Įkraunama...
Įkraunama...

Šviesinimas sruogomis. Už ar Prieš?

QUOTE(Jurg@ @ 2012 04 18, 18:59)
Atsiprašau, nesusilaikiau nuo komentaro.... Tai ką jūs darote yra ne pagal instrukciją ir jūs rizikuojate savo plaukais wink.gif 1517 yra ne dažai, tai yra superšviesintojas. Juo jokiu būdu negalima dažyti jau dažytų plaukų, ty tik natūralius arba ataugusias šaknis. Tuo labiau su 12proc oksidantu, jūs tiesiog labai žiauri savo plaukams sad.gif

Milteliai palyginus su 1517+12% yra tiesiog plaukų serumas smile.gif

tai juk ir rasiau,kad dazau tik saknis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2012 03 11, 16:28)
As jau keleri metai dazau visus plaukus keune 1517 dazais

QUOTE(sky-blue eyes @ 2012 04 18, 21:32)
tai juk ir rasiau,kad dazau tik saknis  lotuliukas.gif

už tų žodžių užkliuvau doh.gif mirksiukas.gif sori, viskas aišku, miegosiu ramiai
doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2012 04 18, 23:13)
už tų žodžių užkliuvau  doh.gif  mirksiukas.gif sori, viskas aišku, miegosiu ramiai
doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Turejau galvoje,kad visas saknis dazau,o ne sruogelem dazau mirksiukas.gif
Atsakyti
Panos, patarkinte gerą kirpėją Vilniuje, kuri šviesina sruogomis. Ačiū smile.gif
Atsakyti
Man labai gražu, kai dažoma sruogelėmis bigsmile.gif bet tik tada, kai jos vienu-dviem tonu skiriasi nuo visų plaukų spalvos tongue.gif
Atsakyti
jei ataugineja plaukai tai tik uz , bet jei ne - tada pries.
Atsakyti
merginos gal patarsit,
mano plaukai tamsiai rudi, norejau pasisviesinti,
kirpykloje nudaze sviesiom sruogelem, bet dabat atrodau kaip zebras doh.gif
labai ryskus kontrastas, zinau kad galim pasitamsit, bet kazkaip gaila tiek darbo ideto, kaip manot ar be "balinimo" sviesus dazai pasviesintu ruduosius? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2012 05 24, 12:51)
merginos gal patarsit,
mano plaukai tamsiai rudi, norejau pasisviesinti,
kirpykloje nudaze sviesiom sruogelem, bet dabat atrodau kaip zebras doh.gif
labai ryskus kontrastas, zinau kad galim pasitamsit, bet kazkaip gaila tiek darbo ideto, kaip manot ar be "balinimo" sviesus dazai pasviesintu ruduosius? blush2.gif

nezinau ar galima visa galva sviesint jei pas ju sruogintu plauku yra g.gif
be to, jei plaukai rudai DAZYTI tai neims dazai ju, tik naturalius
Atsakyti
Sveikos wink.gif
Esu tamsiu plauku (tamsus kastonas) uzsimaniau pasikeisti, nes niekad nesu daziusi plauku smile.gif gal kuri turite ideju patarimu nuotrauku kaip pasidazyti tamsius plaukus sviesiom (bet ne blonde) sruogelem?
Aciu ir labai laukiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Papasakosiu savo istorija smile.gif Ne vienerius metus buvau juodaplauke,bet jau atsibodo ta juoda spalva kaip nezinau kas doh.gif Isdrisau keistis ir pradzioje nusidazyti sviesiomis sruogelemis, po 3 savaiciu vel daziau sruogelemis, naturali spalva ruda i pilkuma ir jau mano saknys ataugusios kokius 2 cm nuo galvos odos smile.gif savu naturaliu saknu nedaziau. Noreciau visus plaukus kazkaip nusidazyti pagal savo naturalia tik va kazkaip pasimeciau,o ka dabar daryti? juodu jau kaip ir labai mazai visi sviesi pakankamai,kad juos nukastu smile.gif galvoju gal bandyti atitaikyti spalva ir nudazyti sviesiai rudai visus? gal kuri susidurete su tokia situacija? noriu savo naturalios spalvos,kad nebereiketu dazyti.
Atsakyti
QUOTE(Daiimond @ 2013 02 05, 15:38)
Sveikutes smile.gif  Papasakosiu savo istorija smile.gif  Ne vienerius metus buvau juodaplauke,bet jau atsibodo ta juoda spalva kaip nezinau kas doh.gif  Isdrisau keistis ir pradzioje nusidazyti sviesiomis sruogelemis, po 3 savaiciu vel daziau sruogelemis, naturali spalva ruda i pilkuma ir jau mano saknys ataugusios kokius 2 cm nuo galvos odos smile.gif savu naturaliu saknu nedaziau. Noreciau visus plaukus kazkaip nusidazyti pagal savo naturalia tik va kazkaip pasimeciau,o ka dabar daryti? juodu jau kaip ir labai mazai visi sviesi pakankamai,kad juos nukastu smile.gif galvoju gal bandyti atitaikyti spalva ir nudazyti sviesiai rudai visus? gal kuri susidurete su tokia situacija? noriu savo naturalios spalvos,kad nebereiketu dazyti.

Is tikruju,tai idomu kokia naturali plauku spalva. Nemanau,kad juodaplauke,juk dazeis ilga laika. Bet idomus pastebejima- ilga laika dazant tamsiai plaukus,jie tarsi ir prisiima ta atspalvi ir tampa savi g.gif As pvz esu naturali pilke. Siuo metu visokia(sviesinimo etapas).Bet plauku saknys atauga ne pilkos,o juodos(ilga laika daziau tamsiai ruda spalva).
Tavo atveju siulyciau dar pakentet atsiauginant,jei tos sviesios nera tokios aki reziancios,o jei jau ima neramumas,tada imti spalva artima naturaliam plaukui ir dazytis.Tik va galvoju,ar tas rudas ant sviesiu neissauks-ryzumo? Cia jau reiktu tikros kirpejos patarimo..Zino jos kaip ten viska makaluoti thumbup.gif
Atsakyti