Įkraunama...
Įkraunama...

Dvarčionyse gyvenam mes

QUOTE(Dulsi @ 2008 07 22, 09:10)
labutis mirksiukas.gif
nu cia tu man naujiena pasakiai apie darzeli blink.gif  blink.gif ,ka jom visai protas susisuko
reikia eiti pas direktore ir aiskintis ,kas cia dabar
o paskui tie vaikai serga

tu nežinojai?
čia, žinok direktorės nurodymas toks. auklėtojos prigrasintos. aš pavasarį skambinau vienai poniai. kuri prižiūri darželius. tai ta.... sako - o kas čia blogo.. tai gi gerai...... kad vaikai lauke... nu kad sąlygų nėra, kur sėdeti, tai kita šneka.... bet tai gi gerai..... sunervino ir viskas gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(montege @ 2008 07 22, 10:51)
tu nežinojai?
čia, žinok direktorės nurodymas toks. auklėtojos prigrasintos. aš pavasarį skambinau vienai poniai. kuri prižiūri darželius. tai ta.... sako - o kas čia blogo.. tai gi gerai...... kad vaikai lauke... nu kad sąlygų nėra, kur sėdeti, tai kita šneka.... bet tai gi gerai..... sunervino ir viskas  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

reiks pasidometi ,kaip ten yra
as suprantu ,kad gerai ,kad vaikai lauke ,bet ,kai vaikai nuo 6.30 sedi laukia ,jie gi dar miega
reikia tevams sakyti ,kad nesutinat su tokiam salygom
mes tai dabar kolkas neinam i darzeli,atostogaujam
nenoriu vesti adrijaus ,nes vel kokia zaraza atsines doh.gif
noriu ji pasaugoti ,nes i reklama pakviete ,tai ziuresim ,kaip jam ten seksis,nors visai nesitikejom

Atsakyti
QUOTE(Dulsi @ 2008 07 22, 12:21)
reiks pasidometi ,kaip ten yra
as suprantu ,kad gerai ,kad vaikai lauke ,bet ,kai vaikai nuo 6.30 sedi laukia ,jie gi dar miega
reikia tevams sakyti ,kad nesutinat su tokiam salygom
mes tai dabar kolkas neinam i darzeli,atostogaujam
nenoriu vesti adrijaus ,nes vel kokia zaraza atsines  doh.gif
noriu ji pasaugoti ,nes i reklama pakviete ,tai ziuresim ,kaip jam ten seksis,nors visai nesitikejom

oho bigsmile.gif . kaip įdomu.. papasakok paskui - kaip, kur.. biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes,

kaip smagu kad jau nauja tema ir kad tokia "gyva" smile.gif

O del darzelio maniskis irgi lanko Molinuka, tai su tuo ryte lauku nezinau, gal jei nuo 6.30 ir pabosta..... bet as atvedu biski po 7 tai man labai smagu, kad jie lauke....tik kai vesesni rytai uzdedu striukyte ir viskas smile.gif kai eina jau po pusryciu i lauka aukletojos striukytes jau nebededa mirksiukas.gif

ir gal sutapimas, bet dar nemaciau, kad sedetu dekiais susikukuloje blink.gif

Atsakyti
QUOTE(spyglius @ 2008 07 23, 13:35)
sveikutes,

kaip smagu kad jau nauja tema ir kad tokia "gyva" smile.gif

O del darzelio maniskis  irgi lanko Molinuka, tai su tuo ryte lauku nezinau, gal jei nuo 6.30 ir pabosta..... bet as atvedu biski po 7 tai man labai smagu, kad jie lauke....tik kai vesesni rytai uzdedu striukyte ir viskas smile.gif kai eina jau po pusryciu i lauka aukletojos striukytes jau nebededa  mirksiukas.gif

