Įkraunama...
Įkraunama...

Šviesinimas sruogomis. Už ar Prieš?

sveikos mielosios tikiuosi is jusu pagalbos 4u.gif
mano situacija tokia-per visa gyvenima esu isbandziusi galybe atspalviu plaukams, pries metus buvau netgi juoda, kas daugumos ir mano pacios nuomone ypac man netiko , nuo to laiko prasidejo mano sviesinimo istorija, is pradziu su plauku spalvos nuemejais, poto kirpeja pradejo sviesinti sruogelemis
esme tame, kad sis sviesinimas kuo tolyn tuo labiau gadina plaukus, jie nebeblizga o ir spalva ta ,,pigi,, geltona su vos keliom baltom sruogom,plaukai puciasi
ir stai nebezinau ka daryti, is dalies buti sviesia man tinka, bet is kitos puses kad patapciau ta tikrai sviesia man dar vargt ir vargt su plaukais, o jie jau dabar apgadinti! naturalus plaukus gan tamsus, nervina juodos saknys kysancios, o dazant su folija prie pat saknu gi nenudazo doh.gif tai ir vaikstau tokia pusiau marga, pakeliu plaukus- ir visi ,,juoduliai,, islenda doh.gif taip norisi grazios sviesios spalvos tik nezinau kaip ja man isgauti ir ar isvis imanoma ja isgauti ant manes, esu visiskoj nevilty jau sia savaite planuoju pas kirpeja eiti ir vis dar nezinau ka daryt su plaukais ar toliau sviesinti sruogelemis ar dazyti visa galva sviesiai ar nustoti gadinti plaukus ir tapti brunete verysad.gif
kam idomu plaukai atrodo taip
http://www.part.lt/p...1e6d1710911.JPG
Atsakyti
QUOTE(~Dark Elf~ @ 2010 01 03, 16:48)
Jop dazais... Zinau ,kad Lakme kosmetika naudoja...tikrai labai man patinka... o del dazu kaip supratau milteliais...6 % daze.. kad nesudegintu smile.gif as kai daziau 2 spalvom plaukus,kirpau tai sumokejau 160lt.

cia ne apie ta kirpeja rasei kitoj temoj, kad pradziamoksle? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charisma2121: 03 sausio 2010 - 16:52
QUOTE(charisma2121 @ 2010 01 03, 16:51)
cia ne apie ta kirpeja rasei kitoj temoj, kad pradziamoksle? g.gif

Ne.as ten profkei daziaus smile.gif pradziamoksle. Pas kuria esu,tai ji jau mano senai kirpeja. smile.gif nebijok smile.gif staza turi 4u.gif
Atsakyti
uz sviesinima plauku esu tik pries doh.gif juk tai pats stipriausias dazymas kokie begali buti kiek zinau blink.gif labiausiai kenkia plaukui doh.gif
Atsakyti
gal kas gali parekomenduoti gera kirpeja Kaune,kuri graziai dazo plaukus sruogelemis? ax.gif
Atsakyti
ax.gif gal kas bandet sruogelem dazyt su berots loreal dazais, kur specialus sruogelem yra?
Atsakyti
Labas smile.gif noreciau kad man patartumet, nes labai sunku apsispresti unsure.gif mano plaukai yra sausi, buvau su tiesintuvu sugadinus labai juos bet jau dabar jie baigia atsigauti, todel noreciau pagyvinti juos sviesiomis sruogelemis, kaip manot ar verta? ar nepasidarys plaukai kaip siaudai dar labiau, ar neprades slinkti? ar geriau dazyti augaliniais dazais tamsias sruogeles? mano plauku spalva tokia lietuviska kaip sakant ant pilkumo, siek tiek aukso atspalvio turi sauleje. Patarkit kas gerai ismanote smile.gif busiu dekinga
Atsakyti
QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 17, 19:52)
ax.gif  gal kas bandet sruogelem dazyt su berots loreal dazais, kur specialus sruogelem yra?

gal turi omeny Loreal Platinum dazus? jeigu apie tuos pacius kalbi,tai man taip pat butu l idomu isgirsti atsiliepimu,gal kam yra teke jais dazystis g.gif negi visos tik miltukais sviesinates? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukste25 @ 2010 04 12, 21:31)
gal turi omeny Loreal Platinum dazus? jeigu apie tuos pacius kalbi,tai man taip pat butu l idomu isgirsti atsiliepimu,gal kam yra teke jais dazystis  g.gif  negi visos tik miltukais sviesinates?  rolleyes.gif

Loreal Platinium tai yra sviesinimo pasta ,be abejo ji kur kas geriau nei loreal platifiz ( melyni milteliai) , siaip mano nuomone lorealio dazai yra gan stiproki ir jei plaukas silpnesnis po ilgesnio dazymo sruogom pradeda trupeti ,juk yra ir kitu firmu dazu skirtu sruogavimui be amonjako,be to galima i dazus det visokiu apsauginiu priemoniu kurie dazymo metu apsaugotu plauka ,taip pat po dazymo reikia geros maitinancios kaukes ar ampoles, kad uzsidarytu plauko zvynelis ,siaip ar taip sviesinant plaukus reikalinga kur kas didesne prieziura ir investicijos nei tamsinant .
Atsakyti
QUOTE(pupa.jolita @ 2010 04 13, 11:39)
Loreal Platinium  tai yra  sviesinimo pasta ,be abejo ji kur kas geriau nei loreal platifiz ( melyni milteliai) , siaip mano nuomone lorealio dazai yra gan stiproki ir jei plaukas silpnesnis  po ilgesnio dazymo sruogom  pradeda trupeti  ,juk yra ir kitu firmu dazu skirtu sruogavimui be amonjako,

gal galetumete patarti butent kokios firmos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukste25 @ 2010 04 13, 15:06)
gal galetumete patarti butent kokios firmos?  ax.gif

na pasakyt tikslai kad va sitie dazai geri o kiti jau labai blogi butu neteisinga siaip viskas priklauso nuo dazymo metodu ir tolimesnes prieziuros 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa.jolita @ 2010 04 13, 19:11)
na  pasakyt tikslai kad va sitie dazai geri  o kiti jau labai blogi butu neteisinga  siaip viskas priklauso nuo dazymo metodu ir tolimesnes prieziuros 4u.gif

hmm nu idomiai cia nuskambejo rolleyes.gif o apie loreal labai jau tvirtai isreiskete savo nuomuone rolleyes.gif
Atsakyti