Įkraunama...
Įkraunama...

Šviesinimas sruogomis. Už ar Prieš?

QUOTE(Rutalt @ 2009 03 28, 14:25)
As irgi "sruoguota",bet man jau labai daug  nuauge,neapsisprendziu ar dazyti toliau ar ne,man daze miltukais,o cia pasiskaicius paaiskejo kad tie miltukai nieko gero,bijau plaukus sugadint.Neapsisprendziu ar labiau tinka mano naturali ar sruoguota doh.gif

gal pasitark su savo kirpėja, arba tiesiog pakeisk į kitą ir ji gal tau patars ką nors mirksiukas.gif aš esu sroguota blondinė hihihi.gif bet pakeičiau kirpėja, nuėjus pas kitą man tonavo plaukų spalvą ir gražiai padažė sruogelėm iš naujo mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(R.V. @ 2009 03 28, 15:31)
as tai nebezadysiu sruogom, man irgi dazo su miltukais, plaukai ziauriai issauseje, tiesiog kaip siaudai. cool.gif

O as vienpusiskai noreciau nusidazyt todel kad labiau manau man sviesesne tinka spalva(nors ir esu tamsesnio gymio),o is kitos puse nenoriu gadint plauku g.gif
Papildyta:
QUOTE(katanelis @ 2009 03 28, 17:46)
gal pasitark su savo kirpėja, arba tiesiog pakeisk į kitą ir ji gal tau patars ką nors mirksiukas.gif aš esu sroguota blondinė hihihi.gif bet pakeičiau kirpėja, nuėjus pas kitą man tonavo plaukų spalvą ir gražiai padažė sruogelėm iš naujo mastau.gif

maniske man neleidzia dazyti,sako turi tokius grazius sveikus ir blizgancius plaukus ir dar tau dazyt reikia doh.gif reiks turbut ieskot kitos,nes ana vis atkalba mane rolleyes.gif
Atsakyti

Merginos sruogavimas nera blogai ! jei dazymas atliekamas teisingai ! ,spalvyte sruogu priklauso nuo miltuku gamintojo firmos ,yra tokiu kur gali dazyt ir vistiek musa geltonuma. o yra kur dedi minimalu oksidanta o spalvyte buna ideali , technologijos kaip ir visur zengia i prieky milteliai gaminami be amonjako ,yra spec sviesinamu pastu skirtu sruogom dazyt ,na ir aisku visad patariu stebet dazant ataugusia daly kad nebutu pertepama is naujo senos sviesintos sruogos ,nes butent del sios priezasties ir istrupa plaukuciai doh.gif , na aisku ir daug ka reiskia kasdienine plauku prieziura ,sausam sviesintam plaukui reikia daugiau dregmes tad butina naudot tam skirtas priemones
Atsakyti
Kol sviesindavau (gal pries 5 metus g.gif ) sruogeles peroksidu tarp folijos doh.gif buvau kategoriskai pries schmoll.gif
Bet parinkus tinkamus dazus - super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 03 29, 01:44)
Kol sviesindavau (gal pries 5 metus g.gif ) sruogeles peroksidu tarp folijos doh.gif  buvau kategoriskai pries schmoll.gif
Bet parinkus tinkamus dazus - super thumbup.gif

o kokias dazais dabar dazai? smile.gif
Atsakyti
Tiktai uz ! 4u.gif svarbiausia dazai,o ir atrodo puikiai, ie nekenkia bigsmile.gif
Atsakyti
Man tai grazu tos sruogos, bet atsibodo truputi, nes dazau jau gal kokius 5 metus. smile.gif noriu susivienodinti spalva smile.gif
Atsakyti
AŠ TIK UŽ SRUOGUOTUS PLAUKUS.kam dažyti visus, jjei pakanka tik kelių sruogų ir esi jau pasikeitęs>
Atsakyti
Paaiskinkite prasau man, neismanelei, kas gi tie miltukai ir ne miltukai. Kuo skiriasi, ir kas dazo ne su miltukais? Aciu.
Atsakyti
maziau nei pries menesi buvau dazyt plauku sruogelem, nes mano plaukai labai nusvieseje nuo saules ir kadangi vasara baigesi ,tai skiriasi siek tiekvirsugalvis.Daze virsugalvi ( trumpiausios sruogos, nes plaukai iskarpyti) ir taip ta sruoga ne visa nudaze, o mazdaug iki puses, nes galai nusvieseje.Eme labai silpna oksidanta, ar oksidatoriu nzn kaip tai vadinasi.Tai rezultatu labai patenkinta,nes suvienodino spalva ir tik atidziai apziurejus plaukus pasakytum , kad dazyta.Nors galetu sruogos dar siek tiek plonesnes but.

Man daze su folija, o kokiu dar budu buna sviesint ? smile.gif

esu kazkada skaicius apie saules sukas,bet irgi nezinau ar taip vadinasi, kad atrodo po dazymo kaip nusvieseje sauleje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss.elle: 08 lapkričio 2009 - 15:33
O aš esu prieš šviesinimą sruogomis, nes man negražu, schmoll.gif
ir be to, jau seniai "iš mados išėję"...
Papildyta:
QUOTE(miss.elle @ 2009 11 08, 17:30)
esu kazkada skaicius apie saules sukas,bet  irgi nezinau ar taip vadinasi, kad atrodo po dazymo kaip nusvieseje sauleje

Aš kaip tik vasarą stngiuosi slėpti plaukus nuo saulės, kad neatrodytų kaip nublukę. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ančiukė @ 2009 11 08, 17:01)
O aš esu prieš šviesinimą sruogomis, nes man negražu,  schmoll.gif
ir be to, jau seniai "iš mados išėję"...
Papildyta:

idomiai skamba iseje is mados  lotuliukas.gif , tai gal ta mada kai kelias sruogas nusviesint,kai sudaromas kontrastas, o ne tradicinis sviesinimas sruogelemis

QUOTE(ančiukė @ 2009 11 08, 17:01)
Aš kaip tik vasarą stngiuosi slėpti plaukus nuo saulės, kad neatrodytų kaip nublukę.  biggrin.gif

kadangi mano naturaliai sviesus, tai nuo saules spalva tik pagrazeja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss.elle: 08 lapkričio 2009 - 16:08