taves tikrai nepamirsau, aciu uz kantruma, prizadu gausi siuntinuka ir siokia tokia lauktuve uz kantrybe
O as keliauju tvarkytis. Labai noreciau scrapinti, jau ir popieriaus merginos kai kurios suselpe, bet siandien niekaip su laiku nesusitvarkau. IKI
Sanrita, su nekantrumu laukiu pasirodymo
Eglu, tau nereikia ir asmenybes konkurso, man jau aiski tavo asmenybe per tavo pasirodymus su krikstynom.Turiu galvoje,kad labai svelnumu spinduliuoji.
Remini, turiu dideli prasyma jei busi tose pardese. Man labai reikia LAURA ASHLEY popieriaus, jei tik pavyks rasti imk rinkiniais visu po viena (jei bus atskirais lapais savo nuoziura parink man graziu - nemegstu ruzavumu ir blizguciu - mat dukrytes neturiu )
Samke9, gerai,kad atsiprasai, taip negalima piktybiskai elgtis. Pasitikejimo nekeli tokia savo pozicija.
Babyface, taves tikrai nepamirsau, aciu uz kantruma, prizadu gausi siuntinuka ir siokia tokia lauktuve uz kantrybe
O as keliauju tvarkytis. Labai noreciau scrapinti, jau ir popieriaus merginos kai kurios suselpe, bet siandien niekaip su laiku nesusitvarkau. IKI
QUOTE(lauramama @ 2008 07 09, 19:30)
Ooo, kaip fainiai Labai laukiu to siuntinuko
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 09, 18:26)
Linutuke labai gražu , o lipalas tinka. Noriu pabandyti tik šiuo metu turiu tik lipalo naują buteliuką (taupiau dekupažui)
manau kad taip, tik jis gali buti ne photo safe,o siaip manau rezultatas butu tas pats QUOTE(babyface @ 2008 07 09, 18:28)
Prisiminiau, kad mes vaikystej taip darydavom
tai ir as prisiminiau, tai uzsimaniau pabandyti , ir gavosi, tai pamaniau kad ir kitoms pravers QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 09, 18:23)
imetu kaip gavosi, o daugiau nuotrauku
O super, mes irgi taip darydavom ačiū LINUTUK
QUOTE(irmulia @ 2008 07 09, 20:04)
Merginos, gal neverta kreipti dėmesio ir darbuotis toliau Kas turi naujų darbelių?
As turiu, tik reikia rasti laiko nupaveiksluoti Man liko pusvalandis sutvarkyt virtuve ir nupoliruot technika Reiks y areuosta lekt tuoj.
QUOTE(samke9 @ 2008 07 09, 20:05)
NA ATSIPRASAU
Viskas lux, bet paklausyk gero patarimo - paskaityk ankstesnes temas Tavo darbeliui dar labai dauk ko truksta... Kompozicijos nerasta Papuosimai turi derintis vienas su kitu, liesti vienas kita As tikiu, kad kai yra didelis noras, galima ismokti daug. Tik tam reikia investuoti trupucio laiko Papasakok kodel tu butent taip darbely padarei, ka norejai tuo darbeliu pasakyti
Aš db rušiuojuosi nuotraukas. radau kelias su kuriomis norėčiau kažką padaryti. ryt nešiu padaryti ir tada skrepinsiu nenoriu buti tokia pasyvi Tosk, l.laukiu tavo darbelio, nes tu taip sugebi nuotraukas pagražinti, kad pritruksta žodžių
QUOTE(lauramama @ 2008 07 09, 18:30)
Žinai, tu teisi. Gana čia tų .....
Kol nepadarysiu jokio darbo čia neberašysiu. va