ir gal sutapimas, bet dar nemaciau, kad sedetu dekiais susikukuloje  blink.gif

g.gif
aš tai mačiau kelis kartus su dekiais... pačios auklėtojos apsigobusios..
šiaip. gal ir gerai lauke. bet kai šlapia, rasa, saulės nėra.. sėdėti ant smėlio dežės krašto..... schmoll.gif schmoll.gif
tada reik suoliukus statyti ant saulės. kad kaip balti žmonės vaikai būtų..
Atsakyti
QUOTE(montege @ 2008 07 24, 22:06)
g.gif
aš tai mačiau kelis kartus su dekiais... pačios auklėtojos apsigobusios..
šiaip. gal ir gerai lauke. bet kai šlapia, rasa, saulės nėra.. sėdėti ant  smėlio dežės krašto.....  schmoll.gif  schmoll.gif
tada reik suoliukus statyti ant saulės. kad kaip balti žmonės vaikai būtų..

gal tiesiog nemaciau, o siaip tai jei vesu tai tikrai turetu buti kokie suoliukai ant saulytes arba pvz tik nuo kokiu 7-7.15 vetsu i lauka....
Atsakyti
kū kū bigsmile.gif

pasipasakokit ką veikinėjat. negi visos atostogaujat ir išvykę?

mes tai būnam dvarčionyse. martyna vaikšto į darželį. aš su modesta arba svečius priiminėju, arba šiaip kur į miestą išlekiu.. lauke pabūnam dažniausiai tada, kai pasiimam martyną iš darželio. tada tradiciškai apsistojam prie sūpinių.. tik kai karšta ten. nėra jokio pavėsio. sakau gal reiktų porą medžių pasodinti. vis po metų dešim paaugę būtų, šešėlį šiokį tokį mestų. bet ar neatsiras tokių "geradarių", kurie nulaužys ar iškas tuos medelius. g.gif kaip jūs manot??
Atsakyti
Sveikos

O čia visus ar tik darželinukus lauke laiko iki 8 val.? Nes kažkur girdėjau, kad lopšelinukų ayklėtojos išvis į lauką neveda g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina599 @ 2008 08 07, 14:26)
Sveikos

O čia visus ar tik darželinukus lauke laiko iki 8 val.? Nes kažkur girdėjau, kad lopšelinukų ayklėtojos išvis į lauką neveda g.gif

visus visus. ir lopšelinukus taip pat.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Pagaliau ir aš apsilankiau šiame puslapyje ax.gif
Montege, džiaugiuosi už tave ir baltai pavydžiu, kad tavo mergytė rami ir leidžia tau pailsėt ir pamiegot 2.gif thumbup.gif Aš ti svajoju apie miegą doh.gif
Kristina599, gal jau laikas susipažint? lotuliukas.gif friends.gif Užsukit kada į svečius mirksiukas.gif
Atsakyti
labutis.

svetute, įsivaizduoju, kaip tau norisi poilsio. matai, man viskas paprasčiau, nes martyna eina į darželį ir aš ramiai sau su modesta galiu leisti laiką. jeigu reiktų su abiem vienai būti, tai ir aš nemiegočiau tiek ir nesiilsėčiau. ax.gif

gal gi artėjant rudeniui ir mūsų temelė atsigaus. dabar gal visos atostogauja g.gif
Atsakyti
QUOTE(montege @ 2008 07 09, 15:25)
ironge, ku ku. kaip jautiesi?

kuku, as cia .
seniai nebuvau, buvau kitose temelese nusedus, dabar griztu namo biggrin.gif

gyvename jau menesiuka gera savo namuciuose, daug dziaugsmo ir darbu, ir mazai interneto rysio lotuliukas.gif pirmas aukstas pusiau luptas pusiau skustas, bet jau gerokai apgyvendintas, o antra auksta 'baznycia' vadinam, nes be pertvaru ir stogas musu ausciausias, visas dar matos smile.gif

matau gyvenat sugrizimo i darzeli nuotaikom.
mums nuo lapkricio, bet visai nelaukiam... nes eilini karta maziui sveikata pablogejo, o su kiekvienu virusiuku ar stresiuku dar blogiau. bet atrodo jei neisim dabar, tai paskui is viso nepriims. taigi... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irongė: 31 rugpjūčio 2008 - 22:20