QUOTE(kristina599 @ 2008 07 08, 22:54)
Ačiū, Montege, už naują temelę
Dabar prisėdau ir galvojau jau pradėt kūrybinį darbą, ogi žiū - jau viskas padayta. Šaunuolė tu, dar ir prie kompo spėji pasėdėt, o aš čia su vienu vaikinu vos spėju suktis
Tikėkimės, kad šią temą pabaigsim greičiau nei praėjusią
Maniškis rudenį irgi pradės vaikščiot į darželį. Jau dabar pratinam prie minties, kad ir jam kaip tėveliui teks eiti į darbuką

Mus užrašė š žvirbliukų grupę, gal turit ką nors įdomaus apie tai papasakot?

Na kaip auklėtojos, rinkliavos ir kitokie reikaliukai bei subtilybės
paprastai atidariau temelę.. nerašiau nei vardų, nei vaikų.. tikiuosi bais nesupyksit
o apie žvirbliukų grupę.. oi kiek galim papasakoti. ir aš. ir lomena. mūsų merginos lanko šią grupę. rudenį jau išeis į viršų.. t.y. į vyresnių grupę.
auklėtojos superinės. man patinka. su šeimininkutėm nesiseka vis. ilgai neužsibūna..

rinkliavų kaip ir nėra. rudenį tik. kai būna pirmas susirinkimas, tai prašoma tėvelių nupirkti indų ir servetėlių. nes indai, savaime, aišku, turi savybę sudužti

. dar savo iniciatyva nupirkom aną rudenį kompaktų grotuvą. tai jau jums liks.. ai, kalėdinėms dovanėlėms renkam. ir auklėtojoms padėkoti per kalėdas ir gegužės mėnesį.. gegužės mėnesį tai kelios mamos sugalvojom. simboliškai. kaip "mokslo metų" pabaigą atšvenčiam. grupėj po darbo susirenkam.. vaikučiai sulčiu, sausainių, saldainių gauna. mes padėkojam auklėtojoms ir tiek..

bet čia kaip jau nuspręsit..
klausk, jeigu kas įdomu
Don't worry, be happy