Įkraunama...
Įkraunama...

Šviesinimas sruogomis. Už ar Prieš?

QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 26, 11:18)
jeigu atsakant i temos klausima, tai dazymas sviesiom sruogom yra absoliuti atgyvena..nera pigesnio vaizdo..

Pigiausias vaizdas turbut nutriuse, nesveiki plaukai ax.gif o sruoginta labai grazu, nes tampi gan sviesi taip negadindama plauku. Nemanau, kad galima taip sakyti, nes kiekvienam grazi skirtinga spalva, svarbu plaukuciai priziureti
Atsakyti
sruogelems sviesintiems plaukams labai geros priemones loreal expert lumino contrast
Atsakyti
QUOTE(*spanguolyte @ 2009 11 12, 14:19)
sruogelems sviesintiems plaukams labai geros priemones loreal expert lumino contrast

Naudojau ir as tas priemones, tikrai geros. Gal galite pasidalinti, kas Kaune graziai sruogelemis plaukus nudazytu..? ax.gif
Atsakyti
O kirpykloje visoms sruogeles dazo ne nuo saknu? mano drauge pastoviai vaiksto lyg kokiom nuaugusiom, nes jos nudazytos zemiau negu saknys, man taip negraziai ir nenaturaliai atrodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(stirnuke @ 2009 11 07, 18:28)
Paaiskinkite prasau man, neismanelei, kas gi tie miltukai ir ne miltukai. Kuo skiriasi, ir kas dazo ne su miltukais? Aciu.

galima dazyti miltukais ir kreminiais dazais. miltukais galima isgauti sviesesnius- baltesnius atspalvius. o kreminiais dazais jie labai nenusisviesina.
Kas geriau?
kaip teko tardyti ne viena kirpeja apie tai, tai isgirsdavau vis ta pati - kad plauka eda ne miltukai o oksidatorius. O jis dedamas abiem atvejais.
Bet kokiu atveju as uz sviesinima sruogelem - aisku kokybiskai nudazyti ir gerai priziurimi plaukuciai atrodys visada graziai. 4u.gif
Atsakyti
As tik uz ruogeles, seniau turejau ilgus garbanotus plaukus, i rusvuma , pilkuma, kaip jus kazkuri minejot "lietuviski" , daziau sruogelem sviesiom visa galva, spalva gavosi super, jokio ryzumo ar geltonumo, tiesiog sviesi, naturali ir daziau taip kokiu 5 metus, plaukai nlb ir nukentejo, bent jau nepastebejau, nes naudojau ir kaukes ir aliejukus ir t.t. paskui pabodo man ta sviesi spalva, tada ne kirpykloj , o namuose nusistepliojau augaliniais dazais, gavosi tamsiai rudai, is pradziu blizgejo plaukai visai nieko, po poros savaiciau kai pradejo plautis, atrodziau, kaip baidykle. As i kirpykla, vel sruogelem, tada ir nusiuro mano plaukai visus nudaze sruogom ant tu rudu, bet paskui vis pakerpant , kazkaip atsigavo. , kol vel neuzplauke ir vel rudais nenudaziau, paskui dar karta, tada jau nenusiplove,dar nukirpau puse plauku, su tokiais plaukais isbuvau gal metus ir vel man taip slykstu i save ziuret su tais plaukais, vel i kirpykla suogelem, kirpeja sako, is karto nesigaus taip kai buvo, nodaze, bet galai liko tamsesni, o ant naturaliu palei saknis gavosi loabai gerai, reikes antro karto, kad gautusi taip kai buve, bet vel reikes trumpinti.
Atsakyti
QUOTE(Cinamonine @ 2009 12 31, 00:02)
O kirpykloje visoms sruogeles dazo ne nuo saknu? mano drauge pastoviai vaiksto lyg kokiom nuaugusiom, nes jos nudazytos zemiau negu saknys, man taip negraziai ir nenaturaliai atrodo schmoll.gif

bent jau man ne nuo šaknų, bandė ir nuo jų bet nelabai kas gavos unsure.gif
Atsakyti
merginos, pas ka rekomenduosite dazytis sruogelem vilniuje? bigsmile.gif
Atsakyti
man taip pat sruogas dazo ne nuo pat saknu. As vis prasau kirpejos, kad kaip imanoma arciau saknu nudazytu, bet vistiek nenusidazo prie pat galvos odos schmoll.gif kaip man aiskino, tai negalima dazyt nuo pat saknu, nes dazai susilies ir nusidazys visas plemas, o ne sruogom prie saknu ir tada bus negrazu.
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2010 01 03, 14:39)
man taip pat sruogas dazo ne nuo pat saknu. As vis prasau kirpejos, kad kaip imanoma arciau saknu nudazytu, bet vistiek nenusidazo prie pat galvos odos  schmoll.gif kaip man aiskino, tai negalima dazyt nuo pat saknu, nes dazai susilies ir nusidazys visas plemas, o ne sruogom prie saknu ir tada bus negrazu.

Gadina plauku saknis... man irgi dazo ne nuo saknu...ir aciu dievui wink.gif daug sveikiau palukams. 4u.gif
charisma2121 Fabijoniskese Staneviciaus gatveje.. yra prie simono staneviciaus mokyklos name grozio salonas. Vardas Grazina smile.gif Gerai aplamai dazo.Visada ziuri,kad maziau pakenktu plaukui.
Atsakyti
~Dark Elf~, aciu 4u.gif kokiais dazais dazo? kaip suprantu dazaisi ten?
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 01 03, 15:35)
~Dark Elf~, aciu 4u.gif kokiais dazais dazo? kaip suprantu dazaisi ten?

Jop dazais... Zinau ,kad Lakme kosmetika naudoja...tikrai labai man patinka... o del dazu kaip supratau milteliais...6 % daze.. kad nesudegintu smile.gif as kai daziau 2 spalvom plaukus,kirpau tai sumokejau 160lt.
Atsakyti