Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 10 tema

Lauramama, pagarba tau thumbup.gif Iš tikrųjų nusipelnei Scrapolicijos vardo.
Atsakyti
nu va aistros nurimo, dabar galima ir mini pamokele pravesti lotuliukas.gif tai vat jums reiks popieriau ( geriau kietesnio, nes mano bandymas parode toks bus tinkamesnis, as ekspermentavau su plonu, tokiu kaip paprastas kopijavomo popierius tai galiu pasakyti, kad truksta tvirtumo) ir kliju . tuomet tais klijais uztepate stora sluoksni ant norimo motyvo, ir laukiate kol jis isdzius ir taps skaidrus ax.gif ir atrodys stiklinis/plastmasinis, laisvai galima liesti rankomis, be to tie klijai tinkami nuotraukoms, tai bus nekenksmingos jusu darbeliams biggrin.gif imetu kaip gavosi, o daugiau nuotrauku cia
user posted image
Atsakyti
Linutuke labai gražu wub.gif , o lipalas tinka. Noriu pabandyti tik šiuo metu turiu tik lipalo naują buteliuką (taupiau dekupažui) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 09, 19:23)
nu va aistros nurimo, dabar galima ir mini pamokele pravesti  lotuliukas.gif

Prisiminiau, kad mes vaikystej taip darydavom smile.gif
Atsakyti
Zirafiuke, saunuole. Rimciau nera prie ko ir prikibti, nieks nekliuna.
Relija, mars gaminti darbeliu ir mums rodyti.Tikiu nustebinsi blink.gif
Sanrita, su nekantrumu laukiu pasirodymo ax.gif
Eglu, tau nereikia ir asmenybes konkurso, man jau aiski tavo asmenybe per tavo pasirodymus su krikstynom.Turiu galvoje,kad labai svelnumu spinduliuoji. 4u.gif
Remini, turiu dideli prasyma jei busi tose pardese. Man labai reikia LAURA ASHLEY popieriaus, jei tik pavyks rasti imk rinkiniais visu po viena (jei bus atskirais lapais savo nuoziura parink man graziu - nemegstu ruzavumu ir blizguciu - mat dukrytes neturiu smile.gif )
Samke9, gerai,kad atsiprasai, taip negalima piktybiskai elgtis. Pasitikejimo nekeli tokia savo pozicija.
Babyface, taves tikrai nepamirsau, aciu uz kantruma, prizadu gausi siuntinuka ir siokia tokia lauktuve uz kantrybe blush2.gif
O as keliauju tvarkytis. Labai noreciau scrapinti, jau ir popieriaus merginos kai kurios suselpe, bet siandien niekaip su laiku nesusitvarkau. IKI
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 09, 19:30)
Babyface, taves tikrai nepamirsau, aciu uz kantruma, prizadu gausi siuntinuka ir siokia tokia lauktuve uz kantrybe  blush2.gif

Ooo, kaip fainiai ax.gif Labai laukiu to siuntinuko ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 09 liepos 2008 - 17:33
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 09, 18:26)
Linutuke labai gražu  wub.gif , o lipalas tinka. Noriu pabandyti tik šiuo metu turiu tik lipalo naują buteliuką (taupiau dekupažui) blush2.gif
manau kad taip, tik jis gali buti ne photo safe,o siaip manau rezultatas butu tas pats mirksiukas.gif
QUOTE(babyface @ 2008 07 09, 18:28)
Prisiminiau, kad mes vaikystej taip darydavom  smile.gif
tai ir as prisiminiau, tai uzsimaniau pabandyti , ir gavosi, tai pamaniau kad ir kitoms pravers ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 09, 18:23)
biggrin.gif imetu kaip gavosi, o daugiau nuotrauku

O super, mes irgi taip darydavom doh.gif ačiū LINUTUK
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 07 09, 20:04)
Merginos, gal neverta kreipti dėmesio ir darbuotis toliau  mirksiukas.gif  Kas turi naujų darbelių?  bigsmile.gif

As turiu, tik reikia rasti laiko nupaveiksluoti 4u.gif Man liko pusvalandis sutvarkyt virtuve ir nupoliruot technika doh.gif Reiks y areuosta lekt tuoj.

QUOTE(samke9 @ 2008 07 09, 20:05)
NA ATSIPRASAU

Viskas lux, bet paklausyk gero patarimo - paskaityk ankstesnes temas 4u.gif Tavo darbeliui dar labai dauk ko truksta... Kompozicijos nerasta ax.gif Papuosimai turi derintis vienas su kitu, liesti vienas kita mirksiukas.gif As tikiu, kad kai yra didelis noras, galima ismokti daug. Tik tam reikia investuoti trupucio laiko 4u.gif Papasakok kodel tu butent taip darbely padarei, ka norejai tuo darbeliu pasakyti 4u.gif
Atsakyti
Aš db rušiuojuosi nuotraukas. radau kelias su kuriomis norėčiau kažką padaryti. ryt nešiu padaryti ir tada skrepinsiu smile.gif nenoriu buti tokia pasyvi smile.gif Tosk, l.laukiu tavo darbelio, nes tu taip sugebi nuotraukas pagražinti, kad pritruksta žodžių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 09, 18:30)
Relija, mars gaminti darbeliu ir mums rodyti.Tikiu nustebinsi  blink.gif

Žinai, tu teisi. Gana čia tų .....
Kol nepadarysiu jokio darbo čia neberašysiu. va
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 09, 19:50)
Kol nepadarysiu jokio darbo čia neberašysiu. va

Prisizadejai biggrin.gif Mes visos girdejom biggrin.gif
Papildyta:
Cia ir cia yra ideju trupuciuka 4u.gif Gal kam kils kokiu minciu savo darbeliams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 09 liepos 2008 - 18:06