QUOTE(Daiimond @ 2013 02 05, 15:38)
Sveikutes

Papasakosiu savo istorija

Ne vienerius metus buvau juodaplauke,bet jau atsibodo ta juoda spalva kaip nezinau kas

Isdrisau keistis ir pradzioje nusidazyti sviesiomis sruogelemis, po 3 savaiciu vel daziau sruogelemis, naturali spalva ruda i pilkuma ir jau mano saknys ataugusios kokius 2 cm nuo galvos odos

savu naturaliu saknu nedaziau. Noreciau visus plaukus kazkaip nusidazyti pagal savo naturalia tik va kazkaip pasimeciau,o ka dabar daryti? juodu jau kaip ir labai mazai visi sviesi pakankamai,kad juos nukastu

galvoju gal bandyti atitaikyti spalva ir nudazyti sviesiai rudai visus? gal kuri susidurete su tokia situacija? noriu savo naturalios spalvos,kad nebereiketu dazyti.
Is tikruju,tai idomu kokia naturali plauku spalva. Nemanau,kad juodaplauke,juk dazeis ilga laika. Bet idomus pastebejima- ilga laika dazant tamsiai plaukus,jie tarsi ir prisiima ta atspalvi ir tampa savi

As pvz esu naturali pilke. Siuo metu visokia(sviesinimo etapas).Bet plauku saknys atauga ne pilkos,o juodos(ilga laika daziau tamsiai ruda spalva).
Tavo atveju siulyciau dar pakentet atsiauginant,jei tos sviesios nera tokios aki reziancios,o jei jau ima neramumas,tada imti spalva artima naturaliam plaukui ir dazytis.Tik va galvoju,ar tas rudas ant sviesiu neissauks-ryzumo? Cia jau reiktu tikros kirpejos patarimo..Zino jos kaip ten viska makaluoti